Hawai

Hawai
TimeHacker
 
Slucajno sledev eden Dokumentaren kaza za Hawai ..!! Interesno edna kuca tamu vredit 10 $ Dolari ne moze da se veruva no toa e! Pod Kirija da zemis stan za 1 noc ke platis nevorojatni 10.000 $ .. to so e za nas.. da raboteme ovde Makedonija 5 Meseci !
GiTaRiSt Epa TimeHacker nekoj kje raboti 5 meseca kje nemozi da gi vadi tolkku pari za eden vecer a nekoj za eden den kje gi vadi aj doj i ne se cudi..:-) a mozno e ne se cudam jas mislam tolku skapo da e normalno mestovo si e ubavo tursticko mesto normalno deka kje bide skapo i nie da imame nekoja mesta rakfa ubava sredena ova ona i nie kje gi pravime skapi mestava :-)))
Mara
quote:
Originally posted by TimeHacker

Slucajno sledev eden Dokumentaren kaza za Hawai ..!! Interesno edna kuca tamu vredit 10 $ Dolari ne moze da se veruva no toa e!


Тајм....ај за мене купи едно 150 куќи!!!!!!!!
VeGaS Shto zborish ti be?!
TimeHacker e da Gitarist,to bash vcera istata emisija beshe go sledev uste ednas,bash ne mi se veruva tolku pari da imat tamu! ama so beshe tocno tamu beshe ubavina.. za zhivot :)
TimeHacker heheh ne 10$ sakav da kazam do 10 Miliono $
Mona Lisa Mnogu mi se odi tamu na meden mesec...Karibi ili Hawaii.Ama ke vidime.
TimeHacker e za tamu za odis na meden mesec mora da si milioner.. i ja sakam da odam ama koj te pita :( treba da spijam nadvor :)
xokaido Abe vidi i ja sakam da odam ama koa ne mozam.. moze samo na slika i na dok. filmovi da go gledame....:) moze ke ni se nasmee nekogas srekata vo zivotot ama nikogas ne se znae taka li e ?? :)
Mona Lisa
quote:
Originally posted by TimeHacker

e za tamu za odis na meden mesec mora da si milioner.. i ja sakam da odam ama koj te pita :( treba da spijam nadvor :)

Ne e bas vistina ima interesni ponudi tuka za Hawaii.Lani bea edni nasi prijateli i ne se miljoneri.Skapo e da, ama so evropski plati mozes da si go dozvolis.
TimeHacker Mona Lisa sepka,za nas ovde zboruvam 40 % od nashite vo Makedonija, ne mozet da postignet bash do tamu. takva e ekonomijata , takvi se platite,treba ovde da raboti nekoja 1 godina za da stignit do tamu :( primer kaj mene,ja mozam da odam a posle to so?,drugo e za tebe i ako te znam,ako bi ti se dala shansa da odis,sve najubo
Mona Lisa
quote:
Originally posted by TimeHacker

Mona Lisa sepka,za nas ovde zboruvam 40 % od nashite vo Makedonija, ne mozet da postignet bash do tamu. takva e ekonomijata , takvi se platite,treba ovde da raboti nekoja 1 godina za da stignit do tamu :( primer kaj mene,ja mozam da odam a posle to so?,drugo e za tebe i ako te znam,ako bi ti se dala shansa da odis,sve najubo

Vo pravo si taka e, no sepak ne znaes koga i kako srekata ke ti se zavrti..eden den dobies bingo ili...eve ti sansa.Sto misles deka jas pred 6 godini znaev deka mozebi eden den ke idam na Hawaii.Mislev nema sansa, ama nikogas ne se znae vo zivot.
TimeHacker e i ja istoto go mislev pred 4 godini,sea mislam razlicno gi gleam nestata kako drugo,mozebi fantazija mi e , no koja mozebi eden den ke bide realnost,i tamu da sum sred Hawai togas nema da mi se veruva