Туна се фрли од зграда ...
Туна се фрли од зграда ...
OooOo ... no nashiot junak Jakov ja spasi...



Атрактивната поп пејачка Алтуна Сејди-Туна вчера го започна снимањето на спотот за песната "Психолози". Видео-клипот кој го работи Мартин Трпчевски и неговата "Зоом видеолушн" продукција беше сниман на неколку локации во градов. Последната и најатрактивната сцена се снимаше пред Поликлиниката Идадија од чиј покрив Туна одглуми фрлање. На паркингот пред Поликлиниката имаше амбулантни и противпожарни возила како и огромен број статисти, кои го привлекоа внимание на случајните минувачи. Снимањето помина во најдобар ред, а видео-клипот за песната како што ни изјави Мартин Трпчевски ќе биде готов за десетина дена.

Izvor ...
slasa daj mi link od kade mozam da go zemam
bliznak тунава само на лето снимат спотој, за физички да е прикажит својата убавина[;)] За право, и, има шо да покаже[:p]
Jakov AKo se raboti za Tuna! jas se ograduvam od informacijata deka jas sum ja spasil.
intel Што се оградуваш, кога има сведоци кои беа таму присутни на местото на настанот.
slasa
quote:
Originally posted by Jakov
AKo se raboti za Tuna! jas se ograduvam od informacijata deka jas sum ja spasil.
e ne bev tuka inace i jas bi e precekal ...samo da bev pomlad[:D]
RaGeAnGeL slave ako de i postar vaka mojs ti imas snaga [:D] intel pozdravi go maloto od mene[;)]
mArInCe a vo red e sve sega, nemat povredi?! [:D][:D]
Jakov da nemam povredi fala na prasanjeto. drago mi e sto nekoj sepak se griziT za mene..,
mArInCe hehehee :)) no comment me zakjuti :))
The`bItCh A be pero.. jas pak si rekov stvarno se frlila mislev i se odmiljil zhivotot..[:(] eva vol svesta mi ja zede..[xx(] i ne samo to.. si rekov koj kje jajt pcejnca sea po goreshtinjevo[V] [:D]
StormAngel Gori more, tope se planine :)
јузер Јас на оној глупион квиз на А1 со Хелена Роза (сестра и на Ребека) од извори бистри на Тамара дознав дека Туна ќе снима дует со неа.
a-pin-dim i jas bef samo ne im kazav na Tuna, da ne padni vo nesvest koga ke me vidi ne za drugo :o)
riba ne svakam zasto e temava na seiri??? [:(!][:(!][:(!]
Jakov da ja stavat u muzika?
OooOo
quote:
Originally posted by riba
ne svakam zasto e temava na seiri??? [:(!][:(!][:(!]
Zatoa shto Jakov ja spasi ...
dalila
quote:
Originally posted by OooOo
Zatoa shto Jakov ja spasi ...
A toa povod za seir e[?][:0][:D]
Strelec
quote:
Originally posted by dalila
A toa povod za seir e[?][:0][:D]
A tebe Jakov seriozen ti izgleda?:)
dalila
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by dalila
A toa povod za seir e[?][:0][:D]
A tebe Jakov seriozen ti izgleda?:)
Pa sega[8)]moram li bash da se izjasnam?[8D][8D]
RaGeAnGeL ne moras ama pozelno e[:D]aj kazi zs janza ke me jajT
dalila
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
ne moras ama pozelno e[:D]aj kazi zs janza ke me jajT
Kje se vozdrzham, ovoj pat[8D][8D]
јузер riba, песната со Тамара да биде некоја електронска, како "Ајде да летаме" на Каролина Гочева, прав хит ќе биде летово.
zlotty_co_380 A be dobro so Jakov ja spasil inaku "blaga pcenica" ne i begase.
