EU krava "povredna" od eden Makedonec!
EU krava "povredna" od eden Makedonec!
NOV Toni Bler so svojata "posledna" izjava bukvalno ja kaza vistinata.Imeno covekot cesno i odgovorno se izjasni deka EU "dosega" davala subvencii po 2 evra za edna krava.Ako se zeme vo "predvid" deka vo Makedonija ima okulu 400 000 nevraboteni koj imaat "subvencija" od po 0(nula) evra,togash mozeme so sigurnost "zalno" da konstatirame deka za EU vredime pomalku od edna krava kako edinki.
Bi sakal da prodiskutirame za "licemernosta" na EU kon nas i za humanosta koja se vika "subvencija" vo EU.
NOV Zaboraviv da napomenam deka "subvencijata" za kravite se odnesuva po 2 evra na den od grlo! A koga sme veke kaj kravite ima barem edna radosna vest: -Kravite i drugite "goveda" vo Makedonija dobile EU-passporti koj vo nekoi slucai se podobri od klasicni "Makedonski-diplomatski" passporti.Imeno odsega na Makedonskite "goveda" nema da im trebaat vizi za patuvanje kon site destinacii na EU.Se prashuvam dali i toa e del od "ofanzivnata" aktivnost na nasheto MNR?
Strelec Ovie postovi mozhat da se prefrlat na ovoj topik: http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=9965 Tamu vekje se diskutira za odnosite pomegju Makedonija i EU!