Ima li diskusii za politika na ovoj forum?
Ima li diskusii za politika na ovoj forum?
TOM Bi sakal da znam dali voopsto ima nekoj so kogo bi razmenil politicki mislenja na ovoj forum?Zatoa sto jas barem od dosegasnite diskutanti ne vidov nitu eden koj diskutira za politika.Site diskutiraat za nekakov divider koj bi bil predsedatel ili za nekakvi avioni i vozdusni struenja,no nikogo ne vidov da diskutira za ozbilni politicki problemi koj najverojatno e deka gi nema vo Makedonija.Moite prijateli koj mi go preporacaa ovoj forum stvarno se zezale so mene,ili navistina im bilo smesno sto politikata voopsto e nepoznata za Makedoncite.Bi gi zamolil moderatorite na ovoj forum da gi izbrisat site nelogicni mislenja i repliki zatoa sto vakvi forumi za politika samo ja nagrduvaat slikata kon Makedoncite i Makedonskiot narod.
Bi sakal ova moe mislenje da go procitaat administratorite i da odgovorat sto pobrzo zatoa sto ova i ne e politika,tuku bi mozelo da bide trac ili ti rekov-mi rece,samo ne politika.....
concrete A be TOM, treba dolgo i uporno da sedis na bregot na rekata za da go vidis oblesokot na politikata koja pliva pod nejzinata povrsina, ti bi sakal frli-vadi !!!!! Aj dzitni nekoja koska so malku mevce vo arenava, moze i ke ti izleze nekoj Lav ......, vaka bez dobarden ...repa ne napravi!!!!
TOM Ama toa so preporaki na nekoi moi prijateli koj mi rekoa: -Ako te interesira zdrava politicka diskusija,ke ja najdes na VMacedonia. P.S.Macorot TOM i ne e taka glup kako sto izgleda na crtanite filmovi,neli?
Thief ТОМ, никој со сила за уши не те фатил да седиш и читаш/пишуиваш на форумов. Или пишувај на теемата или, аман веќе прекини да изигруваш џандар и да ни кажуваш колку не чиниме. Мислам, види, не сме ние малоумни, те сфативбме и кој си и која ти е целта!
mako I koja mu e celta pokraj toa da kazhit deka osven vo prvite 3-4 poraki na sekoja tema, ostanatoto si e seir-muabeti za se i sesto a toa veke stanuvat i praktika vo recisi site podforumi.
TOM Ako ste svatile podobro za site,barem otsega ke moze stvarno da se diskutira za politika na ovoj forum,za sto vsusnost e namenet.Ili mozebi pendrakot na djandarot si ja vrsi dobro rabotata kako i sekade vo `demokratskiot` svet?
concrete Me razocara... sepak samo obicen samoubeden lokalen "djanar"......da bese barem od PROXIMA :):):)!!!!
Strelec NOV... ovaj ABC... odnosno TOM... Do koga kje registrirash razlichni useri i kje prodavash demagogii za toa kako treba da funkcionira forumov??? Svesen li si deka samo se glupirash vaka?