Прашање до женските на форумов!
Прашање до женските на форумов!
Strelec ДАЛИ БИ ПЛАТИЛЕ (И КОЛКУ) ЗА ПОВТОРНО ДА БИДЕТЕ ДЕВИЦА?

Повод за прашањево е следниов текст од еден пишан медиум:

Повторно девица за 400 до 1.500 евра

Хрватките се повеќе сакаат да бидат девици, а оние на кои сексуалната апстиненција им паѓа тешко, невиноста во Загреб можат да ја вратат за 600 до 1.500 евра, пишува загрепски "Јутарњи лист". Во соседна Србија, пак, невиноста ќе ја платат за 400 евра. Враќањето на невиноста со хируршка интервенција е светски тренд, што го следи и Хрватска. Девственоста се повеќе ги интересира домашните жени, а за тоа сведочат и податоците од загрепската клиника "Барбел", единствената во Хрватска која ги врши таквите зафати, односно тоа не го крие во својата понуда. Годишниот пораст на таквите операции изнесува 20 отсто. Зафатот се вика хименопластика и прво на него подлегнувале жени кои претрпеле тешко сексуално злоставување. Но, мажењето станува се почеста причина поради која Хрватките се решаваат на ваква операција.
"Малолетнички не смеат да се оперираат. Пациентките меѓу 20 и 37 години ни доаѓаат од традиционални хрватски семејства, но и од угледни загрепски фамилии. На некој начин, на жените таа операција им овозможува нов почеток. Пациентките често ме прашуваа како можат да ја вратат невиноста, па почнав да го извршувам тој зафат. Моногамијата е се поголем тренд во светот и кај нас, за што причина е стравот од сидата и останатите полови заболувања. Со таквиот пристап жените, всушност, ги мамат своите идни партнери", објаснува Мирослав Кинчл, хирург пластичар од клиниката "Барбел".
"Корекцијата се прави од остатокот на хименот, без додатни материјали, а најчесто возраста на пациентките е меѓу 20 и 25 години. Десетина дена по зафатот, што трае околу час и половина, невозможно е да се открие дека жената била на операција", појаснува Кинчл.

Strelec
quote:
Originally posted by mArInCe
helou :)
helou!
mArInCe LoooooooooooL :)))))
AaaAa Kasnish so vestite kako dedo mi :) za ova vekje imashe tema :)
SpaceLily Jas da ti kazam pravo Ne:) Ak me sakat nekoj i vinovna ke me sakat...plus ne mozam pak niz istite boli da pominvam:)))
RaGeAnGeL na Aco fetish mu se nevini oseshtam jas....priznaj vaper...mi ti se prajt merak na edno krckalce...a?A?A??mene mi se prajT od 18 do 20 max da imaT
Strelec
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
mene mi se prajT od 18 do 20 max da imaT
Почекај го уште некоја година Бобанчо наш!:)))
SpaceLily Eva eva na koe nivo te spushti ovaj sestro! :O
RaGeAnGeL tamam e ush malce pominvit granicata posle to ko nov ke e ke go preporodam
orko Strelec a kolku bi platil ti za da bidesh povtorno devica?
AaaAa Abe ti uste malku i ke pomines nema so da se sekiras...
Strelec Pa ne bi rekol deka Orko so malku mozhe da pomine... ne veruvam deka deneshna medicina nego mozhe da go zakrpi! Eventualno so ortomi da probaat da go shijat, namesto so konci!
darkjesus eve ushte eden od inaet:)) od afrikine ili nekoj aboridzin e ovoj
bliznak шо мајка те родила бе стрелец? дан си по потекло од Африкине, аман[;)]
Strelec i ochekuvav nekoj ohrigjanec da se pojavi!:)
RaGeAnGeL samo edna moralna poddrshka na moite sogragjani!Aco...te ceshat nekoe rebro a?
mArInCe helou :)
Thief Маринче, за колку пари би си ја повратила невиноста или, ако се` уште ја имаш, кога мислиш да ја изгубиш? (Додуша, прво слика чекам да ми пратиш за да се нафатам за таа работа... само се фалиш, а не праќаш... :))
mArInCe koj se falit bre?! jas sum chista dusha, skromna, nemoj sea vakvi mOabeti... mislam nevinosta da ja izgubam ko kje si dojt momentot sam po sebe..a ti? :)
Thief Кој те лажел дека јас сум невин?! Виновен сум као некое црно ѓаолиште :) Плус, тука се зборвиТ за женска невиност, да не расипувам топик :)
bliznak само кај охриѓанки се лижиш море..., мени малце град, ева ева:)) пусто да остане ова езеро[;)]
SpaceLily
quote:
Originally posted by Thief
Кој те лажел дека јас сум невин?! Виновен сум као некое црно ѓаолиште :) Плус, тука се зборвиТ за женска невиност, да не расипувам топик :)
Zash ti za maz se smetash?[:p][:p][:p]
Strelec Не зезај... Можда не е маж, ама МАЖЕ сигурно е!!!
SpaceLily vekje mazule...da ne recham mazence...neshto vo deminutiv e to:))))
suschestvo Some friends were sitting at the bar talking about their professions. The first guy says "I'm a Y.U.P.P.I.E, you know... Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist" The second guy says "I'm a D.I.N.K, you know....Double Income, No Kids." The third guy says, "I'm a R.U.B., you know...Rich, Urban, Biker." They turn to one of the women and ask her, "What are you?" She replies: "I'm a WIFE, you now....Wash, Iron, Fuck, Etc." The second woman answers before being asked -"BITCH." "What exactly is a BITCH?!?", they ask in unison. "Babe In Total Control of Herself." So ladies, next time somebody calls you "Bitch" - SMILE...and say Thank You!!" MAKE A WOMAN HAPPY! PASS THIS ONE ON TO AS MANY WOMEN YOU KNOW!