site clenovi-na RECEPCIJA!
site clenovi-na RECEPCIJA!
sisi Bidejki nemame takvo mesto,a imame potreba eve aj da probame,pa ke vidime kako ke ni odi so Recepcijava. Si dozvoliv terminot da me potsetuva na nasa draga koleska (AaaAa),koja go upotrebuva pocesto ;)i da go imenuvam topikov tokmu taka.

Znaci:

1.Site koi nema da bidat tuka kratko vreme ili podolg period,ke otsustvuvaat zatoa sto se na odmor ili pak se prezafateni so licni,sluzbeni i drug tip na angazmani,mozebi se bolni (pu..pu..skraja da e..),prijavuvanje->TUKA!

2.Site clenovi koi od bilo koi pricini bile otsutni od forum,pa se vrakaat,prijavuvanje->TUKA!

3.Site koi imaat nekakvi sugestii,nasoki,razmisli za forumot,podforumite,idei i predlozi,prijavuvanje->na FAQ!

4.Site koi imaat zalbi,poplaki,pofalbi,ubavi zborovi ili pak naprotiv se naogjaat vo nedorazbiranje so nekoj od clenovite ili administratorsko moderatorskiot tim,prijavuvanje->TUKA!

5.Neka ni bide RECEPCIJATA mesto kade ke prijavuvame koga izleguvame,si odime,se vrakame,doagjame,nesto ne ni stima,se raspravame ili pak slozuvame,po nekoj sostanok,po nekoja konsultacija,pa i kafe za vreme na pauza...mesto kade ke si kazeme sto imame bez da se navreduvame i vulgarizirame i sto e najvazno bez da gi optovaruvame drugite podforumi so nasite potrebi koi obicno se prijavuvaat na RECEPCIJA!
mona Mala digresija: Naci na caci e informirana, no ne dovolno[;)] Imeno, kinata vo Ramstor imaa besplatna kino proekcija samo vo tekot na vikendot(30.09-02.10). Kako se sredeni, ne mozam da kazam, ne bev samo za da gi izbegnam guzvite[:)]
RaGeAnGeL aj dobro utro priem
naci na caci samo sakam na recepcija da gi izvestam site gagadzii deka vo ramstor imate super filmovi vo novootvorenite kino sali i toa besplatno,a mozete da gi poglednete filmovite "gol",odlicna drama i "stelt"odlicna akcija,pobrzajte besplatno e:}a i kinata ne se losi,mali,intimni,sredeni,ok se
sisi Nemoj da se nasekirate,ke me nema nekolku dena. Bidete umni i dobri,i ne se karajte megju sebe. Nekoj od Adminite ke najde belkim vreme da me zameni na recepcijava. Cao deca.
SpaceLily Cao sisi i vrastaj se pobrzo... Jas da se prijavam...dojdof...trpete me sega do 8 sabajle:P
Strelec
quote:
Originally posted by SpaceLily
jache ne jache da prekinite dvajcata za ljuboF moja:(
Не зезај!!! Сега кога стана најинтересно???:)
vardarce Eve sega e na red Jakov da pise od negovite jaki magistarski misli so gi razmisluva, gi kuca predvreme pa posle gi pastira tuka [:D][:D].
Jakov најдовте празна рецепција па ајде ура...ќе видите сега да пројде само паузава...ај ај...
RaGeAnGeL e so sea ke mi se oladit kafevo pisi pobrzo ajde... vardarce ne se davaj per go mozes ti toa!
Jakov дцбсднјкњ јнцвјкс днцс јив здјцос з.џ
vardarce Da da se gleda deka ti e pastirano po toa so site zborovi taman si gi pisal, ne si zgresil nikade i ne si editiral [;)][:D].
Jakov Zosto puka mermerot koga na nego zastanuva Bosanec? ZOsto popametniot popusta. :) Nesakam da ja maltretiram Sisi da se zanimava so editiranje i slicni zaebancii, zatoa viposakuvam prijaten den. Cao Ke si legnam ja..... devojcici go znaete apartmanot 039. :)
vardarce ?
Thief Добро утро... Еве, јас да го оставам клучот и да одам на појадок. И, да не правиме проблеми, тргајте сликичките од потпис! Додека се вратам да биде тоа средено, да не морам да едитирам јас. Фала.
sisi Eve prva da ja otvoram Recepcijava so edno prasaanje. Kaj se izgubi Aj u Kafic? Znae nekoj ili ne e za kazuvanje? Ne ja gledam vo posledno vreme,ili ne gledam dobro?[?] P.S. Dali ke moze nekoj od osoblje da go zatvori prozorot kaj mene,ne dihtuva..mi studi,fala.[;)]
dada Sani Otvoreno 24/7 a?[:D] Mene mi treba ako moze da mi udrite pecat na edno "Odobrenie za opravdano otsustvo" [8)] od 26ti ovoj mesec, do pocetokot na oktomvri. Videte tamu dali moze plateno, ako ne togas neplateno neka bide[:D] Na kraj ako ne biva ke mora da vadam lazno boleduvanje[;)]
Strelec Супер идеја, супер топик, супер креатор на топик!:) За доживотен рецепционер ја предлагам sisi!:)
sisi Odi Sani gajle da nemas,ke pokrieme so slobodni denovi[;)]I sto i da pravis ubav pomin.[:)] Strelec OSOBENO ti blagodaram na pofalbite..gotovo se voobraziv [:I],a POSEBNO za predlogot za dozivoten recepcioner,xaxaxaxaaaa....Ti ke me umres mene od smeenje,xaxaxa :):):) I stvarno sega kade e Aj u Kafic?
dada Sani Posto topikov ne bese otvoren koga Aj u kafik ja snema, sigurno ne znaela kade da se prijavi i si zaminala taka bez da kaze na nikoj. Ne se site fini kako mene pa da si se kazuvaat koga idat koga se vrakjaat[:D] [;)]
vardarce Ovie denovi ke bidam zafaten pa ne ke mozam mnogu, mnogu da buckam [:D]. Inaku kako mi se pie i jade vo nekoja kafana pfff. Ke moze li nekoj da mi dade potvrda da jadam i da pijam na smetka na nekoja drzavna firma (PTT, ESM, Derven itn.) [:p][:D].
dada Sani
quote:
Originally posted by vardarce
Ovie denovi ke bidam zafaten pa ne ke mozam mnogu, mnogu da buckam [:D]. Inaku kako mi se pie i jade vo nekoja kafana pfff. Ke moze li nekoj da mi dade potvrda da jadam i da pijam na smetka na nekoja drzavna firma (PTT, ESM, Derven itn.) [:p][:D].
