Fashion Police/Politicari
Fashion Police/Politicari
sasha q1:Dali se sledi modata medzu Politicarite vo MKD? q2:Spored vas koj Politicar najdobro se oblaka i izgleda pristojno vo sekoe vreme? q3:Koj Politicar najlosho se oblaka? q4:Dali Politicarite treba da imaat vraboteno covek ili "stylista" koj ke se grizi za nivniot izgled? q5:Dokolku imaat stylisti dali se znaat koi se ili toa e zabraneto da se kazuva vo MKD?(vo dosta drzavi se znae koj kogo oblaka i koj se grizi za izgledot) q6:Modata medzu nashite Politicari vs. Politicari od drugi drzavi. p.s a)soodvetni sliki se dobrodojdeni dokolku sakate povizuelno da prikazete. b)da ne se tera na seir baram profesionalni mislenja.
VeGaS Se sekjavam Brat Ljube jadeshe burek kako negovata garderoba bila unikatna, skupa, ova ona! Se nadevam deka ima i privaten hair styleist, da mu ja fenira kjelavicata.
ozonce Jas ke napisham neshto za vo Negotino. Nashite lokalci (mislam na pripadnicite na lokalnata vlast) se oblekuvaat strogo vo boite na nivnata partija. Sini koshuli so zolti vratovrski, na crni pantaloni i chevli, ili obratno do sina koshula na crvena i taka... Idiotski... Edistven politichar koj se oblekuva dosta otmeno a ne veruvam deka sledi nekoj trend tuku znae shto e dobro i udobno e Ljubisha Gorgievski, i toa ne go spomnuvam kako politichar tuku kako reziser.
sasha
quote:
Originally posted by ozonce
Jas ke napisham neshto za vo Negotino. Nashite lokalci (mislam na pripadnicite na lokalnata vlast) se oblekuvaat strogo vo boite na nivnata partija. Sini koshuli so zolti vratovrski, na crni pantaloni i chevli, ili obratno do sina koshula na crvena i taka... Idiotski... Edistven politichar koj se oblekuva dosta otmeno a ne veruvam deka sledi nekoj trend tuku znae shto e dobro i udobno e Ljubisha Gorgievski, i toa ne go spomnuvam kako politichar tuku kako reziser.
Vo vrska so zborot "otmenosta" tuka se slagam deka ponekad ne znaci deka ete ako ne e "Boss" ili "Armani" deka ne e ukusno, pristojno i kvalitetno. Ima i linii i kreacii shto ne se poznati... isto taka i privatni shivaci sto mozat da napravat dobar i kvaliteten kostim.Vo USA ima edna izreka..."It is all about how u wear it". p.s za "otmenosta" ima druga teorija ne e samo do oblekata nego i X drugi raboti.