Stefo
Stefo
DJ_SHEMA Trenerot negov mi pishuva deka a skokne igrachov an titanic saka da go smeni treningot vo passing. Ja mu rekov deka kje go trgnam od repka ako ne trenira ponatamu. Shto mislite?
Ohrid Pa probaj da ga nagovoris da ga trenira i dalje......Ali ako nece,onda popricaj sa njim da ga proda nekome od nas.Mislim da Dark rece da je zainteresovan bas njega da kupi.A ako nece ni tako,onda ga pusti iz reprezentacije.....nama trebaju igraci sa viskim skilovima,pogotovu na sredini. A to sto je nasao da te ucenjuje za vreme kvalifikacija nikako nece da mu pomogne.Mislim da treba da ga otpustis u svakom slucaju....
DJ_SHEMA Nemoze da me ucenuva. Mu kazav deka ima drugi deca koi kje go pominat Stefo ako toj ne bide treniran u PM. Vika sakal da trenira podavanje da ne mu skoka platata na Stefo. Epa ako ja go izvadam od reprezentacija togash on navistina go naebal, pa mislam deka kje se premisli.
coldwar Eh, sto go naebal? Platata na titanic nema da mu e taka golema, toj ke moze da go izdrzava, a nie izgubivme super dete. daj probajte nekako politicki ubedete go da go prodade ili da go trenira bar uste dva skila. E togas cim izleze od reprezentacija go naebal pa ke mora da go prodava.
darkjesus a da go prodade nekako uste sega pa da go kupime
DJ_SHEMA epa kje go parasham. Sega vika kje treniral passing samo dva pati vo sezonata.
Ohrid To znaci da ce da trenira passing pola sezone! Taj je zavrsio,bolje da se sredi nekako da ga proda! Nama ne treba nimalo passing,samo primarni trening.
darkjesus Sent 2006-01-25 00:12:00 From EvilNet Subject Re: hola:) noooo, this isn't my intention, i want to train passing to him.. but, he said me he needs more PM.. well, i'll train him more PM but with 1 passing training every 5 aprox of PM.. ;) i'm pleased to know about you another time.. :) see you!
Ohrid Znaci ovaj igrac nema da vidi mythical pm ako mu sada smeta plata.I sto je jos gore ovaj baja nema nameru posle da ga proda vec da ga zadrzi za sebe!!! A sada ce sve da uradi kako bi mu igrac ostao u reprezentaciji i dobio jos iskustva.... Ovo mora nekako brzo da se resi ili da leti iz reprezentacije ili da ga neko od nas kupi!! Jer ako ostali menadzeri vide da to moze.... Ja mislim da cisto zato sto nam rezultat nije bitan a i taj igrac nije mnogo vredan da ga izbacis kako bi pokazao "silu". :))))))
DJ_SHEMA Ako ne go trenira kako shto treba kje bide trgnat od reprezentacija i kje go naebe toj, a ne nie. Ima drugi deca koi se slichni po skill.
deni shema slabo nesho reprezentacijata . 152 mesto od 154 :)) barame oDstavka!