Грција си замина од Еуро видео гран при

Грција си замина од Еуро видео гран при
tomislav1978
 
На големиот европски музички спектакл Еуро видео гран при, каде што за титулата најдобар се борат 28 европски музички спотови, се случи и првиот скандал.

Откако организаторот го уважи барањето на А1 на сите прес материјали и за време на целата манифестација да се употребува нашето уставно име, грчкиот национален тим го откажа учеството.

Ова откажување на Грците многу не ги вознемири организаторите, кои се покажуваат и како одлични домаќини.

Во Тирана веќе допатуваа сите земји учеснички кои во сабота ќе ги одмерат силите. Република Македонија ќе ја претставува Тоше Проески со спот за песната „По тебе“.

Еуро видео гран при е скапа музичка манифестација која по многу нешта наликува на евровизискиот избор, само што за да се избегне овогодинешниот циркус, наместо телевоутинг, за најдобриот ќе одлучува жири составено од по еден член од секоја земја.

За какво европско шоу станува збор, нашите гледачи во сабота од 21 часот ќе видат низ директен пренос.


Grcive se vo panika
achtung_panzer Da be, gledam ne znaat gakjite da si gi najdat od sho se vo panika
Ova kaj se sluchilo, vo Tirana? Lani pod Macedonia bevme predstavuvani na natprevarov? A dogodina, kaj kje se odrzhuva ova...
dejan hahaha glupaci
tomislav1978
quote:
Originally posted by achtung_panzer

Ova kaj se sluchilo, vo Tirana?

Ne be kakva Tirana..vo Trinidad..ne citas prviot post
трендафил Честитки до А1 што инсистираа на основното право на една држава сама да си го даде името. Ако сите во сите структури го правеа и прават тоа, пред се политичарите, ќе си бевме она што сме од самиот почеток.


slasa cestitki i od mene do A1
dejan Da cestitki! Me zacudi toa.
redstar I pak posle frlajte drva i kamenja protiv gazda Velija Ramkovski, ja oprae rabotata so zemjodelcive a sega ce go resi i problemot so imeto!
Makedon-666 sekoja cest na albancive sto go napravija ovoj poteg.da se znae koi sme
Aleksandra Ne go gledav ova. Kazete mi sto stana na kraj. Samo znam deka Toshe e 12 mesto kako sto chitav ako ne sum i jas greska, ali me interesira okolu politikava sto stana na kraj?
achtung_panzer
quote:
Originally posted by tomislav1978

quote:
Originally posted by achtung_panzer

Ova kaj se sluchilo, vo Tirana?

Ne be kakva Tirana..vo Trinidad..ne citas prviot post

Taka e, za verno druzhenje so UCK eve na gran pri vo svetskata metropola Tirana dobivame kako povlastica ona za shto nikakvi povlastici ne bi trebalo da se baraat...