CyberKing nov @ na #macedonia :)
CyberKing nov @ na #macedonia :)
mecka So um i so srekja... pazi sapunceto da ne ti padne, tesko tebe :)
MissHell R.I.P Bejb .. =/
mecka Rest in Peace, Son.
ace6vel RIP man
Causesku Íàâèñòèíà æàëíî :( Ïî÷èâ༠âî ìèð JaxBriggs !
mafisKumA Bog da go prosti i neka mu je lesna zemja [:(][:(][:(] zivot je mnogu kratok i nikoj neznajme sto neceka zato ve molam site ubavo da zivejte eden so drug
a-pin-dim
quote:
Originally posted by mafisKumA
Bog da go prosti i neka mu je lesna zemja [:(][:(][:(] zivot je mnogu kratok i nikoj neznajme sto neceka zato ve molam site ubavo da zivejte eden so drug
vujno ubava poraka do site ali mal del da ja posvetat ..... taka mi dava oko na mene sepak CyberKing ke bide vo nashite srca !
pr1nc Sekoja cest... (Prviot pat koga go pustiv postov zaboraviv da napomenam deka go mislam toa vo negativna smisla zatoa morav da go editiram,a znaete zosto mislam taka,ako ne mozam i da ve potsetam). No more comments...
ace6vel Cestito man za @ :) pa aj i na nasa glava nekogas :D uste ednas cestito
NARCIS` Cestito :)
kickol CyberKing e suspendiran do koncna odluka na administratorite i normalno 500 BorisVM... pozdrav kice
a-pin-dim aj i od mene neka mu e cestito za accessot i so svoja glava da ne go izgubi :O)
slasa neka mu e so srejka aj da vidam kolku pati ke me kikne , ej imam debeli prsti pa lesno e da se dojde do Caps Lock nemoj da me kikate ke se nalutam :-))
MaCkiCa` Ja mislam nema access :))))))
slasa xeexex
a-pin-dim abe jas kako da go urociv covekot :o)
ozonce go zaebate chovekot :)
orko mu padna sapuncheto i... sega nemojt da sednit ni na stolica zsh stolicite posle to nemet ni traga ni glas...
mecka Sam se zaeba.
Eko1 Shoot down in the days of glory......to e to....ne mu bilo pishano
deni Legendite umiraat mladi
darkjesus bitno deckoto se zapisa vo istorijata na vmacedonia kako nick koj vo rekordno kratko vreme dobil i izgubil @ na macedonia[:)] i to e za poshtovanje
ace6vel sega i ke go drapaat ama aj da ne se mesam jas :D nemam dovolno acc :) xexexe
spiralian ja sto ke ti cestitam koga ti go skinaa ne e interesno
orko
quote:
Originally posted by ace6vel
e zs mu go skinavte na macedonia ja mislam deka deckovo e super
da si go zemish doma ondak.
CyberKing [01:47] <KingCyber> moze nekoj !addquote <Plavi_Oci> ej dajte mi op mene ili ke postavam bomba na ovoj kanal zimi se ke aktiviram nekoja bomba [01:47] <univerzum> KingCyber, prekini, ti nemash pravo na glas? Sho pa ti najde da se meshash? kje mozesh da mi kazesh ? imash li odgovor.. jas kako shto me drzi pametov 7 godini sum na mIRC i na kanal i ti od site ovie 7 godni najde da mi zboruvash na kanal "prekini" ti nemash pravo na glas? 1. kanalot go sramish zatoa shto si @ i nesmees so lugeto shto go posetuvaat kanalot taka da se odnesuvash! 2. Si slushnal li za zborot "KULTURA" i dali nekogas si go primenuval? 3. Imam kulturna rabota pokulturna od taa shto ja imam nema. Biblioteka.. 4. Si prochital li nekoja kniga pa da znaesh shto e kultura ili BONTON? 5. Ako sakas da imash povekje posts na forum ne mora da se istaknuvash na ovaa tema i nema shto da se mesash ti vo mol privaten zivot! 6. Slobodno i prodolzi iako si od porano na moja Ignore lista. samo ne prodolzuvaj so toa tempo shto si pocnal.