Za takvi potvrdi recepcijata e na seir vardarec. Tuka sme malku poozbilni i daj adaptiraj se[;)][:D]
јузер Abe i jas kobajagi zafaten, ispiti likvidiranje levo desno, ama pred spienje bar ednas ke uklucuvam, ako ne me zafrkava matav :)
vardarce
quote:
Originally posted by dada Sani
Za takvi potvrdi recepcijata e na seir vardarec. Tuka sme malku poozbilni i daj adaptiraj se[;)][:D]
Jas se adaptiram sprema parite i sprema svezinata na mesoto vo doticnata kafana [:D].
Thief Ќе ме пофали мене некој... Сиси?! [:D]
angel Ева јас ќе те пофалам. Нешто сум расположена за пофалби. Значи вака: Thief е нај добар, Thief е исклучителен, Thief е перфекција, Tfuef е цар, Thief е Thief .... и се е кажано со ова ;)
naci na caci mene me interesira nesto,da super e mestovo da se informiram "na recepcija",koga najcesto se sobirate,t.e vo kolku saat,koga e najmnogu guzva,odnosno najinteresno,ili nema pravilo,a kolku vreme postoi forumov,a cija bese idejata,a koj e najazuren,ok veke citam koi se najinteresni,a koj e najmladiot clen a koj e najstariot,se zapoznal li nekoj licno preku ovoj forum,a nekoj da ne se zemal:}}}}},eeeee uste kolku prasanja imam,ama aj ako ne mi kaze recepcionerkata,togas ke se obidam kaj bliskite izvori na vladata,sorry,za mnogute prasanja,ama toa studiram novinarstvo pa se me interesira,dobro de i po malku radoznala sum,verovatno nema nisto loso vo toa se da doznae,vo sustina zatoa sme tuka,neli?:}
Strelec
quote:
Originally posted by angel
Thief е Thief...
Е ова е веќе навреда!!!
mArInCe jas inache sea moram da odam na kosharka, od 1 sum, pa kje ve napushtam na nekolku saati... iznervirana sum zsh vo nedela ne bi trebalo da se ojt na treninzi, zsh nedela e za odmaranje ama aj... zhivot! i aj odgovorete i na novava juzerka sho e kako e da ne pochnam jas..:))
dejan Jas utre pocnuvam so skolo, taka [b]moze[/b(:p) nema da me gledate tolku mnogu na forumot!
angel Ajde odi, odi, jas ke zemam del od tvojata rabota.....ne se sekiraj [:D] Znaci sto treba da pravam. Da kritikuvam, da karam, da se cudam .... aha .... ke se snajdam, ti samo odi.
riba ehhh topik na mesto! barem za tie "izgubenite"-kako mene![:I][:D] od prilika dnevno 2 pati se prikljucuvam i gi citam komentarite, obicno dodavam i svoj komentar. Prv termin mi e pred da me viknat u kujna na rucek [:)], nakaj 1-2; a vtoriot koga se vrakam doma od dnevnoto kafe, nakaj 5-6 (pa neli treba da se izjavi nekoj seir od kejot:))Ako ne iskacam navecer, tuka sum, tepam dosada i se druzam u kaficot na brakata virtuelci:))) E ako cel den ne se prikljucam, skitam po prodavnicite, ili sum zaglavena negde od prethodnata nok [:p][:D][:D] Ali super e sto sega ke se prijavuvam na recepcijata pred da me snema za site da znaat i da ne me mislat [;)][^][:D]
dejan Vazi Angel!:D
dalila
quote:
Originally posted by naci na caci
..sorry,za mnogute prasanja,ama toa studiram novinarstvo pa se me interesira....
Naci na caci, dobrodojde[:)]...nego, so 12 godini starost ti studirash novinarstvo?![:0]...moreeeee...napredna mladinava[:D] [url]http://forums.vmacedonia.com/pop_profile.asp?mode=display&id=4897[/url]
јузер Маринче, во Кимико тренираш кошарка? Ве тера наставникот да трчате во езеро? :)
Jakov
quote:
4.Site koi imaat zalbi,poplaki,pofalbi,ubavi zborovi ili pak naprotiv se naogjaat vo nedorazbiranje so nekoj od clenovite ili administratorsko moderatorskiot tim,prijavuvanje->TUKA!
Ke go iskoristam praviloto broj 4 na recepcija, i ovde ke iskomentiram dve nefer postapki od pred malku. I porano imase muabet za ova i togas mislev deka e razresena taa situacija ama ne e. Dalila otvori pred saat vreme topik vo koj prefrli nekolku moi postovi koi jas gi imav ostaveno na drug topik i vo drug kontekst. Navistina nekorektno i nekolegijalno od nejzina strana, osobeno sto mislev deka samo avtorot na posotovite i administratorite imaat pravo da gi editiraat, brisat ili menuvaat. Zatoa i gi editirav, zasto ne sakam da mi se menuvaat zborovite i da mi se vadat od kontekst ili da se stavaat vo drugi ulogi i znacenija. Vednas potoa uste eden nizok udar poln so nervoza bese JAVNOto objavuvanje pa PRIVATNA poraka koja i ja prativ. Pred nekoj den na ist takov nacin bese zloupotrebeno moeto vistinsko ime ovde na forumive sega istot se slucuva i so PRIVATNAta poraka. Mozebi za nekogo toa e vo red mozebi e za nekogo toa vistinskiot nacin....sama neka resi. Jas ke ja poddrzam sekoja nezjina postapka, ako misli deka e ispravna, vprocem site ovde sme edno goelmo semejstvo.
ozonce Dobar den, imate slobodna soba?
dalila
quote:
Originally posted by Jakov
Ke go iskoristam praviloto broj 4 na recepcija, i ovde ke iskomentiram dve nefer postapki od pred malku. I porano imase muabet za ova i togas mislev deka e razresena taa situacija ama ne e. Dalila otvori pred saat vreme topik vo koj prefrli nekolku moi postovi koi jas gi imav ostaveno na drug topik i vo drug kontekst. Navistina nekorektno i nekolegijalno od nejzina strana, osobeno sto mislev deka samo avtorot na posotovite i administratorite imaat pravo da gi editiraat, brisat ili menuvaat. Zatoa i gi editirav, zasto ne sakam da mi se menuvaat zborovite i da mi se vadat od kontekst ili da se stavaat vo drugi ulogi i znacenija.
