Imam li shansa
Imam li shansa
DJ_SHEMA Za romansa vo mojata nova IV.1 liga? Momentalno sum najslab, i so pravo. Ali eve prodavam eden kup igrachi za da se zajacham. Bash si zemav eden world class IM za 3,3 miljoni. Planiram ushte eden world class Napdjach i eden outstanding winger. Mislite imam shansa da opstojam ovaa godina vo ligata?
Ohrid Ovaj lik sto je usao u ligu direktno sa tobom ima balansiraniji tim od tebe ali sa CA mislim da imas sansi...a protiv ostalih... Svi su mid zverovi....Imas neke sanse da izboris baraz ako pobedis ovog sto je dosao u ligu kroz kvalifikacije i ovog sto je dosao sa tobom direktno.Sa ostalima samo CA i moli Boga da uhvatis neki bod tu i tamo. Generalno nemas bas mnogo sansi ali kupi za sve pare golmana i vremenom pojacaj sredinu u toku sezone.Veoma je bitno da i optimaliziras svoj tim za svaki SE koji postoji jer ce ti svaki gol biti bitan. Mislim da ti world class napadac ne treba,nabavi neke slabije ali da su Quick i Head.Head-a imas. Krilo bi bilo dobra ideja.Sto veci winger skill,obavezno Quick,moze i Unpredictable ako ima nesto passing-a.
DJ_SHEMA Pa winger e najdobar technical za da nabacuva na mojot glauch. Jas zemav attacking minded trener, pa odbranata ne mi e bash najsjajna, ali pak zatoa so eden world class napadjach i mojot outstanding, plus wingerot mozam ada vadam nekoja solid vo centralen i stranichen napad..
DJ_SHEMA A ja bi trebalo da izvadam magnificent CA. Imam solid, passable i inadequate passing defanzivci.
Laz0 trebalo malku po rano za kupuvanje da sredish ja zemav pred edna nedela wc PM za 2.150.000 ;) inaku ne znam sho da ti kazam za ligata se e do srekata ako imash sreka ke izvadish nekoj bod i opstanok
Ohrid
quote:
Originally posted by DJ_SHEMA
Pa winger e najdobar technical za da nabacuva na mojot glauch.
Nepostoji ovakav SE.
quote:
Originally posted by DJ_SHEMA Jas zemav attacking minded trener, pa odbranata ne mi e bash najsjajna, ali pak zatoa so eden world class napadjach i mojot outstanding, plus wingerot mozam ada vadam nekoja solid vo centralen i stranichen napad..
Sta ce ti tako jaki napadi kada nemas sredinu da ih iskoristis?
darkjesus i jas bi odel na Unpredictable winger i sekako malce pogolema investicija vo sredina zosto i tie dosta cesto znaat da postignat gol
DJ_SHEMA Epa kje imam okolu 3,8-4 miljoni. Imam World class, outstanding i formidable vo sreden red, outstanding i solid napadjach i solid winger. Kade poprvo da gi potrosham parite :)
coldwar Rabotava mi izgleda ekstremno matno. Gledaj dobro iskombiniraj PIC/MOTS
SpaceLily Shemana jas non stop za tebe navivam...!
Ohrid
quote:
Originally posted by DJ_SHEMA
Epa kje imam okolu 3,8-4 miljoni. Imam World class, outstanding i formidable vo sreden red, outstanding i solid napadjach i solid winger. Kade poprvo da gi potrosham parite :)
Definitivno na krilo!
DJ_SHEMA epa miljon i pol na winger, 2 miljoni na napadjach a?
Laz0 za 2mil. sho znam sho napagac bi zel pak outstanding ama pak ti deffenderi trenirash, da eden outstanding napagac i ako nacekash outstanding winger ke si petka jas mislam za da im igrash karshi ataka [:D] ili press kako i da e [;)] treba i sreka da imash da ne se zavrtat bogovite protiv tebe frli im edno jagne [:P]