Rakopis
Rakopis
sasha Dali zenite imaat podobar rakopis od muskite?
VeGaS Ne
DonVito Ne
sasha Dali muskite idat na poednostavnost ili brzina? A zenite pazat poveke na prezentacija i estetika??? Poglednete gi rakopisite na studneti shto se na tehnicki fakulteti i na studenti na medicinski fakulteti? Dali tuka ima udel nekoja teorija od Kulturata ili Biologijata?
VeGaS Ne
wolf_pack
quote:
Originally posted by sasha
Dali muskite idat na poednostavnost ili brzina? A zenite pazat poveke na prezentacija i estetika??? Poglednete gi rakopisite na studneti shto se na tehnicki fakulteti i na studenti na medicinski fakulteti? Dali tuka ima udel nekoja teorija od Kulturata ili Biologijata?
Normalno deka ima. Toa pretstavuva eden simbol koj ne pretstavuva...iako so izbor bi mozhel da pishuvam rakopisno shto bi se reklo deka e 'pleasing to the eye', my background me nateralo ko hiroglifi da pisham:)
zlotty_co_380 Wolf , sigurno ne pisuvas poloso od mene, pogledni , pogolemi hereoglifi nema, jas mislam obratno , zenskite pisuvaat poubav rakopis nego maskite, povejke imaat vreme za gluposti : ) [IMG]http://i1.tinypic.com/v6500x.jpg[/IMG]
sasha zlotty, ahahaaaaaaaaaaaa[:)][:)][:)] morav[:)] Dobro be zlotty, ova od brzina ovaka pishuvas ili od netrpenie ili koi se pricinite shto dovelo do ova?
deni sasha ne smej ima i poloshi , na primer mojot
sasha
quote:
Originally posted by deni
sasha ne smej ima i poloshi , na primer mojot
Celta na topicov e druga mozebi i jas trebashe poinaku da go postiram topicot...vo sredno vo USA ne se sekavam iskreno na koj cas beshe ali imashe objasnuvano teorija za ova i od Bioloska gledna tocka, a i od Kultruna, ali togas vo toa vreme koj da slusha na cas, pamet mi beshe na drugo mesto...i zatoa go otvoriv ovoj topic i go staviv pod Prirodni Nauki...sepak nesho razlicno...
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by sasha
zlotty, ahahaaaaaaaaaaaa[:)][:)][:)] morav[:)] Dobro be zlotty, ova od brzina ovaka pishuvas ili od netrpenie ili koi se pricinite shto dovelo do ova?
Ne be taka pisuvam normalno, toa mi e najubavo koga mozam, a da ne ti pokazuvam drugi strani ili skas i niv da gi vidish? : )
sasha zlotty, fala ti...ti veruvam.
LIDIJA - SKorpija Bash razmisluvav denovive na ovaa tema. Ne znam kakov kje ni bide rakopisot vo dogledno vreme i na mazite i na zenite.Kako sme trgnati so pishuvanje e-maili,chet,sms kje go izrasipeme site rakopisot.Penkalo fakjam samo koga stavam potpis negde ili koga pravam spisok za pazarenje.[:D] Ovde bash beshe na razgleduvanje pred nekoe vreme,moznosta da prvachinjata vo uchilishte zapochnat so vezbi za rakopisot,so pishuvanje na PC.[:0] Sepak pishaniot zbor na parche hartija si ima svoja ubavina i sharm. I ne mislam deka polot ima uloga za toa koj poubavo pishuva. Do lichnosta e. Vnimatelna i pedatna lichnost = ubav rakopis.