OooOo Туна се фрла од зграда Во новиот спот за песната "Психолози", поп пејачката Туна се фрла од зграда. "Ако слушнам дека ме оставаш, ќе се убијам", велат стиховите на албанската песна ако се преведат на македонски. Крајот од спотот открива дека Туна не пее за момче, туку за девојка! "Зум видео лушн", продукцијата што го работеше спотот ангажирала екипа од 80 луѓе. "Снимавме во една зграда спроти "Алиби", вели режисерот Мартин Трпчевски. Ангажиравме полиција, брза помош, противпожарна кола. Откако Туна ќе се фрли од зградата ја носиме со комбе во лудница. За помошта сме им многу благодарни на МВР и Град Скопје. За "ноншалантниот" стајлинг на Туна се погрижи студио "Панаж". На крајот од приказната, девојката на која и е посветена песната се појавува во болница да ја посети Туна, и таа преживува.
јузер Значи во спотот цело време пее за нејзиниот замислен љубовник и сексуален партнер Кларк Кент (Супермен) како ќе ја спаси од злите сили на гравитацијата (или Химен беше тој?), и кога на крај легната на патос увидува дека живеела во заблуда, почнува да ја велича Мишел Фајфер (Кет Вомен) што и позајмила еден од деветте нејзини животи.
mArInCe d misteri is solvd baaaaaj juzeeer! :))
SirAndReW Se frli?! Super![:)]
sisi Shucur i ovaa prikazna zavrsi![8D]fala Bogu so srecen kraj![;)][:)]
Mara Е па ај со среќа нека и е....сега и на ваша глава[:D][:D][:D]
AaaAa Se frli se frli Туна прегазила дете и побегнала Младата пејачка Алтуна Сеидиу - Туна откако удрила во девојчето, воопшто не го сопрела автомобилот за да му помогне туку веднаш си заминала, потоа полицијата ја пронашла, ја привела и против неа ќе биде подн Младата пејачка Алтуна Сеидиу - Туна, ќерка на познатиот борач Шабан Сеидиу, завчера вечерта, на раскрсницата на улиците Цветан Димов и Коста Абрашевиќ прегазила шестгодишно девојче и побегнала. Сообраќајката се случила во 18.45 часот, веднаш по настапот на Туна во скопската телевизија "Скај нет" каде што до 18 часот беше гостинка во емисијата "Жежок асфалт" со Здравкица Билбиловска. Во полицискиот извештај пишува дека Туна со нејзиниот автомобил "фолксваген буба" удрила во шестгодишната С.Џ. од Скопје, која со телесни повреди е пренесена во болница и задржана на лекување. Неофицијално дознаваме дека Туна откако удрила во девојчето, воопшто не го сопрела автомобилот за да му помогне туку веднаш си заминала. Потоа полицијата ја пронашла, ја привела и против неа ќе биде поднесена кривична пријава. Вчера Туна не беше достапна на мобилниот за да каже што се случило. Нејзината мајка, која ја добивме на домашниот телефон, ни рече дека Туна е излезена и да ја побараме подоцна. - Знам за сообраќајката, како не знам. Сега се вратив од болница, детето е добро и не е ништо страшно - ни рече Ајла, мајка и на Туна. Дежурниот тим во Градска болница, исто така, ни потврди дека вчера вечерта било донесено шестгодишното девојче, дека е со скршеница на потколеницата и дека е вон животна опасност. (В.М.)
StormAngel Glupaca![xx(]
јузер A kolku e bistar i verodostoen ovoj izvor (V.M.) ?
dada Sani
quote:
Originally posted by јузер
A kolku e bistar i verodostoen ovoj izvor (V.M.) ?
Strelec ke kaze. On si go ima muabetot so dotichnata
Jakov v.m e od vest.....
bliznak
quote:
Originally posted by dada Sani
quote:
Originally posted by јузер
A kolku e bistar i verodostoen ovoj izvor (V.M.) ?
