Sonique
Sonique
The_Crow Na 1 juli na skopskoto lizgaliste ili na sajmiste ne sum siguren ne uspeav da pocitam kako sto treba gostuva kultnata diva sonique. E sea za onie sto ja znaat nema potreba sto da objasnuvam, za onie sto ne ja znaat da kazam deka se raboti za edna mlada crnkinja koja se vrtese po radijata i po diskotekite osobeno vo vremeto ko ja bev okolu 15-16 god. Od nejziniot repertoar mozat da se izdvojat nekoi pesni kako "fly so high" i drugi ne mozam da se setam sea gi imase edno 5-6 ne me fakajte za zbor. Ona sto e uste povazno e deka cenite bile pusteni vo pretprodazba i bile pristapni za makedonskiot dzeb se dvizele od 200-250 a na vrata vecerta pred nastapot ke bila 300-350 pa ako sakate da si pominite malce dobro moja preporaka e da idete na sonique.
toni_a sto se slucuva vo skopje/MK? se nesto na muzika i pesna se udira![:)] da bev vo MK ke idev na sonique,a isto nemase ni kraftwerk da gi propustam.[:(]
The_Crow Vo kontekst na nastanite povrzani so muzikata da napomenam deka vecerva vo klubot coloseum gostuva eden od 5 najdobri dj vo cel svet stanuva zbor za dj sasha. Za toa koj e dj sasha i sto ima napraeno do sea mozete da procitate na web stranata www.thedjlist.com kade sto mozete da se informirate za site svetski dj sirum svetot i makedonija. Pa ako ste vljubenik vo clubeskata muzika bidete tamu super ke si pominite.
dejan lele Sonique!!! ama ste srekjni!! of!! vo ovoj moment bi sakal da sum vo skopje!! [:(]!!!
DonVito fati avionot i come on dejan
The_Crow deneska si nabaviv karta za na sonique taka da jas sigurno ke sum na sonique pa ke prezentiram nesto od zabavata za dejan sto ne e vo moznost seto toa da go sledi.
jelena LELE LUDJE KOLKU E EFTINA KARTATA ZA sONIQ ....obavezno da idete site pozdrav
The`bItCh Jas kje se ubijam sho ne mozhev da odam.. i sho ne ojdov!!![:(]
dejan mi otide donvito!:((( lol the bitch, nemoj!!
The`bItCh tebe dejane to ti e smeshno!?[}:)] e mene ne mi e[:D][V]
The_Crow atmosferata na skopskoto lizgaliste bese prekrasna sonique si gi vrtse plocite se pozdravuvase so tie sto bea vo prvite redovi i navistina bese prekrasno interesno bese koga gi ispolni svoite dva hita put a spell on you i sky na sto publikata najveke bese raspolozena. Pocna i da slika so svojot foto aparat abe navistina devojkata za svoite 37 godini dokaza deka i makedonija e drzava kade sto treba da se odrzuvaat nastapi na stranski poznati grupi dj i sekakvi kulturni rabotnici. So eden zbor prekrasno napraven zur po onoj na kraftwerk se razbira.
dejan [:(] of lele! !!!
dejan na sajtot pisuva deka e vo skopje....ama uste nema sliki! isto videv deka ke dovagja vo avstralija vo oktomvri ama neznam bas kade!! bi trebalo vo brizbejn.