Kako prvo, dobro si mislel koga se bil ubeden deka samo avtorot na postovite i administatorite mozhat da editiraat, brishat i menuvaat.Sprema toa, jas ne sum mozhela da go otvoram toj topik i da gi porefrlam postovite...ostavam na tvojata intelegencija da zakluchi koj go napravil toa. Pa uslovno da zememe i deka mozham,zar ti pagja na pamet deka jas bi otvorila takov topik, pa ushte i so takov naslov[:0][:D]...zhimi sve, smeshno e. Sprema toa, ednata "nefer" postapka otpagja....nepravedno si me obvinil i baram da mi se izvinish. I sega???? zoshto si gi editiral tvoite postovi??? imash izgovor?
quote:
Originally posted by Jakov
Vednas potoa uste eden nizok udar poln so nervoza bese JAVNOto objavuvanje pa PRIVATNA poraka koja i ja prativ. Pred nekoj den na ist takov nacin bese zloupotrebeno moeto vistinsko ime ovde na forumive sega istot se slucuva i so PRIVATNAta poraka. Mozebi za nekogo toa e vo red mozebi e za nekogo toa vistinskiot nacin....sama neka resi. Jas ke ja poddrzam sekoja nezjina postapka, ako misli deka e ispravna, vprocem site ovde sme edno goelmo semejstvo.
Mozhebi i ne e vo red da se objavi privatna poraka, ama batka so tebe ne mozhe nikako drugachie.Editirash postovi, na sekoj chekor...probuvash da nametnesh nekoja "svoja" slika na viduvanjata. A za vistinskoto ime...tuuuuu...shto panika si dignal, pa i mene sto pati mi e spomnato vistinskoto ime ovde, nikoj ne ni pobaral dozvola od mene za toa, pa ne sum se naljutila...chudo golemo....samo ti taka se vikash vo gradov, demek.[xx(] Za drugite raboti, kje ti odgovoram tamu kaj shto si pishal.
beaver hunter a be vaka li se prave drazhava, be?
sisi
quote:
Originally posted by naci na caci
mene me interesira nesto,da super e mestovo da se informiram "na recepcija",koga najcesto se sobirate,t.e vo kolku saat,koga e najmnogu guzva,odnosno najinteresno,ili nema pravilo,a kolku vreme postoi forumov,a cija bese idejata,a koj e najazuren,ok veke citam koi se najinteresni,a koj e najmladiot clen a koj e najstariot,se zapoznal li nekoj licno preku ovoj forum,a nekoj da ne se zemal:}}}}},eeeee uste kolku prasanja imam,ama aj ako ne mi kaze recepcionerkata,togas ke se obidam kaj bliskite izvori na vladata,sorry,za mnogute prasanja,ama toa studiram novinarstvo pa se me interesira,dobro de i po malku radoznala sum,verovatno nema nisto loso vo toa se da doznae,vo sustina zatoa sme tuka,neli?:}
Naci,ili Caci, seedno aj da probam da odgovoram na del od prasanjata..mozese i pomalku da napises[:D] Najgolema aktivnost na forum,na site podforumi ima od 08,00 do 16,oo casot (nikako ne mi e jasen ovoj fenomen[:D]), najgolema guzva e na Seir navecer posle 23,30 pa se dokaj 02,00 po polnok (i ovoj fenomen nikako da mi se razjasni[:D]), forumov postoi od mnoooooguu odamna,idejata i sopstvenost e Boris VM i pazi on koga ke se pojavi e "strasno"[;)] (za toa ima admini ke ti raskazat),[:p] najmlada vo momentov si ti (idi smeni ja godinata na ragjanje vo profilot ako si postara,a ke da si, posto pomladi od 13 ovde-jok), preku ovoj forum se zapoznale site eden so drug,dali se zemali nemam pojma,ama vo momentov ima nekolku para pa nisto ne se znae...[:p] Se ke ti se kaze samo,samo poleka i ke gi zapoznaes i lugjeto i forumot i nacinite na komunikacija i aferite i raspraviite,abe kako doma isto.[^][:p]
sisi
quote:
Originally posted by јузер
Маринче, во Кимико тренираш кошарка? Ве тера наставникот да трчате во езеро? :)
[:D]aaaxxxaxaxaaaxxaaaaaaaaaa...Juzer beee..xaxaxaxaxaaaaaa..[:D]
јузер sisi, stvarno bez zaebancija vo plitkoto gi tera da trcaat.. ne dzabe 2 meseca bev Ohrid ;)
Strelec
quote:
Originally posted by sisi
Se ke ti se kaze samo,samo poleka i ke gi zapoznaes i lugjeto i forumot i nacinite na komunikacija i aferite i raspraviite,abe kako doma isto.[^][:p]
Добро сега... не е баш како дома, но сепак е многу остро!!!
dalila A...i ushte neshto, da ne prvam edit na postot[;)] Prevzemam potpolna odgovornost za objavuvanjeto na privatnbata poraka, adokolku administracijata smeta deka e potrebno, slobodno neka me razreshi od moderatorskata funkcija...eve "super jakovche" mozhe sve, pa i toa kje go sraboti[:D] I ushte neshto[:D]...tuku shto dobiv zakanuvachki mail od jakov, deka ako ne sum prestanela kje objavel moi privatni poraki i logovi od messinger[:D] Jas ni na privatni poraki ni na messiger, ne sum pishala nishto shto bi me prikazhalo vo poinakvo svetlo od toa shto jas sebe se prikazhuvam na forumov.....eeeeeeee....ako tipot pravi montazha,ko shto editira na sekoj chekor, sega pa...drugachie kje se raspravame[:D]...Angela, ti advokat beshe?![8D]
sisi Soopstenie: Site ODMA na "Glasanje",odma!!![:)]
achtung_panzer
quote:
Originally posted by sisi
Eve prva da ja otvoram Recepcijava so edno prasaanje. Kaj se izgubi Aj u Kafic? Znae nekoj ili ne e za kazuvanje? Ne ja gledam vo posledno vreme,ili ne gledam dobro?[?]