Strelec ke kaze. On si go ima muabetot so dotichnata
ме насмеа[:D]
јузер Strelec ke kaze, AaaAa ke laze, a dada Sani ke se maze (za mene) :) Младата пејачка Алтуна Сеидиу - Туна, ќерка на познатиот борач Шабан Сеидиу, завчера, околу 21 часот, била ранета од заскитан куршум во моментот кога заедно со нејзината другарка седела на една од клупите во основното училиште "Панајот Гиновски. Веднаш по настанот нејзината другарка ја однела во поликлиниката во Чаир. При лекарскиот преглед било утврдено дека Туна е погодена со куршум при што по првично укажаната лекарска помош со возило за итна медицинска помош ранетото девојче било префрлено во Градската општа болница. По укажаната лекарска помош ранетата била пуштено на домашно лекување. Како што информираа во полиција Туна вечерта заедно со нејзината другарка излегле да се прошетаат до основното училиште. По кусата прошетка седнале на една од училишните клупи. Додека седеле и разговарале од спротивната страна во местото викано Бошњачка мала на улица Дижонска трештело од музика и пукотници. Некое албанско семејство правело свадба. Во еден момент додека малолетничките разговарале Туна се пожалила дека почувствувала сила болка во градите. Кога нејзината другарка се завртела да види што има на грбот забележала крв и веднаш Туна ја однела во поликлиниката во Чаир,а потоа и во болница. За настанот била известена и полицијата која извршила увид како на местото каде што било рането девојчето, така и на улицата Дижонска каде што се правела свадбата.Притоа од неколкумина свадбари биле земени парафински ракавици со цел да се утврди дали девојчето било рането од некој од свадбарите кој пукал на свадбата. (Љ.Љ.)
OooOo (Љ.Љ.) = Љуљзем ?
јузер Љок! Изворот е женски.. Љуљмире
AaaAa Ljoljo Ljuspa
AaaAa Nego ko sme vekje na temata... Полицијата на штипската депонија уништи 123 стебла марихуана 13.07.2005 Полицијата денеска на штипската депонија уништи 123 стебла на марихуана. Стеблата биле пронајдени кај магистралниот пат Штип-Радовиш, кај верскиот објект Пантелеј. Според полицијата, се уште не се познати одгледувачите, а жителите на селото Брест велат дека никој од нивото село не се занимавал со одгледување на марихуана. Juzer ti ova?
јузер Go gledav skechot slucajno na TV i toj selanecot sto zboruvase pred kamera vika deka lokalni VOLOVI dve tretini im go ispasile nasadot, a gi zabelezal koga pasele "nakrivo" :)
bliznak хахахахахахаххахаахааха ги има фатено[:D]
јузер Мое маало. Ама немаат гајле они, за резерва си одгледуваат покрај Вардар, а за домашна употреба на тераса во саксија.
bliznak Оваа полицијава значи, само за беља е! Човек да не може земјоделец да биде!
OooOo ПО ЗАВЧЕРАШНАТА СООБРАЌАЈКА Туна: Не избегав, мајка ми од дома се јави в полиција Не избегав од местото на сообраќајката, вели поп-пејачката Алтуна Сеидиу-Туна, по вчерашните пишувања на медиумите дека прегазила шестгодишно девојче и избегала. - Вистина е дека сообраќајката се случи на улица Цветан Димов, во 18.45. Шест годишното девојче излета пред мојот автомобил. Бев збунета и не знаев што да правам. Се појавија некои луѓе што случајно минуваа тука, девојчето го качија во такси, и го однесоа во болница. Сакав и јас да одам со нив до болница, но не ми дозволија. Еден од луѓето со мојот автомобил ме однесе дома. Кога стасав дома, и раскажав на мајка ми што се случи, и таа веднаш пријави во полиција. Заедно со мајка ми се вративме на местото на настанот, и дадов изјава за полицијата. Тие заклучија дека не сум виновна. Потоа отидовме во болница да го посетиме девојчето. Нејзините родители ми рекоа да не се грижам, ме тешеа дека можело да биде и полошо. Девојчето помина со повреда на ногата, ја оперираа и сега е подобра. Според полицијата, јас не сум виновна. Мојот автомобил е во ред, го проверив на технички преглед", вели Туна. Пејачката завчера не одговараше на мобилниот телефон. На прашањето зошто на време не дала изјава за јавноста, таа ни одговори дека не била расположена да разговара со никого.
Strelec Jas i' veruvam... I mene istoto mi go kazha ushte istata vecher!
toni_a dobro e sto devojceto e ok! da se nadevame deka nema da ima posledici... inaku ne e li ova tema za "zeni shoferi"?