Чисто информативно

Чисто информативно
vardarce
 
Така јас неќни си се уклучуам на ирцов/мирцов од немајќи шо да праам и си викам дај ќе тркнам до ОриТ малце на одмор и да свртам со некоја ориѓанка секс на екс муабет, коа шо ќе видам на каналот седи само чичо Хикс без ниеден хоператор. И бидејќи јас сум лаик у вие ирц/мирц води си викам ај ништо страшно сите хоператорчиња отишле на плажа оти фати лето више. Но денес пак од немајќи шо да праам одам у ОриТ на дружба коа гледам некој си Лео од Немачка стаил топик на каналот: "MGR *ONLY* email [email protected] reference channel abuse." Е сеа мене чисто информативно ме интересира дал некој ќе ми каже кој шо јадел лајна на каналот па шо дошло до воа таман у екот на предизборието и туристичката сезона? Дал цените на крастаиците се пак покачени на зелените пазари или ќе останат како лани?
deni Ma idi bre
vardarce
quote:
Originally posted by deni

Ma idi bre


Шо бре дени бој "протокалите" да не те чешаат?
`Xa0c Не знам точно што било но таков топик обично се става ако каналот бил полн со ботови,емечи и сл. Сум приметил во последно време некој намерно (без да се знае кој е) носи ботови по канали од градови на Македонија и ги остава...изгледа со цел потоа да ги пријави на ирц оператор,друга причина не гледам...
Ова се случува и на Те.. ботовите имаат нормални никови...така да банирам се што не ми се свиѓа:)
[00:17] *** Joins: Benito (~[email protected])
[00:17] *** Joins: charlie (~[email protected])
[00:17] *** Joins: {no} (~[email protected])
и уште 5-6 други,кој и после тргање на банот веднаш влегуваат.
Едит: Не велам дека е сигурно до тоа, може да е и поради трејд работи на канал-крадени кредитни картички и сл. или пак на топик имало сајт од shell компанија и сл...како и да е,на форумов има луѓе кој имаат пристап на тој канал и најверојатно ќе објаснат што се случило:)
bliznak Чисто информативно, топиков не е на место кај што треба да биде.
А бидејќи ти си многу заинтересиран за #Ohrid и Охрид ќе ти објаснам на кратко.

#Ohrid можеби ќе доживее преродба(1%), можеби не(99%), поради поголеми флудови во изминатиов период, зад кои не постојат големи причини освен единствената -> грчката администрација на каналот.
Дали е тоа битно? Нормално, не!
Охрид пука сонце, се осеќа гужва пред "шпиц".. девојките се разголеа.. плажите се полни со туристи нонстоп.. водата е cool за БАЊање, за чаршијата да не ти прам муабет.. луѓе има колку Велес со се селата и пошироко, и шо е најбитно сите Спејс-девојки во градот се слободни и чекаат на "добар фраер".

Реплицирај сега зш ќе ти останит грутка во душата, и мавам клуч на "провокацијава"
vardarce Де бе чичо модератор/хоператор шо се изразлути јас само си прашав шо стана со каналот оти одамна неам дојдено, знаеш чисто информативнo ме интересираше. :wink: А за Спејските у градот поарно да незнам оти "тие" вас ви ги остаам поради Хикс причини. АјТ сеа кЉуч и онака те биваТ. :))

Едит: Ќе забораев да стаам
MeGa` Se nadevam deka mozhe da se spasi #Ohrid. Mislam deka mozhe da se objasni deka #Ohrid e kanal na grad i deka nema vrska so shell trade, botovi, flooderi, itn.
DonVito ОхриТ мора да биде НАШ!
FRONT24 ofazivno a aihaihaiahiahai :)
bliznak
quote:
Originally posted by vardarce

Де бе чичо модератор/хоператор шо се изразлути јас само си прашав шо стана со каналот оти одамна неам дојдено, знаеш чисто информативнo ме интересираше. :wink: А за Спејските у градот поарно да незнам оти "тие" вас ви ги остаам поради Хикс причини. АјТ сеа кЉуч и онака те биваТ. :))

Едит: Ќе забораев да стаам


Не го сваќај ова лично, напротив од секогаш сум ги сакал "потенцијалните" Охридски домазети, а и трудот што го вложват за остварување на целите. Добредојден си во Охрид, на маса, со ладно пивце и неколку добри Спејски