Zoshto moderatorite zaklucuvaat....
Zoshto moderatorite zaklucuvaat....
IntelInsideR DJ Shema ili na so i da si sema... Zosto be cedo zaklucuvas topik? Sakas da pokazes koj e glaven ovde ili...? Vakvo pokazuvanje na sila e samo odlika na impotentni mazi.(istorijata ova go pokazala) Ova e poraka do site admini na forumov,ako ima pravila drzete se do niv.Ako ima pravila za #macedonia pak drzete se do niv.Nemoj da talamudite vo stilot "banirame kako so ni cini na *urot" Nemoj da lizete kaj sto ste pluknale. Ova najmnogu vazi za @ nad @ (op nad opovite [tm]) Boris Virtual (zamisli...virtuelen Boris..haha) Otvorete enciklopedia i procitajte sto znaci forum (javen). A ne ovde da mi uskoci nekoj 2nd class moderator i da dade izjava "dosta e" Od so dosta be dilejo edna?
IntelInsideR ILjo brat ti si zimi *urov. Tebe ne ti repliciram i da sakas,i nema na so da repliciram, tuka.
fio
quote:
Originally posted by IntelInsideR
ILjo brat ti si zimi *urov. Tebe ne ti repliciram i da sakas,i nema na so da repliciram, tuka.
normalno koa te pobija (zamisli, pak "j" megju "i" i "a")
BorisVM
quote:
Originally posted by IntelInsideR
DJ Shema ili na so i da si sema... Zosto be cedo zaklucuvas topik? Sakas da pokazes koj e glaven ovde ili...? Vakvo pokazuvanje na sila e samo odlika na impotentni mazi.(istorijata ova go pokazala) Ova e poraka do site admini na forumov,ako ima pravila drzete se do niv.Ako ima pravila za #macedonia pak drzete se do niv.Nemoj da talamudite vo stilot "banirame kako so ni cini na *urot" Nemoj da lizete kaj sto ste pluknale. Ova najmnogu vazi za @ nad @ (op nad opovite [tm]) Boris Virtual (zamisli...virtuelen Boris..haha) Otvorete enciklopedia i procitajte sto znaci forum (javen). A ne ovde da mi uskoci nekoj 2nd class moderator i da dade izjava "dosta e" Od so dosta be dilejo edna?
Enciklopedija se pishuva so j, ne so i. Pojma nemam dodushe za shto zboruvash, poshto nemam ama bash nishto zaklucheno.
DJ_SHEMA Intelisider Zakluchuvanjeto na temata ne beshe da se pokaze sila, tuku kultura koga gledam deka tvoite i na ostanatite postovi se nedolichni, navredlivi i vulgarni. Ako sakash da prodolzish da zboruvash na taa TEMA otvori si nova tema i poveli. Linijata e tenka i ti gazish na nea so tvoite neosnovani i kontinuirani navredi.
IntelInsideR
quote:
Originally posted by BorisVM Enciklopedija se pishuva so j, ne so i. Pojma nemam dodushe za shto zboruvash, poshto nemam ama bash nishto zaklucheno.
Ne me drzi za zbor,ama kolku sto se sekavam pomegu dve samoglaski ne se stava J.Sega...ako e taka i Makedonija treba da bide Makedonia ama ne e bitno.Bitno e deka enciklopedia ne e makedonski zbor pa sepak bi trebalo da bide enciklopedia a ne enciklopedija.Ili mislis deka trebase da bide enciklopedja??
ILjo intel.. ne se pravi popameten od sto treba, i ne bistri mnogu politiki.. na Makedonski se pisuva so J, mnogu verojatno zatoa sto vo Makedonskiot jazik ima pravilo sto 'vika' deka I i A se delat so J. Ej.. i ako slucajno mislis da 'repliciras' na ovoj post, ne spominjaj nisto u vrska so guskanje zaso citroni gi naprai so toa..
IntelInsideR Aman pa vie zdravjeto mi go zedovte [:D] So ima vrska "J" kaj e? Ne gledate ova na planetava so imame problemi?Globalno zatopluvanje i sve toa? [:D]
ScRuBz Pa ti si zel kje mu kazhuvash kako da zboruvaat original Makedonski ... e*amu diasporskiot .. :))
quote:
Originally posted by IntelInsideR
Aman pa vie zdravjeto mi go zedovte [:D] So ima vrska "J" kaj e? Ne gledate ova na planetava so imame problemi?Globalno zatopluvanje i sve toa? [:D]