Rabotnichki Fershped
Rabotnichki Fershped
ozonce Mugu najdobrite 8 ekipi vo Top Team Cup-ot[:p]
ozonce protivnik na Rabotnichki fershped mu e Omniworld od Holandija (opet melja na holanganite) Salata vo gradskiot park ke bide pekol
ozonce DA!!! Iako ne gi gledav na posledniot natprevar, imav rabota DA!!!
Bravo Vekjke e stvorena nekakva prednost! 3-1 !!! Vo prviot natprevar ... Dali e dovolno samo [?]
ozonce Ajde zurka utre ........................................
Bravo Citate li po vesnici , holangjanive koi buljashi se c..c...c...abe toa nasipite da im se otvorat , pa ni lale da se vidi posle ni vodenica , im ibam toa primitivcite..[}:)] "Ziga-zaga Rabotnicki , EJ , EJ" [:)]
ozonce Abe nozete i se tresat od nas zatoa taka pravat. Na psihichka baza gi tepat, ama makedonche si e makedonche, na se e naviknato :)
fumfudge Ozonce, od tvoja usta vo Bozhju ushi. Gordo nashi!
Bravo Ispadna ne bilo dovolno...sea u sekoj slucaj svaka cast na deckive , stignaa do tamu , kade i sto planiraa ..no dali mozese povekje..?..i dali stvrano treba sekogas , ama skoro sekogash da ja barame pricinata u nekoi subjektivnosti?
fumfudge Abe prichinata sekogash treba da se bara kaj sebe, pa duri i koga sudiite navivaat protiv nas. A kako ke se ostvari toa. E pa ako si ramnopraven protivnik i ako chekash vagata da bide na tvoja strana, nie kako shto sme beznachajni za zapadniot svet nikogash nema da dobieme nepristrasno sudenje. Treba sekogash da se stremime da bideme shto poneramnopravni borci, t.e., da sme barem 2 pati podobri od sekoj protivnik za i da im pomagaat sudiite pak da ima lufta da se pobedi ako ne so 2 so 1 [:)] Taka i Gjorche Petrov stana prvak, so Hipo ova bidna edna godina, ona bidna druga godina, se' za malku, ama koga ke se stegnesh i koga gazish se' pred sebe so 10-15 gola razlika ni sudii ni UN ni NATO ne ti pomagaat, mozhe samo rezultatot da bide 3-5 gola razlika za nas namesto zasluzhenite 10+. Ete toa e realnosta iako zvuchi nauchnofantastichno, ama so takva psihologija treba da se spemaat nashite sportisti. Treba da se znae deka koga stapuvame na ring nie sme nikoj i nishto, a ne dostojni protivnici, i za da se dokazheme treba ili da sme razurnuvachi ili da se prostime od ochekuvanjata deka so ramnopravnost mozhebi sudiite ke sudat nepristrasno. Pozdrav i golema blagodarnost do odbojkarite na Rabotnichki shto se nadminaa sebesi i dokazhaa deka se' se mozhe koga se saka, no isto i deka ima ushte mnogu prostor za sebenadminuvanje vo idnina. Gordo Nahi!