Mozhebi nekade po pat se nashle so AaaAa pa se prepoznale... na primer pred ogledalo... pa posle "zaedno" otishle na terapija... navistina na "obete" lichnosti im treba profesionalna pomosh od oblasta na mentalnoto zdravje... Meanwhile, back at the ranch, ima eden profesorski lik (ehm, ehm) koj zasega ne doshol do poln izraz... mozhebi ne e postignata kritichnata masa... Pozdrav do vrabotenite na recepcija, a posebno do rakovoditelot...
mArInCe porano Kimiko, ama zsh beshe daleku (koj kje ojt Struga vo 8 satot sabajle?!) si se prefrliv ovde i super mi e..:)
јузер Moreeeeee i bilo daleku Kimiko, more more more..:))
mArInCe pa daleku e be 15 kilometri na Ohrigjani mnogu im se :))
vardarce Eve jas da se nadovrzam na Sisi. Caci edno vreme koga jas se zalceniv najaktivno bese odsabjale (toa bese vremeto koga se kopaa kanali i tuneli [:D]). Znaci obicno odsabjale mozes da me najdes mene, brat mi Pana, Mara, Jakov, Dejan, Trendafil ili Lav nema vrska, Strelec ni ide taka odsabajle ako stane porano [:D] itn. E sega za parovi. Ima tuka edna zemena dvojka (Darkjesus i Mara), edna so ke se zimaat (jas i SpaceLily) i nekoi od vreme na vreme so si gi menuvaat partnerite [:D]. Sega ako imas nekoe prasanje poveli prasaj odpocetok oti posle ne objasnuvame [:D].
mArInCe inache jas sum najmladiot chlen ovde.. [:I]
јузер more more more.. [:I]
Thief Засега највљубен и најстабилен пар на форумов сме Мона и јас ;) Џ`ст фор д` рекорд ;)
vardarce Dobro Thief nie tuka ne pravime muabet za takvi parovi. Ti se znaese so Mona i ona tuka se zacleni otposle. Inaku tuka se rasprava za tie so se zapoznale na forumov i so ke se zimaat [:D].
јузер Ко на пример Гари Купер и Куперојца, по дифолт асоцира на Вестерн Шпагети :)
angel
quote:
Originally posted by dalila [:D]...Angela, ti advokat beshe?![8D]
Pa sto....[xx(] dalila i jas imam ne rascisten spor na forumov.[:(] Mislam deka e najdobro da go resam so spogodba. Vi sovetuvam i na vas taka. Edno vreme po ONO i OSZ ucevme za "miroljubiva aktivna koegzistencija". Toj metod pomaga ovde.[:)] editiram-> Za malku ke zaboravev..... Aloooo....recepcijooo....utre ne ama zadutre odam za Plovdiv na saem pa dva-tri dena vo Velingrad na pivanje vo bazeni....treba li da go ostavam klucot ili ne? Aj ne. Neka bide kaj mene, nema da go izgubam.
zlotty_co_380 Dali sekoe prijavuvanje , odjavuvanje preku dimia treba da odi ili treba da se odjavuvame i prijavuvame tuka na recepcijava? Ako e preku dimia togas ne bi trebalo da ima problem, a ako e preku recepcija tesko bogami da se dobie approval.
naci na caci fala ti dalila i za tvoeto gostoprimstvo nego od kaj zaklucokot so 12 godini,ne sum se izjasnila nigte kako takva,e da bese taka sega znaes kako ke me identifikuvaa,ne naprednala malava nego kao cudoviste od dete na 12 godini:}
dalila
quote:
Originally posted by naci na caci
fala ti dalila i za tvoeto gostoprimstvo nego od kaj zaklucokot so 12 godini,ne sum se izjasnila nigte kako takva,e da bese taka sega znaes kako ke me identifikuvaa,ne naprednala malava nego kao cudoviste od dete na 12 godini:}
Nemam obichaj da chitam profili, ama ova mi upadna vo ochi poshto beshe na naslovnata strana na forumov[;)]... pa zirnav vo tvojot profil...taka sama tamu si napishala[:)]
quote:
Birthdays Upcoming: vasei (27 on Sep 27), bessem (13 on Sep 28), naci na caci (13 on Sep 29), wolf_pack (23 on Sep 29), Petros Houhoulis (13 on Sep 29), ozonce (27 on Sep 30).
Ama nema veze,batali, vazhno da se druzhime...ushte ednash dobrodojde i prijatna zabava[:)]
zlotty_co_380 Moze da go dobijam klucot od apartman 6 ke ve molam, veke dojde 11:30 i vreme za spijanje e , i sabajle english beakfast ke ve molam, i razbudete me e vo 05:30am bidejki Osaka ja imame utre, i treba rano da zamineme na terminal. C U on friday morning. Zlotty Co se odjavuva od hotelov utre vo 06:00am. Prijatno
јузер Mi odlozija ispit i sega pak ke se ulezam.. mada faka, od kompljutor pak glava nema da krenam :)
Jakov ti odlozija ili im odlozi....?
јузер odlozi im ili odlozija ti....!
sisi Angela,bejb,ubavo da si pomines. Infoemacijata e primena na znaenje. Vrati se brzo i so polno sliki.[:X] Zlotty se e sredeno so sobata i so dorucekot,dobivas budenje.[^] Prijaten let,mirno nebo i srecen povratok. Vrati se brzo i normalno prijavi se.Nemoj da se zaneses po nekoja so kosi oci,so ke pravat nasive devojcinja bez tebe posle???[;)][:)] Da si ziv i zdrav Juzer,taman imas vreme da poucis uste malku,pred ti da im odlozis[:p] Naci na caci,aj na prijavnica da ja koregirame greskata vo godinata na ragjanje,koj raboti i pecatni greski pravi de![:p]
angel Drugari me mrzi da se pakuvam. Ima li nekoj da se prijavi toa da go napravi namesto mene. Jas sakam samo da sednam vo kola i teraaaajjjjj.....uuuuhhhhuuuuu.......
sisi
quote:
Originally posted by angel
Drugari me mrzi da se pakuvam. Ima li nekoj da se prijavi toa da go napravi namesto mene. Jas sakam samo da sednam vo kola i teraaaajjjjj.....uuuuhhhhuuuuu.......
Zosto ne se prijavuva ne znam [:0],ama znam deka cesto, neli, patuva, osobeno po Makedonija,pa vikni go Jakov [;)],ima da te spremi za cas [^],a ti posle vozi.[;)][8D]
Jakov Jakov moze i dva casa da ja sprema ne e tova problem....
vardarce Znaci ti Jakov toa kuferite sekogas ubavo gi spremas. Si gi diplis alistata, gi peglas za da gi sobere poubavo, bravo. Se gleda deka si setan covek i imas iskustvo vo spremanje na kuferi.
sisi
quote:
Originally posted by Jakov
Jakov moze i dva casa da ja sprema ne e tova problem....
