CHAT SO OLI REHN
CHAT SO OLI REHN
dejan http://www.makfax.com.mk/look/agencija/article.tpl?IdLanguage=10&IdPublication=1&NrIssue=163&NrSection=20&NrArticle=7803&ST1=tekst&ST_T1=vest&ST_AS1=1&ST_LS1=-1&ST_max=1

http://europa.eu.int//comm/chat/index_en.htm

http://europa.eu.int//comm/chat/rehn/index_mk.htm

deneska po makedonsko vreme!
kako da vlezes preku mirc,http://europa.eu.int//comm/chat/instructions/irc_en.htm
probav sega ama nisto....
NOV Toa beshe "katastrofa" dosega nevidena na mIRC!Site prashuvaa kako "moroni" a im odgovarashe mashina so odnapred podgotveni odgovori....Bedno i zalosno bi rekol.
dejan mislis so mashina???
NOV Pa site odgovori bea "malku" logicni i "odnapred" podgotveni!Shto se odnesuva do getoizacijata na Makedonija Oli ne odgovori ni edno prashanje iako mu go postavivme i na negoviot Finski jazik. Megutoa komjuterot gi nemashe odnapred podgotvenite odgovori na Finski,pa voopshto ne odgovarashe i ne tormozeshe so nekakvi odgovori vo stilot kako e golema pridobivka clenstvoto vo EU,no ne kaza kakva.Shto se odnesuva do vizniot rezim imavme "katastrofalni" odgovori deka diplomatite dobile olesnuvanje a narodot neka "crkne" vo getoto!
трендафил
quote:
Originally posted by NOV
Shto se odnesuva do vizniot rezim imavme "katastrofalni" odgovori deka diplomatite dobile olesnuvanje a narodot neka "crkne" vo getoto!
Можеби власта и не бара олеснување на визниот режим за народот, туку само за себе и за бизнисмените што ги финансираат.