ИНТЕРВЈУ СО РОКО ЗИФРЕДИ

ИНТЕРВЈУ СО РОКО ЗИФРЕДИ
Unreal
 
Подолу имате целосно интервју со најголемата порно звезда на сите времиња... Роко Зифреди


МОЖНО ЛИ Е ПОРНИЧИТЕ НЕКОГАШ ДА ВИ ЗДОСАДАТ?

Не! Дури и денес, по 20 години пред камера, мојот кур е тврд веднаш штом ги симнам гаќите, првенствено затоа што во мојата глава постои константна глад по жени. Нормално, во мојата кариера имаше моменти кога морав да работам со продуценти и режисери со кои не би работел. Некогаш морав да изведувам нешто сосема нееротско и механичко но откако имам сопствена продукција, го работам само она што мене ми е секси.

ДАЛИ ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО Е ГОРДО НА ВАШИОТ ТАЛЕНТ?

Мојот прв фан беше татко ми. Еднаш ми рече: "Ок, ебеш по 10 жени ама си го набеал ако дознаам дека си ебел некој фраер. Ќе те убијам!"

НЕЛИ ВИ Е СТРАВ ОД СИДА?

Пред да го откријат ХИВ-от, снимањето порно беше најдобрата забава на светот, но потоа, 50 посто од уживањето го снема. Работите стануваат потешки, знаете. Денес постои голема побарувачка на филмови со трансексуалци ама кој ќе работи со нив кого поголем дел се ХИВ позитивни? Всушност, мене тој проблем не ме допира бидејќи работам само со хетеросексуалци.

СЕПАК, НЕЛИ ОНАА ДВОЈНА ПЕНЕТРАЦИЈА КОГА ДВА МАШКИ ОРГАНА, ДЕМЕК СЛУЧАЈНО, СЕ ДОПИРААТ... НЕЛИ Е ТОА ПО МАЛКУ ГЕЈ?


Навикнати сме. Тоа е како да те допрела нога. Признавам, на почетокот беше малку чудно.

ШТО НАЈЛОШО ВИ СЕ СЛУЧИЛО КОГА БИЛО?

Кога отидов да се обрежам. Го сторив тоа откако мајка ми почина и сакав да почувствувам некаква болка. Ми рекоа дека за два дена се ќе биде готово. Но, еден ден по операцијата се разбудив цел во крв - мојата ерекција ги скина конците! Повторно ме шиеа а за една недела курот ми изгледаше како на Франкенштајн!

МОРА ДА БИЛО ГАДНО...

Добро, после се вратив во болница и ми ги извадија тие проклети конци. Операцијата беше 100 посто успешна ама морав да држам мраз за да не отечам. Претходно, никогаш немав ставано мраз ама што ми преостануваше? Држев мраз цели два часа додека се возев дома. Кога сфатив дека мразот ми се залепил за курот, ќе се онесвестев! Од мразот имав смрзнатини од втор степен. Докторот подоцна ми рече дека мора да правам трансплантација на кожа бидејќи на тоа место кожата е многу еластична и таква не може да се најде на друго место на телото. Можете ли да замислите, тебаше да добијам кожа од мртов маж! За среќа, раните прекрасно се затворија.

АЈДЕ НА ПОВЕСЕЛИ ТЕМИ... КОЈА Е ВАШАТА ОМИЛЕНА ПОРНО ГЛУМИЦА?

Англичанката Кели Стафорфд.
Ок, за некои дечки таа е малку прехрабра, им влева страв во коски.

ВИЕ СТЕ ПОЗНАТИ И ПО ХАРДКОР СПЕЦИЈАЛИТЕТИ, ТЕПАЊЕ, ПЛУКАЊЕ И СЛ. ИМАТЕ ЛИ ЧУВСТВО ДЕКА НЕКОГАШ ПРЕТЕРУВАТЕ?