Abe spremaj ja ti i poise [:p],samo spremi ja. [:D]I klucot neka go ostavi kaj tebe posigurno e,ovde mnogu guzva ima,da ne go zaturam negde,ke me otrue posle [B)],aj bidi fin,molim te.[;)][:)]
Jakov
quote:
Originally posted by sisi
quote:
Originally posted by Jakov
Jakov moze i dva casa da ja sprema ne e tova problem....
Abe spremaj ja ti i poise [:p],samo spremi ja. [:D]I klucot neka go ostavi kaj tebe posigurno e,ovde mnogu guzva ima,da ne go zaturam negde,ke me otrue posle [B)],aj bidi fin,molim te.[;)][:)]
Значи рецепционер ако не те намести, тоа ти е....[:(] А ја ај фин да и помогнам на новава колешка ќе ја спакувам Ангел и ќе ги чувам нејзините клучеви... И ај сега драга Сиси гледај каква „беља“ си нагрбив...пола тебе ќе ти ги дам да ги чуваш....[:(!] [img]http://www.suzykat.com/images/keys.jpg[/img]
SpaceLily Aj jas da se prijavam na recepcija,bev otsutna nekolku dena ama opravdano mi e zsh bev zafatena so praenje ajvari i drugi vidovi zimnici....davajte soba i kluch da si legnam sea:)
Jakov
quote:
Originally posted by SpaceLily
Aj jas da se prijavam na recepcija,bev otsutna nekolku dena ama opravdano mi e zsh bev zafatena so praenje ajvari i drugi vidovi zimnici....davajte soba i kluch da si legnam sea:)
Zemi ja mojava soba dodeka ja otvorat recepcijata.[:D]
SpaceLily E sukjur ko ti tekna...okapav na recepcija......ajde vari kafe idam:)
sisi Dobro de Jakov,jas ne znaev deka tolku klucevi kaj tee ima[:0], eve ajde ke gi podelime. Daj pola i gotovo.[;)] Aj sega svari i na Spejsi kafe koga si veke tolku fin zamenik.[:)] Spejsi,zdravo,dobredojde nazad. Kako zimnicata? Se pogodi?[;)][:)]
Jakov Sisi...sisi...javi se Sisi..... ako mozes prevzemi go pultot na recepcija, jas svariF kave go odnesoF, ama sega ne me pushtaT od sobaaaaa............
sisi Jes pliz? Na pult sum ja,odi pij kafe,pazi na mafeto.[:p]
Strelec
quote:
Originally posted by Jakov
...ama sega ne me pushtaT od sobaaaaa...
Пак ли???:)
Jakov Paaaaaaaaaaaaaaaaaak...........
sisi Ostaj be ti decata,[}:)],neka se druzat,eee visee...[:D][:D][:D]
SpaceLily Se izgore toj na kafeto...sega i na mashtejncata ke duvat ko nemat um vo glana:))
SpaceLily
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by Jakov
...ama sega ne me pushtaT od sobaaaaa...
Пак ли???:)
E aj kazete kako da go pushtam?Aj sho mi svari kafe mi svari,mi go donese vkrevet so cvekje i so krem bananche[:0],aj sho mi go donese ojde da se tushirat a jas dzo odmaram mizam ama se pulam pod oko[:I].. i op go gledam izlegvit od wc gol do pojas i po bokserici[:p][:p]..ochive findzali mi se napraja[8)][:0]...i sea da go pushtam ili ne?[:D][:p]
Jakov
quote:
Originally posted by SpaceLily
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by Jakov
...ama sega ne me pushtaT od sobaaaaa...
Пак ли???:)
i sea da go pushtam ili ne?[:D][:p]
NE
Mara NE - ама на грчки[:D][:D][:D]
Jakov OXI ma kira Mara
SpaceLily Ne pushtam togash!
Strelec vardarce... Што правиме со кафето?:)
vardarce
quote:
Originally posted by Strelec
vardarce... Што правиме со кафето?:)
E sega vaka za da pijam jas so Jakov kafe on treba da ispolni nekolku uslovi. Prvin da pocne da pie alkohol. Da sedne da se opie vo Skopje. Da trgne so kolata nakaj Veles. Da odi kaj "Parmakot" da se dopie tamu i da se napravi magare. Potoa da otide vo kaficot "Stouns" vo 12:30 navecer da sedne i da pocne da zboruva na cel glas deka pod "30 santima" ne se priznava. Da vleze vnatre i na dve zenski da im se prestavuva deka e peder. Koga ke go napravi toa da dojde kaj mene pred kuka da me pobara da mi se izvini i togas ke pieme kafe i ke se druzime [;)][:D].
RaGeAnGeL ti samoubistvo so umisla mu mestish a? znaev deka kad-tad Space ke te sredit
vardarce Zosto Rage samoubistvo, jas se toa imam napraveno [:D][:D].
toni_a a jas sega da se oplacam malku! koga si idam na porakite , sekogas treba da idam na "options" i vo "Preferences" za da si napravam: "Single page layout" nemoze li da se ukoci ??? pa sekogas koga se logiram da gledam izlez i vlez??? kako vaka bez rucna? ili nemozam jas da ja najdam? [img]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a015.gif[/img]
sisi IZVESTUVANJE!!! Od denes podvorumot "vicevi.." dobi novo ime i od sega natamu ke go prepoznaete koga ke procitate: "Чудесен свет - Wonderland" (Вицеви, игри, мода, забава, смеа...) Ve povikuvam da se smeeme,zabavuvame,igrame,razgovarame.[:)] Na kavga nikako,na sekakvi vicevi sekako![:D]
Thief За многу години нека ни е крштевкава, па и на свадба да му играме на малиот! :)
mona Bravo!!!!! Bravo!!! Bravo!! Bravo! Novo ime, novi sodrzini[:D][:D][:D]
јузер Во очи сонце, пламен во срцето Пред тебе живот...... Ова е, ова е е, ова е чудесен чудесен свет Ова е, ова е е, ова е чудесен чудесен свет.
sisi xaxaxaxa....Juzer..pocekaj da se iznasmeam..pa ke ti kazam ja na tebe,xaxaxaa...[:D]
Jakov
quote:
Originally posted by vardarce
quote:
Originally posted by Strelec
vardarce... Што правиме со кафето?:)
E sega vaka za da pijam jas so Jakov kafe on treba da ispolni nekolku uslovi. Prvin da pocne da pie alkohol. Da sedne da se opie vo Skopje. Da trgne so kolata nakaj Veles. Da odi kaj "Parmakot" da se dopie tamu i da se napravi magare. Potoa da otide vo kaficot "Stouns" vo 12:30 navecer da sedne i da pocne da zboruva na cel glas deka pod "30 santima" ne se priznava. Da vleze vnatre i na dve zenski da im se prestavuva deka e peder. Koga ke go napravi toa da dojde kaj mene pred kuka da me pobara da mi se izvini i togas ke pieme kafe i ke se druzime [;)][:D].
