Тачи се двоуми за одбраната?

Тачи се двоуми за одбраната?
Satanico Pandemonium
 
Поминаа времињата кога Албанските партнери од коалицијата се эадоволуваат со министерство эа култура или сообракај. Сега, бидејки се еднакви со партнерот (можат да уценуваат эаради бројоти эаради фактот што Груевски не направи коалиција која СДСМ би ја вклучила) бараат министерство на одбрана, обраэование, локална самоуправа а и вицепремиерско место


http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=CD7D49C09BF3B2479C464856EBF9287E
OooOo Kje bide interesno definitivno!

јузер биче крвопроличе :)
marko_polog kolku ste samo "cool" koga ke napisete na srpski, mora i jas da naucam.

OooOo,

E sto ke bide za tebe toa tolku interesno, satanico kaza deka sve si znael kako i sto ke bide, nemoj da bides tolku sebicen ebago, daj kazi nekoj recept od kujnata.
struga
quote:
Originally posted by јузер

биче крвопроличе :)

IHazbulah barase krvopprolice dodeka im prepukna na evreite pa sega neznaet kade da se kret kako gluvci.
tane komita
ЗА ДА МОЖЕ ДА ИСПРАТИ „МАКЕДОНСКА ВОЈСКА“ ВО МИРОВНИТЕ СИЛИ НА КОСОВО
!!!???

ГЛЕДАТЕ КАКО НАШАТА АРМИЈА Е ОБЛЕЧЕНА И ОЗНАЧЕНА, А ВОЕДНО И КОЛКУ ВОЈНИЦИ ИМА ВО НЕЈЗИНИОТ СОСТАВ!?

ТОА ТИ Е ДА БИДЕШ КОМАНДАНТ БЕЗ ВОЈСКА!

ГРАНИЦАТА ЈА ПРЕВЗЕДЕ ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЈА, СЕГА НЕМА ГРАНИЦИ!!!???

ВОЈСКАТА НЕМА ШТО ДА ЧУВА - ОСВЕН ВО АВГАНИСТАН, ИРАК, БОСНА ИТН...
Unreal Прво и основно Тачи не може да биде министер за одбрана,дури не може и не смее ни да има никакво министерско место и ова го знае и тој самиот.Зошто?Затоа што нему му е забранет влез во ЕУ и САД,сеуште им е на црна листа и мислам дека нема да биде симнат уште подолго време,зошто не знам,ама тие што го стајле на листите сигурно знаат,сево ова е само една патка,тачи не беше министер ни во владата на Љубчо,па нема да биде министер ни сега.
Само следете настани и ќе видите дека сум во во право.
tane komita
Што се однесува до Тачи, во право си, ама ќе настојува тие да го земат или како што се вели „Не Анте, туку Антекурела“!!??

Сепак да не заборавиме, Претседателот е „Врховен командат“ - ако нема никој жив од НАТО!!!???

Поздрав!
nukleus Najdobro bi bilo da go stavat Arben Djaferi kako minister za odbrana pa duri da izdade komanda kako shto e brz vo izdavanje komandi ke zavrshi vojnata.
Satanico Pandemonium
quote:
Originally posted by marko_polog
[

E sto ke bide za tebe toa tolku interesno, satanico kaza deka sve si znael kako i sto ke bide, nemoj da bides tolku sebicen ebago, daj kazi nekoj recept od kujnata.


Ne sum kazal deka e prorok, sum kazal mozebi (iako ne se sekavam deka sum kazal no toa go mislam) deka postovite mu se na mesto, a , kako sto gledas i OooOo samiot veli : Ke bide interesno!

Sto znaci , tesko da ke moze da se predvidi nesto iako stoi deka Albanskiot blok ima mnogu poveke sila vo ovaa koalicija sporedena so drugite.