Pomos Please
Pomos Please
mafisKumA Vo Brisbane imat etnicka radio stanica i si imame Makedonska programa. Ni treba novi Makedonski pesmi za da se koristat za zelbi. Koj sto saka da ni pomogni ve zamoluvam da mi ostajte poraka za da mi pratite mp3’s po email. Unapre blagodarnost od mene i Makedoncite vo Brisbane
ozonce mafisKumA, kakvi pesni sakate? narodni zabavni, etno muzika i sl. Za etno mozam da vi ponudam ogromen repertoar...
mafisKumA ozonce fala ti mnogu, bi bile blagodarni za se i sesto pozdrav Julie
profa ej vujna,moze i od mene da dobies nesto,samo kazi kakva muzika sakas? Ne baraj samo novo komponiranite narodni, toa nisto nemam.
wolf_pack kumo samo sho dobiv 20 gB makedosnka muzika, pa kazhi sho treba ke se prate.
profa Vucko i Goceva da ne ja dobi,najnovata?> Mene pogreska pak stariot album mi go pratile. String Forces,Kaliopi,Origjanski,Dzajkovski? Nesto najnovo ako imas ,kazi,pa ke ti dam email moj :)
wolf_pack daj be. ili hard-drive poarno da ti dadam pa kopiraj sho sakash :)
ozonce mafisKumA imash neshto makedonska muzika na: site.negotinskikrug.net username: all password: zasite Ovde imam postaveno nekolku linkovi od negotinskikrug.net pesni od makedonsko etno muzika...
profa
quote:
Originally posted by wolf_pack
daj be. ili hard-drive poarno da ti dadam pa kopiraj sho sakash :)
citaj PP vucko
kundalina dali nekoj sakat muzika od karburatori
wolf_pack Blagodarenie na edna chlenka dobiv dve pesni, a bi sakal poveke. Kazhi sho imash pa da ti dam e-mail kaj da gi pratish. Fala.
kundalina od karburatori imam sve a sega ke mozis da gi najdis pesnite na www.karburatori.tk isto ke najdis i sliki i trisrta cuda i vo bliskata idnina ke imet i nov alum molam poveli i drukpat:) a koja e clenkata?
SirAndReW karburatori HAHAHA opasno ime nema sto... a sajtot e ludnica ;) pz. Lugje zosto nema topic za Prodigy!? idat u SK!
DJ_SHEMA wolf, daj osvezi me so neshto novo ako imash.