Eeee, koga Jakov zatvorase kafani i koga praznese shishinja Gin, pa koga sekoja crvenokosa i sekoja vtora plavusa gi vodese pod raka a pola Skopje vikse deka e peder...ti milo "ispraveno pod masa trcase" ama ajde ima vreme ke porasnes pa ke naucis deka tie raboti denes i samo so "pienje kafe" palat i toa dosta uspesno i sigurno.[;)] da izeditram za sekoj slucaj.fala.
vardarce Ti (ne)mil Jakov ako toa si go pravel nekogas nema vaka da se potresuvas ako nekoj te spomne ili ti prefrli na forumov. Ti ne raspoznavas realno od virtuelno zatoa i vaka reagiras tuka. Ti ako nekogas sakase so mene da se druzis vistinski vo realnosta nikogas nemase da me vregas i napagas i ubavo ke me zamolese na privatna poraka i se ke se razresese. Od koga nekoj ti kaza i te stisna za da ja smiris topkata ti resi da otvoris topic kade ti me kanis na kafe. E sega e kasno bidejki jas sum takov karakter sto mnogu tesko popustam pogotovo na nekoj sto me napravil majmun i me nudel so banani. E sega ostani mi pozdraven i ke se citame pak vo idnina na forumov.
Jakov
quote:
Originally posted by vardarce
Od koga nekoj ti kaza i te stisna za da ja smiris topkata ti resi da otvoris topic kade ti me kanis na kafe.
Ja prevzede titulata za najsmesen fraer na VM definitivno. Ti siminjam kapa. MAJSTORE. ps. Lele kako me stiskase nemas pretstava. Koga me grabna so toa oblinite pa koga me prevte, pa stiska stiska...Amarkord....so da ti kazam....
SpaceLily Ti pa Jakov do detalji moras da kazish[:I]
vardarce Pa nekoj mora da ti kaze tebe oti ti so tvojot karakter pojse od pola metro pred tebe ne gledas, a za nastrana da ne pravime muabet.
Jakov
quote:
Originally posted by SpaceLily
Ti pa Jakov do detalji moras da kazish[:I]
То је јаче од мене.[:D]
SpaceLily
quote:
Originally posted by Jakov
quote:
Originally posted by SpaceLily
Ti pa Jakov do detalji moras da kazish[:I]
То је јаче од мене.[:D]
jache ne jache da prekinite dvajcata za ljuboF moja:(
toni_a abe shto e fintava so Jakov i Vardarce??? aj razjasnete si gi rabotite ednas za sekogas...samo se prepukuvate celo vreme... dajte da budemo parlamentarni!
Jakov
quote:
Originally posted by toni_a
abe shto e fintava so Jakov i Vardarce??? aj razjasnete si gi rabotite ednas za sekogas...samo se prepukuvate celo vreme... dajte da budemo parlamentarni!
Mu davam zbor na kolegata Toni_a od CDU/CSU... Povelete kolega imate 15 minuti...[;)]
sisi E, sega preteravte! Ovde se izdavaat klucevi, informacii, konusltacii, nasoki i ostanati dejstvija. Ovde ne se teraat kavgi i raspravii. Toa se pravi vo salata za sostanoci sto se naogja podolu na forumov, imeno, na seir. Tamu vi se topicite za kavgava sto ja terate na recepcija. [:(!] Aj, ce ve molam napustete go pultov da moze da pristapat onie sto imaat potreba!!! Upravata! (Procitajte gi pravilata)
Thief Бидејќи Мк има проблеми со пристапот на форумов и рецепционерката од оправдани причини може да биде малку отсутна, јас ја менувам, па бидете така... За да не мора Ленин да грми... Хвала-трава! :)
angel Добро утро. Јас се вратив од пат. Ви носам поздрави од БГ и слики „чурат„ ама подоцна ќе ви ги покажам. Сега ме чека лифт(бојот)от па да се распакувам ќе треба. Клучевите се кај мене, нема проблем......пријатен ден [;)]
Jakov Recepcija......pienje za site po sobi sampanj i kavijar molam, na moj apartman se stavete.
RaGeAnGeL obobobobob jas ne sakam kavijar ak se mojt jagodi i cokolado [8)]
dada Sani Do NOT disturb PLS[:D] Fala
Strelec Пак си мирцате, а?:)
RaGeAnGeL Aco be anticka lepoto moja el da mi te zashljakam od sabajlecki[:X]
Mr Miyagi Na hotelov mu treba renoviranje. Da vikam bagerot ili uchenicite moi ? Uchenicive moi se duri poekspeditivni od bagerot , samo shto kje se isprljaat od gradezhniot shut i treba na hemisko da gi nosam posle, i avtomatski kje mi zakasnat na trening. Zatoa bagerot e bolja opcija:)
sisi Mijagi aj smiri malku nervot Boga ti.[;)]Kakov bager kakvo renoviranje.[?] So fin bese za ljubov dodeka zborese..[:X] Angela dobredojde nazad.[:X] Odma na "Patuvanja i Turizam" da si raskazala se od A do Z. Dodusa moze i ovde malku da ni poprikazes po raspakuvanjeto,ako lift(bojot)ot ne te zadrzi..[;)][:D]
dada Sani Dobro utro
sisi Dobar den na site [:X]. Na smena sum, pa eve da se prijavam.[8D] Sisi prisutna![|)]
zlotty_co_380 Aj i ja da se prijavam da si odam da spijam , i ako saka recepcionerkava da im telefonira sabajle na kolegite moi, celiot soobrajkaj da go prenasocat na 34L ili na paralel, treb da spijam ubavo, te molam vo 04:00am da se javis site transatlantic mora da gi prenasocat na 34L , nejkam da cujam nisto na 07R. thank you ,and have a good evening, and do not foreget to wake me up at 09:00am. c u on monday
sisi DONE! Sleep well.[:X]
riba se prijavuvam i jas na recepcija, pristignav, dajte mi gi klucevite, i nekoj neka me isprati zaboraiv kaj mi bese sobata [:D]
Thief Јаков!!! Риба те вика! Ама пази Дада Сани и Далила да не те видат! :)))
angel Zosto be Thief pa se e legalno....
