Valentine's Day
Valentine's Day
Strelec ajde devojki i momci da napisete nekoj vic vo vrska so ljubovta, a vo cest na denot na vljubenite... [img]http://www.lukaroski.com/AnimatedGifs/roses.gif[/img]
Sunshine
quote:
Originally posted by Strelec
Najefektiven nacin za nikogas da ne zaboravis za Sveti Valentin da i' kupis na sakanata podarok e ednas da zaboravis da go storis toa!
Jas bi rekla...ako vo tekot na celata godina ne pokazhale pazhnja i ljubov, glupavo e bash za valentajn da krshat kichma. Vishe znachi ruzha na 14 Mart nego li na 14 Februari.[:X] Vic za valentajn neznam, ama eve ti zhiva vistina. Makedonci. Zhenata: Valentajn e vo sabota aj da odime na romantichna vechera. Mazhot: Kakva romantichna vechera, ideme kaj Pero zhena mu pravi selsko meso.
Strelec
quote:
Originally posted by Sunshine
Vishe znachi ruzha na 14 Mart nego li na 14 Februari.[:X]
Dobro kazano... navistina! prosto i ne i' dolikuva na vakva misla da bide na forum 'vicovi'!:)
deni [img]http://www.acanthus.be/heineken.jpg[/img] chestit praznik
ozonce Jas ke kazam eden za pijanicite oti tuka u negotino poveke slavime Sv. Trifun otkolku tamu nekoj si valentajn ili kako mu beshe imeto: IDAT DVAJCA PIJANICI PO ULICA PRVIOT MU VIKA NA VTORIOT KOGA KE UMRAM NA GROBOT DA MI ISTURIS SISE RAKIA A VTORIOT MU ODGOVARA AMOZE LI JA PRVO DA JA ISFILTRIRAM
OooOo Jas vekje znam kakov poklon i kupil strelec na elena, smashing_baby, AngelGirl i fio. Ali ne sum izdaica da izdadam se [:D]. Vazhno napomenatite neka ochekuvaat poklon!!!
Strelec Mlada zena se budi edno svetivalentinsko utro i mu veli na svojot soprug: "Stotuku sonuvav deka si mi podaril zlatna brazletna za Sv. Valentin... i sto mislis deka toa znachi?" A toj so tainstven osmeh i' odgovoril: "Epa koga ke se vratam od rabota ke doznaes sto znacel toj son!" Popladneto doagja soprugot doma, so zavitkan podarok. Mladata i presrekna gospogja, ja kine hartijata so koja sto bil zavitkan podarokot i vnatre naogja kniga so naslov "Sonovnik".
elena_
quote:
Originally posted by OooOo
Jas vekje znam kakov poklon i kupil strelec na elena, smashing_baby, AngelGirl i fio. Ali ne sum izdaica da izdadam se [:D]. Vazhno napomenatite neka ochekuvaat poklon!!!
ja javno se otkazuvam od mojot poklon ....i mu go prepustam na fio ...ete on neka dobie dva pokloni...hehehehehe
Strelec Najefektiven nacin za nikogas da ne zaboravis za Sveti Valentin da i' kupis na sakanata podarok e ednas da zaboravis da go storis toa!
Strelec
quote:
Originally posted by elena_
ja javno se otkazuvam od mojot poklon ....i mu go prepustam na fio ...ete on neka dobie dva pokloni...hehehehehe
Благодарејќи на овој потег од elena, сега fio наместо еден ќе добие два пара танга гаќи!:)
slasa [img]http://louise.poppyfield.net/images/ny/Valentine2.gif[/img]
Strelec Sales Ad at a Store: “YOU ARE MY ONE AND ONLY”... ...valentine cards, now on sale: 4 for $5
ace6vel ajde neka e sreken praznikov iako mislam deka nisto ne znaci :P
StormAngel Aj sreken praznik na site vljubeni.[;)]