Секојдневието ...???

Секојдневието ...???
sisi
 
Ве убива ли секојдневието и зошто?
Што е тоа што ви се случува секојдневно,а ви оди на нарви?
Што правите за да ја убиете монотонијата?
Откачувате ли понекогаш со некоја непримерена постапка (па да отерате се у мајчину),или имате друг начин за создавање разновидност,наместо монотонија?

Јас често, во последно време, се фаќам себе си, како во себе пцујам како кочијаш,ама сабајлево таксистот толку ме извади од кожа,со своето видување на политичката состојба во МК,што морав да го замолам да ќути и да вози,затоа што и вчера ми го зборуваше истото.
После ми беше непријатно,му се извинив,ама секој ден го слушам, стварно ми го убива денот во старт.
Ако утре неќе да ме вози,ќе биде интересно...:):):)
Unreal Абе сеа,зависи,мене ме убива секојдневието,посебно овие последниве месец дена,влезен сум во долг скоро цела една плата внатре и секојдневно барам начини да се снајдам за да се извам некако,и таа мисла ме убива секојдневно,а другото секојдневие како на пример политичка состојба,па рекла -казала, итн итн,ма ич то не ме занима,се занимавам со ова погоре што го кажав и со семејното секојдневие...
Како и да е ,животот без проблеми не е живот
slasa studentive sega koga ke pocnat za 1 nedela , uh
antigona
Me ubiva i toa poleka.
Sekoj den moram da slusam razni ludje koi podaleku od svojot nos ne gledaat, a se pravat vazni zatoa sto nekoj im dal funkcija.
Se obiduvam da im objasnam, no bez rezultati.

Pred nekoj den bev primorana da nakodosam eden cinovnik vo banka, zaradi negovoto drsko ponasanje (i toa ne mu bese prv pat).Vcera go nemase, mozebi e smenet.Malku mi bese zal, ama treba da bidat svesni deka bankite ziveat od klientite, a ne od cinovnicite.

Za politika i motika ne pravam muabet, pa taka i ne doadjam vo iskusenie nekogo da ispratam vo pm.
The_Crow Mene monotonijata odamna me ubi ne mozam da najdam lek za ubivanje na monotonijata. A i faksot cinam koskite mi gi izede, pa dodeka ne projde on ne veruvam deka nesto ke se smeni vo mojot monoton zivot.
tincheto ne da ubiva sekojdnevie otepuva ali ja sekojpat najdvam neshto interesno da pram i da se smejam taka da ne e tolku losho