Не. Кога почнувам, добивав многу критики за тоа. Ми велеа дека никогаш не би работеле со мене затоа што сум прежесток, пребрутален. Глупости! Па тоа денес секој го прави! Побогу, па тоа е филм, морам ли да ви објаснувам? Во една сцена на пример, на девојката и ја држам главата во ВЦ шоља додека ја ебам и луѓето тоа го сфатија како нешто многу понижувачко!?

ЗАРЕМ НАВИСТИНА ВЕРУВАТЕ ДЕКА ПОСТОИ НЕКОЈ ВИСТИНСКИ МОМЕНТ ВО КОЈ Е ПРИФАТЛИВО ДА ЈА УДРИТЕ ЖЕНАТА?

Да, и тоа еден единствен момент. Кога е баш пред оргазам. Се разбира не можете да го правите тоа со секоја жена а ако одбереш погрешен момент, ќе те плукне во лице, тоа сигурно.

КОЈ Е ВАШИОТ НАЈДОБАР ТРИК ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ОРГАЗМОТ?

Порано се преправав дека имам болки во јајцата. Го вадев и после размислував за разни проблеми: за луѓето на кои им должам пари, за банката во која мора да одам... Денес мислам дека најдобар трик е да го извадиш, да ја погледнеш девојката во очи и да и ја лижеш. Кога тоа го правиш, се опушташ.

ПОСТОИ ЛИ ЖЕНА КОЈА УШТЕ НЕ СТЕ ЈА ИМАЛЕ А СО ЗАДОВОЛСТВО БИ ЈА ЛЕГНАЛЕ?

Никол Кидман! Го знам тоа по нејзиниот поглед и кожата. Исто како штои знаев дека она со Том Круз нема да оди бидејќи таа бара нешто посебно. Има неверојатна сексуалност. Преубава е. Кога би морал да бирам, таа би била таа.

НА ИНТЕРНЕТ КРУЖАТ ЛОВЕЧКИ ПРИКАЗНИ ОКОЛУ ДОЛЖИНАТА НА ВАШАТА АЛАТКА КОИ СЕ ДВИЖАТ МЕЃУ 23 И 25 САНТИМЕТРИ. МОЖЕТЕ ЛИ ЕДНАШ ЗАСЕКОГАШ ДА ИМ СТАВИТЕ КРАЈ НА ПРИКАЗНИТЕ?

Мојот кур е долг 24 сантиметри а опсегот му е 16.

ВЕ ЛУТИ ЛИ ТОА ШТО SNOOP DOGG НА ПАЗАРОТ ИСФРЛИ СВОЈ ПОРНИЧ?

За мене тоа е само маркетинг и мислам дека во тој филм нема ништо секси. Тоа е само за фанови и за луѓе кои сакаат да ја слушаат неговата музика и малку да мислат на секс.

ЗНАЧИ ДЕКА БЕЗ ПРОБЛЕМИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОБЕДИТЕ?

Па, тоа е како мене да ме терате да пеам а тој да ги снима моите филмови. Во споредба со мене, тој пред камера нема шанси. Не заборавајте, јас од тоа живеам и мора да го знам она што го работам. Дури и Снупи да земе 5 Вијагри, не е само финтата тоа да го правиш туку како го правиш.


ЗА КРАЈ, МОЖЕТЕ ЛИ ДА НИ ПРЕПОРАЧАТЕ ТРИ РОКО ФИЛМОВИ КОИ БИ ТРЕБАЛЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ?

Тоа е лесно. Да речем, постојат три нивоа - низок, среден и висок. За луѓето кои сакаат акција би го препорачал "Ass Collector". За оние кои сакаат пожесток секс - "Never Say Never To Rocco 2", а за оние кои сакаат да земат една недела слободно и да ги испробуваат најлудите работи - "Rocco More Than Ever In London". Кога сето тоа ќе го одгледате, јавите ми се...
The_Crow Unreal ova intervju e malku staro. Mozese pred nekolku meseci da se najde na web portalot na telekomot mu go zaboraviv imeto ne mozam da se setam nema vrska. Vidi dali mozes da najdes intervju so Ron Jeremy ovoj so si go stavil e dete u odnos na pacientov.