Komu kje mu tekne mozhe da pishuva gluposti

Komu kje mu tekne mozhe da pishuva gluposti
BorisVM
 
Deneska izgleda komu kje mu tekne mozhe da pishuva gluposti samo zatoa shto da se otvori blog stanuva dosta lesno i besplatno.

Povekje informacii za glupostite koi se vrtat po Makedonskiot internet, mozhe da gi najdete samo tuka.

Potpisot moj na forumov nikogash ne bil poprecizen.
zlotty_co_380 A be boris ne se sekiraj za toa, ic da ne ti e galjle, seto toa se gluposti, i sekogas zapomni toa go pisuvaat lujge koj sto se nepismeni pred se, a najmnogu ljubomorni, a niv ic k*r da ne gi boli , dali makedoncite soobrale 60000$ ili milioni od stranstvo, neka kazat kolku soobrale tie, i ic k*r da ne gi bilo dali imale problemi ili ne, pred se neka si gi resat nivnite problemi tamu, a posle da kazuvaat za drugite drzavi. a be za potpisot voj vo red e , samo imase uste eden podobar mislm vaka bese:
"To be stupid person today is very difficult, because the competition is very high!! , taka naekko bese mislam
wolf_pack Борис,
Ако се добро сеќавам, дечкото беше и член овде со никот Howitzer. Не е прв ни последен да се жали на други. Овакви изјави се поинтензивни кога си таму во МК, тогаш од страна ќе ти лае колку ти е гајле за родната ни земја...simple case scenario - IGNORE!
slasa
quote:
Originally posted by BorisVM

Deneska izgleda komu kje mu tekne mozhe da pishuva gluposti samo zatoa shto da se otvori blog stanuva dosta lesno i besplatno.

Povekje informacii za glupostite koi se vrtat po Makedonskiot internet, mozhe da gi najdete samo tuka.

Potpisot moj na forumov nikogash ne bil poprecizen.


Nemoj da se sekiras za gluposti , prema ova sto procitav zaklucuvam deka e cista Lkubomora na nasiov forum . Vmacedonia.com
koj nieden forum na svetot nemoze da se zamene so nego
Marija lele,lele, lele, ..........:))))) Kutriot, izguben vo prostor i vo vrme, bez nikakvi covecki vrednosti i skrupuli, licnost koja nemoze da si gi sogleda sopstvenite greshki i nedostatoci i svojot pateticen isfrustriran do maximum ogranicen intelekt ( toa e i previshe za nego) si go leci preku drugite luge i nivniot integritet i privatnnost.Tipicen gubitnik na site otkrieni i seushte neotkrieni polinja:)))) Ne mi se veruva deka nekoj si go gubi vremeto da cita tugi forumi i odozgora da si pravi seir od Makedonskata imigracija...Nevozmozno.....Ako taa kutra bespomoshna licnost beshe na mestoto na nekoj od nas , do sega ke si otideshe doma da si place na ramoto na mama i tato, bidejki neznae da se bori i ceni! A ako faka seir, barem trebalo da ima muda da se registrira na forumov i da kaze se shto si saka. Ednostavno sum gnevna na vakvi pateticni plackovci koi samo se silat i se krijat zad kamenja i grmushki, koi ne znaat nishto drugo vo zivotot osven da le grebat od moknite a vo isto vreme da im zboruvaat zad grb i da fakaat seir. E zatoa ne ni ja biduva drzavickata nasha napatena. Neznam kako ushte ne drzi!!!!
Boris dali mislish deka vredi da se zamarash so maliov? Previshe sme vospitani, civilizirani, pametni i mokni za nego.
Pozdrav,Marija!
Great_Macedonian Mnogu sum iznenaden od toj mrsulko, posto tokmu mojte temi na "imigracija" forumot nasol da gi komentira. Odnosno mojata tema za 'brat ljube' i za "makedonskata dijaspora go drzi klucot........".
Mislam najglupavo od sve e kade sto se obiduva da poprava "greski" vo pisuvanje na nekoj zborovi na clen od VM, a samiot toj koristi dosta zborovi koj ne postovet vo makedonskiot recnik. Seljak prav, ne treba da mu obrneme vnimanie.