darkjesus cyberking malku samo namali so tempo i okej ke si [:)] bashka ako celis kon @ na mkd trebit da se drzis so niv a ne da se raspravas
CyberKing jas ne se raspravam , jas samo mu kazuvam nekoj raboti zashto deckoto definitivno nema oset.. inaku jas so site dobro si ziveam i na site stalno bi im pomagal ne sum od tie luge sto sakaat belji samo mislam posle seto toa shto se sluci se vide koj @ se fer a koj se samo na forum da fakjaat seir i ostanati raboti .. jas na macedonia se pokazav so chist obraz nikogo ne povrediv od kanalot a ni za kanalot nishto losho ne napraviv.. samo rabotata e toa shto koga covek kje se machi 7 godini za kanalot i ostanato i koga kej dobie zasluzenoto od operatorite stalno moar da se najde nekoj da izmisli nekoja prikazna i za toa shto covekot se machel 7 godini da go izgubi vo rok od 1 den. sepak kako i da e ubavo kaza ti DaRkJeSuS : bitno deckoto se zapisa vo istorijata na vmacedonia kako nick koj vo rekordno kratko vreme dobil i izgubil @ na macedonia i to e za poshtovanje. Toa bi bilo se od mene pa dokolku ima ponovo konkurs bi se prijavil.
darkjesus pa decko ti si kontradiktoren, kako so site ubo si zivejs a orko ti e na ignore lista kros me zbunat:)
CyberKing deckoto mi e od porano na ignore lista ali za nekoj raboti sepak kje se progleda niz prsti.. shtom jas sum stanal @ mora toa shto vikash: treba da se drzam so niv a da ne se raspravam, pa da dodeka bev so @ so nikoj ne sum se raspraval iako so nego dobro ne stojam. Ova se slucuva posle otkako go izgubiv accesot na macedonia. Istoto i na rabota se slucuva.. so nekoj sum skaran poradi toa shto me zloupotrebuvaat ne im zboruvam ali koga mi treba neshto tropam kaj niv na rabota ali koga sum nadvor od rabotno vreme da se davi da padne u nesves pred mene nema da go poglednam. taka e i primerot so orko.
darkjesus aj maka mi e da polemiziram[:D] bashka zbunat si[:)]
orko me ignoriral patetichen lazhgo.[:(]
CyberKing ajde ajde ne se istaknuvaj jas shto ti kazav ako sakas povekje posts da imas zboruvaj na drugi temi ne na ovaa, samo ne prodolzuvaj so toa tempo 2 pat ti kazuvam.
orko shto kje sledi posle tretata opomena?
CyberKing rekov ne se istaknuvaj ! shto e sega sakas da doznaesh sto kje bide?
orko kje mi bide zadovolstvo.
CyberKing i mene kje mi bide zadovolstvo. uziavj. sega si na ignore i vekje mozes da se istaknuvash kolku shto ti dusha saka , pogreshen pat odbra.
orko too bad.
darkjesus losho losho
a-pin-dim vi se cudam na muabetot...... more fanite nekoja pametna rabota a ne za mirc ovdeka oci ke si iskarate ccccc fatite nesto da pecalite zabe sedite za @ edno vakvo.
hummerGRL Zosto ne go ostavite na raat veke ednas???? Ili mozebi lecite kompleksi?
darkjesus frosina mirna ti[8D]
ace6vel abe se ispotepavte da ve e nemateli popametna rabota "c c c do kade otide svetov"(taked by Mile Panika):D
StormAngel Gospod neka go prosti i neka mu e lesna zemjata.[:(] Pozdrav![:)]
OooOo Cyberking beshe @ na #Macedonia mnogu kratko. Denes razbrav mnogu losha vest. Dechkoto bil bolen od rak i pochinal. Neka mu e lesna zemja. http://www.jaxbriggs.cjb.net/ #macedonia R.I.P. Alexandar (JaxBriggs & CyberKing) . Allways in our memories . Rest in Peace Jax... Alexandar Ristovski -/- 21 09 1980 - 3 01 2004 #JaxBriggs RIP our Friend...Hope you are now in a better place and watch over us...You'll be always in our memory :( #kocani JaxBriggs---- Pocivaj Vo Mir Drugarce... Za sekogas ke bides vo Nasite Srca :(( http://www.jaxbriggs.cjb.net/'
The_Crow Iskreno ne go znaev covekot i zal mi e so vaka zavrsil. Se nadevam deka tamu kaj sto e sega ke najde mir i spokojstvo. Mislam deka posmrtno treba da se proglasi covekov za pocesen @ na macedonia. Rest in Peace.
a-pin-dim leka mu zemja
Angelaris Rest In Peace
n/a aj nareden pat ke bide demek pomiren :) ________________________________________ kaj Ojde Ova Pusta Macedonia:P
dbk abe koga imalo konkurs za @?:))))
mafisKumA sto bilo bilo, ne e potrebno pa i site od strana samo da go dupite, to ne e ubo [:(]
ace6vel epa ne e ama nekoj taka pravat:D
ace6vel e zs mu go skinavte na macedonia ja mislam deka deckovo e super
acid chestito Cybe®King :)