Правила на форумов (prasanje).
Правила на форумов (prasanje).
jelence posto sum nova ako moze da znam dali forumov ima nekoj pravila i ako gi ima kaj moze da se najdat i da se procitaat?? thanks
Thief Јеленче, правилата на форумов можеш да ги прочиташ во делот articles на форумот, во одделот VMacedonia FAQ или ако кликнеш [url="http://forums.vmacedonia.com/showquestion.asp?faq=6&fldAuto=138"]ТУКА[/url]
jelence fala mnogu za odgovorot[;)]
vardarce Smetam deka Jelence ke bide dobar clen na forumov [;)]. Odma vo start si prasuva za pravilata. Se gleda domasno vospitanie, a ne kako mene odma so pocnav na "seir" da odam [:D].
jelence hehe epa ogledajte se na mene...a ne deka ja sum nesto vospitana ama mora da se pocituvaat pravilata i da ne im davame motivi na administratorite da ne brkaat..zs posle ke vikate deka oni bile losi heheh..samo steta sto ne e dozvoleno na spanski da se pisuva...[:(!]ke moze li na toa pravilo da se naprai eden isklucok?? pa pravilo ne e pravilo ako nema isklucoci..
vardarce Koj ti kaza deka ne moze samo odi na "seir" [:D]. Jas odpocetok samo na spanski im pisuvav ama sega odkoga se nauciv makedonski pisuvam samo na makedonski [:D][:D].