riba E! ako nemate sto da prijavite, pst! [:(!] Dosta ogovarate, zatoa sluzi SEIRot [:D][:X]
Thief Извини, Рипче, нема веќе да ни се повтори! :(
RaGeAnGeL
quote:
Originally posted by riba
E! ako nemate sto da prijavite, pst! [:(!] Dosta ogovarate, zatoa sluzi SEIRot [:D][:X]
src sobata ja smenav sega e br.69 [:X]
riba
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
[quote]Originally posted by riba src sobata ja smenav sega e br.69 [:X]
ej src [8D]...toa i se ocekuvase od tebe [;)] Plus, dobra brojka si izbrala [:X] [:D]
dalila Shto samo kje se prijavuva-odjavuvam...od sabajle sum tuka so prekini-dodeka spijam[|)]...leleeeeeee ova vremevo samo za spienje[V]
RaGeAnGeL
quote:
Originally posted by riba
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
[quote]Originally posted by riba src sobata ja smenav sega e br.69 [:X]
ej src [8D]...toa i se ocekuvase od tebe [;)] Plus, dobra brojka si izbrala [:X] [:D]
ma zarem sumljas vo mene...nego jas sea izlegvam ti mojs slobodno da si donesis nekoj da si poigrash[:D]
angel i zatvori go prozorecot zosto vecerva e ladno....
Jakov К`ј е чупево од рецепцијава бе.? На мор кључејве.....Јас сум на одмор од понеделник и одам на брајне јаболка. Не ме барајте не ми досадвете ќе имам работа. Ако можа од лаптопот од задругана да пишам по нешто на Историја и на Политика арно ако не, читајте стари_работи од мене колку да ве држат во форма. Далила да не ми ја задевате и да не му паднит напамет на некој нов или стар не битно да ја задеват и да се токмит дури ме немат. Сиси тебе ти ја давам таја работа да ми ја вардиш, ако немојш да се снајдиш сама од Ацо побарај помош. Кај и да е за една недела ќе ги обериме не са многу 1500 сундуци се и уште некој ден дури да ги дајме на накупциве, то Бузле го чекам да ни јавит. Ај со арно со убо, збогом на сите па ќе се видиме другата_недела.
angel tetoski ili resenski se toa jabolkata?
intel Po akcentov ke da se nekoja nova sorta:)))) BTW Jakov brate, moze li jas da ja pricuvam.
sisi Eve me,ne se nerviraj.[8D] Sredena rabota,gajle da nemas [;)],a za Dalila?[?] Vidi vaka da ti kazam,a Aco ako ti ja cari?[:0] Nemoj posle jas kriva da bidam.[:0][B)] I ke castis li nesto posle toa uspesnata i plodna berba,da mu se nevidi???[?][?][?]
dalila
quote:
Originally posted by sisi
Eve me,ne se nerviraj.[8D] Sredena rabota,gajle da nemas [;)],a za Dalila?[?] Vidi vaka da ti kazam,a Aco ako ti ja cari?[:0] Nemoj posle jas kriva da bidam.[:0][B)]
Ne se machete de...eve intel se ponudi[:D]
Jakov
quote:
Originally posted by intel
Po akcentov ke da se nekoja nova sorta:)))) BTW Jakov brate, moze li jas da ja pricuvam.
Aj be pa ti(me presmea) ti odma ke ja izgubis, sedi madro.[;)] Angela: Resenski se, dijalektot kazvit se(akcent e drugo nesto)..... Sisi: Ko da ne si jadela pita so jabolka od nasite dosega ajde ne zezaj.....A ako ja zeme Aco i ja kari, imam svoe mislenje i za toa na ljubov kaj ljubomora ostaveno. Znaci ako uspee da go stori toa....siminjam kapa.
dalila
quote:
Originally posted by Jakov
A ako ja zeme Aco i ja kari, imam svoe mislenje i za toa na ljubov kaj ljubomora ostaveno. Znaci ako uspee da go stori toa....siminjam kapa.
Ko shto ne te sakam ICH, sekoj mozhe da me kjari[:D] Srekja, shto srceto mi e vekje pokloneto...pa kje si bidam tamu kaj shto sum si i koga kje se vratish[:)]
intel Ok, добра ноќ од мене.
dalila I jas begam...dosta e za denes[:)]
angel СУПЕР значи тука ќе бидеш.
dalila
quote:
Originally posted by angel
СУПЕР значи тука ќе бидеш.
Ne be..si odam..Dobraaaaaa nokj[:)]
Jakov
quote:
Originally posted by dalila
quote:
Originally posted by angel
СУПЕР значи тука ќе бидеш.
Ne be..si odam..Dobraaaaaa nokj[:)]
Dobaaaaa nokj i tebe. Miren son i ubavi snista.(znam deka ke me sonuvas) ama sepak ubavo e da se povtori vaka javno za inat na drugite.[:p][:p][:p] dobra nok dlalilke[:I]
SpaceLily [img]http://www.cosgan.de/images/more/schilder/203.gif[/img] ...Jas dojdov da se prijavam deka sum tuka.
mArInCe [img]http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/116317.png[/img]
dejan Imam mnogu domasno Marince[;)]
angel Lele zabi krekaat, kucinja laat....ako ve vidi BorisVM vednas ke ve iskara zosto ne e dozvoleno sliki vo potpis. I jas ednas staviv i me iskaraa i mi ja trgnaa slikickata....sega sum si primerna.
SpaceLily Of mi se najde vo zivotov ...odma brisham...nejkam Boris da me karat [img]http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c060.gif[/img]
mArInCe
quote:
Originally posted by angel
Lele zabi krekaat, kucinja laat....ako ve vidi BorisVM vednas ke ve iskara zosto ne e dozvoleno sliki vo potpis. I jas ednas staviv i me iskaraa i mi ja trgnaa slikickata....sega sum si primerna.
ako ripcheno imat zsh da nemam jas :)
dejan Eh, ako Marince ima, zasto i jas da nemam!:p
angel
quote:
Originally posted by mArInCe ako ripcheno imat zsh da nemam jas :)
Pa da, i ti si vo pravo. Ama nikoj ne treba da ima kolku sto znam inaku jas sum prva da si stavam slikicka.
mArInCe
quote:
Originally posted by angel
quote:
Originally posted by mArInCe ako ripcheno imat zsh da nemam jas :)
Pa da, i ti si vo pravo. Ama nikoj ne treba da ima kolku sto znam inaku jas sum prva da si stavam slikicka.
pa ta imat sliche na potpison dolgo vreme. ako beshe zabraneto, vekje bi treblo da e opomeneta..
