Gigantismus SEMKARA
Gigantismus SEMKARA
ArIeS Posto gledam site se zafatile kafani ,barovi, birtii...... da otvaraat ja pokroce ama sigurno ,resiv da otvoram semkara[:D] Bujrumte na semki,soncogled,fstaci,bademi ,kostani,leblebija,kikiritki,orasi,suvo grozje,sakazi(mastiki),lizalcinja loly pop i lizalcinja so jabolkce[:D],bonboncinja na kilo od tie crveno belite porano nqa svadbi so gi frlaa[:D] etc... P.S Semkarnicava turbo ke raboti vo sabota od 11:30h samo za Hattrick manijacite i GIGANTITE razbira se[^] Sega za sega ne mi treba personal sam ke si rabotam,a za ponatamu mislam da vrabotam edno mlado momche ko glaven operator u semkara.
coldwar To za f'stacite i navodniot obid za orle-zorle se spekulacii i nevistini protureni vo mediumite dobro znaeme od kogo i za koja cel. Nasata partija zasega nema da prezema nikakvi merki megjutoa dokolku takvoto odnesuvanje prodolzi i ponatamu ke bideme primorani da podneseme prijava za kleveta i lazna izjava do nadleznite organi. Odnapred i odnazad blagodarni, "Partija za celosna emancipacija na HT igracite" (PCEHTI)- lokalna podruznica Ohrid/Praga
SpaceLily Daj edno paklo f`staci za 100 den da mi pojt umov malu na drugo mesto:)
ArIeS
quote:
Originally posted by SpaceLily
Daj edno paklo f`staci za 100 den da mi pojt umov malu na drugo mesto:)
Space pakovanja nema seuste,ima ako sakas samo u tuturka?[:D]
SpaceLily Daj tuturutka de bidvit sekako:)
Mona Lisa За мене 200 гр.кикиритки да ми се качит- моралот.[:D]
ArIeS dadeno Space, ko prv musterija dobiJas nagradno za 20 den fazla fstaci :) pusti srce rasfrli gi toJa sitnite od novcanik po podov,neka trgne rabotava mona drz tuturkava i ke molam bez problemi pred semkarava so moralot[:D]
coldwar AriJec edna vrekja soncogled i semki od tikva vo predizborniot Hattrick stab na Dark bi zamolil. Znam deka e pogolema narackava, ama do utakmicite sabota vo 12.30 mora da e gotova. Ajde pa ako dark go zeme i noviov mandat i ke ti platel rece. I vo taborot na Dime edna vrekja f'staci prati kako znak na dobra volja- da nema incidenti pri glasanjeto.
ArIeS
quote:
Originally posted by coldwar
AriJec edna vrekja soncogled i semki od tikva vo predizborniot Hattrick stab na Dark bi zamolil. Znam deka e pogolema narackava, ama do utakmicite sabota vo 12.30 mora da e gotova. Ajde pa ako dark go zeme i noviov mandat i ke ti platel rece. I vo taborot na Dime edna vrekja f'staci prati kako znak na dobra volja- da nema incidenti pri glasanjeto.
Cold pari na raka mara za raka so vas nema biznis ,mos posle nekolku dena ke mi recete deka nabavkata bila ``reprezentativna`` ?[:D] P.S a za na dime taborot ke moram prvo da se konsultiram so niv,oti vije gledam orle zorle sakate da gi zadavite so fstacive,mos neznajat deka treba da se lupat ``meretnite`` fstaci be?