Drvo,nafta,struja?

Drvo,nafta,struja?
misko
 
Dali nekogash ste mu dale vazhnost na greenjeto koe go imate vo vashite domovi?Eve jas na primer obozavam i premn. sakam da mi krcka ognot i jas da sedam pred kaminot.
Narcis` ja od komsiiite kradam drva

Tanja19 mishko be kaj sega ti istekna ovaa tema?na sred letonadvor vrie 40 stepeni,ti oginite gi mislish
mozda ubavo e da krcka oginot...ali ako pocne da chade?
mozda e poubavo so ogin,ali pa parno e po ednostavno...on/off si mestis temperatura i tolku
koga bev pomala doma go koristevme kaminot...ic ne sakav ako ostanam sama doma i ako treba da vnimavam na oginot dane zgasne
The_Crow Tanja da si i ti na negovo mesto ke mislis da se zgrejs krusevo na visina ladno e zimno vreme kupista snegoi. Nego u vrska so temata sakam da puka kumbe ama onaka da se crvenee od toplina i ja da si odam u kukata ili stanceto i zimno vreme po kusi rakavi :)
misko tanja19 temava ja mislef ushte pred mn. vreme da ja pisham ama nikako da mi tekni koga sum pred PC.Toa sho velish ednostavno si e so parnoto,no sepak kjeifot e so drvata da ti krckaat(barem za mene).Zatoa vo kukjata imam kamin koj e povrzan na parno a raboti na drva::D
Aleksandra Christmas vreme, nadvor si paga snegce, a ti doma pokraj kamin leshkanje, muzika, muabetche, vince i red drugi raboti so sakanata osoba. Abe meraci, nema nesho bolje od ova.

Nesho ovaka
TimeHacker super si e temata , i jas taka si sakam na drvo taka
AstalavistA abe kakvo krcanje kakvi zaebancii .Staj si parno so 42 rebra i gotovo :D
TimeHacker e zs parno poubo? ne e bash zdravo so tie parno
SirAndReW Koga ke dojde zima, ja ke otvoram topik kakva krema za sonchanje koristite. :)