SpaceLily
quote:
Originally posted by dejan
Eh, ako Marince ima, zasto i jas da nemam!:p
Ovde neshto mi mirisat....Dejan retko se meshat po topicive seir,ljubov itn itn...mislite deka so postov klizachi i se pushci na marince?Ak mislite kazvite odma vagjam topic na ljubof i sex[:D][:p] P.S Pa makar i sho topicov e na opshto?[:D][:D][:D]Of teshko mene:)))
mArInCe
quote:
Originally posted by SpaceLily
quote:
Originally posted by dejan
Eh, ako Marince ima, zasto i jas da nemam!:p
Ovde neshto mi mirisat....Dejan retko se meshat po topicive seir,ljubov itn itn...mislite deka so postov klizachi i se pushci na marince?Ak mislite kazvite odma vagjam topic na ljubof i sex[:D][:p] P.S Pa makar i sho topicov e na opshto?[:D][:D][:D]Of teshko mene:)))
ceel den ova go chekashe a? :)) nekoja zhrtva :))
SpaceLily Nishto ne chekam jas..jas samo citam,sobiram + so + i nakraj pram =. Znam deka NESHTO krijate i ti i dejan....vie neshto prajte..dali pishite domashni zaedno ili neshto drugo ne znam...sumlivo mi e...btw imate topic da se izjasnite ...da ne prajme ovde kushlusi:)
dejan lol, domasno e bre! lele znaci sto dojde od eden topik[:p]
SpaceLily
quote:
Originally posted by dejan
lol, domasno e bre! lele znaci sto dojde od eden topik[:p]
Am taka se pocvit more Dejan,prvo domashno se pishit zaedno,posle karti se igrat...i taka[:D][:p]
dejan Znaes od iskustvo?[:p]
SpaceLily
quote:
Originally posted by dejan
Znaes od iskustvo?[:p]
Da[:D]
dejan ahahaha[:D]
sisi Kaj si be Deni? Najposle ja najde Recepcija,a?[:D]
SpaceLily Jas da se odjavam za deneska ushte 15 minuti i ke ve napushtam...ke bidam odsutna do utrevecher posle polnokj..zato zad grb muabeti da ne mi prajte...chekajte me dur dojdam.
angel
quote:
Kaj si be Deni? Najposle ja najde Recepcija,a?
Si saka slikice vo potpisot pa dojde da si pobara dozvola.
vardarce Ajde cao zeno i deneska pleskanjeto so tebe bese mnogu zadovolitelno [:X][:D][:D].
Strelec Брзо, тропајте по сите соби и викајте ги ваму: http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=11368&whichpage=2 Тепачка има!:)))
Thief Аахахахахахахахахахахаа.... лоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол! Ме пресмеа! Го обожавам човеков, го обожавам! [:D][:D][:D]
sisi Ako Rage,samo ne tropaj mnogu...da ne razbudis nekogo od Adminite..[:p]
Thief Вечерва јас сум дежурен на рецепција... Сиси, ќе ми предадеш смена? Имам некои обврски, може да ме смениш вечерва, па утре ја ќе бидам 2 смени?! ;) edit: Done
RaGeAnGeL priem!jas dojdela kljucot go zaginav snosci ke si vlezam preku pendzere posle [img]http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/s040.gif[/img]
StormAngel Ja sum zaboravil kluchot. Chare?
sisi Si ja zaboravil i sobata otklucena.[;)]
StormAngel E ako de, malku promaja ne smeta.[;)]
RaGeAnGeL jas ke ve zamoljam edno jaze ili edna skala da mi ostajte pred vrata za ko ke vlegvam
Mr Miyagi
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
jas ke ve zamoljam edno jaze ili edna skala da mi ostajte pred vrata za ko ke vlegvam
Ako e prozorecot na prvi ili vtori sprat mozhesh so skok vo visochina da vlezesh vnatre i po cena da go sKkKkkkKrshish prozorot ako e zatvoren.[:D]
RaGeAnGeL a mozam i tebe da ti puknam nekoja arkada radi ojacuvanje na karakter
StormAngel You can do it![:D]
RaGeAnGeL ova samo za nego [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k085.gif[/img]
Mr Miyagi Toa mi beshe i taktikata da glumam deka od prva me kutna za da si go odgrizesh jazikot posle toa od smeenje i radosti ...hii hi hiiiiiiiii hi Dzabe shto si najsolidna od site uchenichki , koga na vakvi finti pagjash:)
sisi Zdravo decki.Dojdov,da ne se iznenadite,tuka sum. Uzivajte.[:p]
achtung_panzer
quote:
Originally posted by sisi
Zdravo decki.Dojdov,da ne se iznenadite,tuka sum. Uzivajte.[:p]
[:D] A se vrati i Kafichot/AaaAa... a be rekov jas, i' treba na nea profesionalna pomosh, nekoj profesionalec od oblasta na mentalnoto zdravje kako sisi. Znachi predadenost kon svoite pacienti do maksimum, duri i forumot kje se napushti nakratko, samo i samo da mu se pomogne na pacientot [;)][:D] Bravo sisi, two thumbs up...[:D]
sisi [;)][:D] ZIG!!![:p]
achtung_panzer
quote:
Originally posted by sisi
[;)][:D] ZIG!!![:p]
[:D]HAJL!!! [:D]
angel
quote:
Originally posted by achtung_panzer
quote:
Originally posted by sisi
[;)][:D] ZIG!!![:p]
[:D]HAJL!!! [:D]
ALOHA! Ama sto e ova? Koga jas sum tuka site spijat pa ili site se naopacki ili jas sum tersen.
naci na caci vo ponedelnik ke rabotime ili da[?] jas da iako nesakam a hotelov?
Strelec
quote:
Originally posted by naci na caci
vo ponedelnik ke rabotime ili da[?]
Nema izbor za NE ovde!:)
angel Ama koj hotel pvai pauzi...nikoj.
RaGeAnGeL [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/d045.gif[/img] opa...dobro utro...aj za ubo za arno da e denov
Strelec Znachi, kje rabotime i vo ponedelnik!
angel Strelco imas pecatna greska.
intel
quote:
Originally posted by angel
Ama koj hotel pvai pauzi...nikoj.
Што ти е Гвуевски????
SpaceLily Bvaced:)))) Aj da se prijava jas vecherva deka su tuka.