Најскап македонски трансфер.

Најскап македонски трансфер.
a-pin-dim
 
Боли глава од цифрата 12.000.000 евра. Ако сето ова што се најавува даде плод Горан Пандев ќе стане најскапиот фудбалер од Македонија на сите времиња. Рекордери се Панчев, кој за 6.000.000 евра од Ц. Звезда замина во Интер (во тоа време рекорден трансфер), и заминувањето на Ќириќ во Тенис Борусија (5.500.000 евра). Тоа се нашите најголеми трансфери со тоа што Пандев има само 22 години и блескава иднина пред себе.

SirAndReW Kaj ke odi ovoj be? :)
TimeHacker arsenal go barat
redstar Sumata e ektremno visoko i e spekulacija na menageri za da muse naduva cenata na Pandev, a Arsenal ce gi forsira mladite napagjaci od svoite redovi plus golemiot Anri.Vcera go kupija Rosicki so sto go zajanuvaat vezniot red vo ekipata.
A i licno mislam deka Arsenal ne e mesto za nego, i da go zemat ce gree klupa a ako mue toa poentata bujrum. Italija ili Spanija se zemjite kade sto treba da eksplodira vo narednive godini
DJ_SHEMA mrza golema e i nikade nema da odi posle lazzio. Vo anglija treba trchanje batki.
wolf_pack Miroslav Klose na transfer, Pandev is in, Werder Bremen e perfektna situacija za nego.
ace6vel Slusnav deka Pandev moze da odi za Udineze pa ke vidime :)
ArIeS Ja pak slusnav deka Real Madrid go bara Pandev?
TimeHacker ne ne Aries real madrid ne go bara pandev,ponuda do pandev do sea inter i arsenal imaa
Lidija Hhahahahahha more spekulacii, kaj ne go pustivte deteto vie pa :))) Tuku jas slusnav deka nazad vo Makedonija ke odi :)))
TimeHacker loool da da za pregalnica ;D
kazano abe seto ova se spekulacii. pandev ce igra od drugata sezona za Pobeda. :))))))))))
TimeHacker sigurno? ja pak slushnav ke go obnovi dogovorot so lazzio
VIP`CoMmAnDo ц ц ц ц ц ц ц...........

да ми понудат 12 милиони евра, пешки ке трчам до англија..........

ако ова е стварно вистина не верувам дека арсенал или некој друг клуб ке потроши толку пари само за да го седнат на клупа Горан Пандев, сигурно го чека некоја позиција во тимот...
kazano abe mozi ce posedi na lkupa nekoe vreme ama posle ce atakuva na golot
a-pin-dim ДЕН ПО ДОБИЕНАТА ВОЈНА СО УДИНЕЗЕ, ТИМОТ ОД РИМ НАЈАВИ

Пандев е на Лацио до 2010 година


*"Сега можам да кажам дека победи тимот во кој најмногу сакав да играм", се зборовите на нашиот најдобар фудбалер

За 350.000 евра тимот на Удинезе ја загуби битката за најдобриот фудбалер на Македонија. Ден по конечната одлука Горан Пандев одлета за Рим, а вчера беа конкретизирани сите детали околу наредниот престој на струмичанецот во Лацио.

"Сега веќе сe се знае. Новиот договор со Лацио стапува на сила и тој важи до 2010 година", се зборовите на Пандев, кој е среќен што останува во Рим и клубот за кој во минатата сезона постигна 11 голови.

"Сега можам да ја отворам душата и да кажам дека битката ја доби клубот во кој најмногу сакав да играм и во наредната сезона. Добро ми е тука. Се навикнав на Рим и Лацио, а згора на тоа зад себе имав одлична сезона со 11 голови. Се надевам дека следната сезона ќе биде подобра од минатата и дека ќе направиме нешто повеќе во шампионатот, но и во Купот на УЕФА", е коментарот на Пандев за кого Лацио понуди цифра во коверт од 4.000.000 евра, која беше за 350.000 поголема од онаа на Удинезе.

За останувањето на Пандев во Лацио јавија сите водечи медиуми во Италија каде на големо се пишува дека "лацијалите" завршија голема работа и ја задржаа една од главните ѕвезди во тимот.


Ќе биде најскапиот!!!

Доцна синоќа Пандев и Клаудио Лотито, првиот човек на Лацио, се договараа околу финансиските детали за фудбалерот. Веќе е најавено дека нашиот фудбалер ќе биде најскапиот во Лацио кој најверојатно ќе има цифра од 1.000.000 евра по сезона или 450.000 повеќе од досегашната негова заработувачка. Пандев ќе го надмине Симоне Инзаги, кој иако е резерва има заработувачка од 900.000 евра.

GiTaRiSt dime ne mi se veruva tolku pari da davat kaj nas na eden igrac dan ne si go gresil cifrata ti evrite so denari :o))
ArIeS Dime nema sansi da zgresil bidejki ova ne napisano od dimeta ova e copy/paste :)
TimeHacker vredi za Pandev