Abe se zazborev, mi izgore ruchekot...
Abe se zazborev, mi izgore ruchekot...
Goran-Skopje ...zabeguvate so telefonski razgovori ili kratko i jasno, muabetchii ste ili "slushalka nemam krenato da se javam kaj..."
Mona Lisa I na telefon i so Peceto(kako sto go vika Lidka)se zaboravam. Ma jas sum ti celata zaboravena.[:D]
bonara Sekogas kratko i jasno, osven koga zboram so familijata vo MKD.
јузер Кратко, не секогаш јасно ;)
Tanja19 koga kako...mnogu se muabetam koga sum vo mak,togas slushalkata mi e celo vreme na uvoto...porano kafeto nemashe shansi da ne pretece,ruchekot zagoren...ali si najdov reshenie...si kupiv bezzicen telefon i se nauciv da pravam dve dejstva vo isto vreme...a i dve linii si ukluciv... mnogu pati se slucuvashe posle ispaganje,ako ne sme ispadnale zaedno ili sme se razdelile so drugarka mi...nekade vo 5-6 sabajle da se slushnam so nea...nemozime da iscekame do utre da si kazime sho,kako se slucilo vecerta...e toa mi nedostiga sega...sega tie razgovori gi zamenivme so poraki...tuka negde e... Goran mozis,ako sakash,da dodadis i kolku cesto sekoj praka poraki dnevno...mozish,ali ne morash:)
noaNoa Kratko i jasno. Retko zboram na telefon. Koga si uzivav u "single life" epten preteruvav so smetki na telefoni plus pred nekoja godina rabotev so telemarketing i mrazam da zboram dolgo na telefon osven ako ne e nesto vazno.
јузер off: noaNoa kolku e poziven za Martinique? :)
beti869 So e pravo pravo e jas obozavam da zboram na telefon i sega koga mi go isklucija fiksniot bolna legnav ama nema gajle tuka e mobilniot kreditot go trosam kako sapun i posle se prefrlam na mobilniot od maz mi oti e na pretplata i mu ja pumpam smetkata pa na krajot na mesecot ke se ispoubieme koj ima poveke potroseno
LIDIJA - SKorpija jas na telefon znam da zabegam i na pc znam da zabegam i da mi izgorat vaflite [:D]
dejan Retko muabetam na telefon...i jas, kratko i jasno...ama ako zboram so drugar/ka koj saka da zbori so mene, togas ne e vazno! Ako ne sakat, ne im go trosam vremeto, ne ni sakam oni da mi go trosat vremeto.
Unreal Ич, се почесто и почесто го користам мобилниот,помалце плаќам од колку фиксниот.
rina Jas sakam da zboruvam na telefon i znam da se "zaboravam".....