ups
ups
AaaAa pomina denot a nie izumivme. Cestit 29ti Noemvri , denot na republikata [:)]
Thief За многу години нека ни е! Со надеж дека народите и народностите ќе ја сфатат историската грешка. Другарот Тито рече: „Mi smo more krvi prolili za bratstvo i jedinstvo nashih naroda i necemo nikome dozvoliti da nam dira ili da nam ruje iznutra, da se rusi to bratstvo i jedinstvo. " За жал успеаја! Марксовата и Титовата утопија, за која мора да се залагаме и да се стремиме и во која искрено верувам-еден ден ќе стане стварност! Патот започнат со Октомвриската револуција, трасиран на 29 Ноември, кога-тогаш ќе биде изоден до крај... зашто нема алтернатива, освен праведно општество, рамноправност и „секој според можностите, секому според потребите“ .
Strelec eheeej... kaj se vreminja zlatni koga ne se ucese i koga ne se rabotese na 29-ti i 30-ti noemvri... mnogu mu se raduvav na toj praznik... osobeno koga ke se spoese so vikend...:)
dejan
quote:
Originally posted by AaaAa
pomina denot a nie izumivme. Cestit 29ti Noemvri , denot na republikata [:)]
sto ti znaci 'izumime' ? toa? :\
melpomena izumivme znachi zaboravivme :)
Thief
quote:
Originally posted by Strelec
eheeej... kaj se vreminja zlatni koga ne se ucese i koga ne se rabotese na 29-ti i 30-ti noemvri... mnogu mu se raduvav na toj praznik... osobeno koga ke se spoese so vikend...:)
И јас вчера коментирав слично, Стрелец (особено за неработењето!мелпомена ми е сведок [;)]) „Кад Србин Хрвату каже: „брате“; кад Словенци ручак плате; кад се Црногорци посла хвате; кад Македонци добију веќе плате и кад Босанци све то схвате-биќе опет Југославија, брате!“ Пред неколку години за 29. Ноември добив ваква порака на мобилен! провокатори и сеирџии тетовски, мене ли нашле! [:D]
fio не бев на форумов, иначе си честитавме со баба ми и дедо ми :)