sto ke pravis utre?
sto ke pravis utre?
pr1nc kratko i jasno: sto planiras da pravis utre,*so kogo kje go pravis toa sto kje go pravis i kolku pati kje go napravis toa? Pozdrav. *Dopolneto po predlog na Strelec.
sapeski Ќе спијам.
Biki toa so pravev i denes[:D]
Strelec Pokraj toa sto kje se pravi utre, mislam deka treba da se dopolni prasanjeto... znachi, so kogo kje go pravi toa sto kje go pravi... i kolku pati kje go napravi toa!:) Mislam daj da bideme malku pokreativni!:) Aj sega malku i seriozen da bidam! Utre vekje mi go skroile planot, taka da jas ne moram voopsto da planiram! Utre kje ima nedelno pazarenje na hrana, a posle toa kje pravam rucek (mi se slucuva toa 2-3 pati mesecno)! I drugoto vreme slobodni aktivnosti!:)
pr1nc
quote:
Originally posted by Biki
toa so pravev i denes[:D]
А што правеше денес Госпоѓо? [:D]
pr1nc
quote:
Originally posted by Strelec
Pokraj toa sto kje se pravi utre, mislam deka treba da se dopolni prasanjeto... znachi, so kogo kje go pravi toa sto kje go pravi... i kolku pati kje go napravi toa!:) Mislam daj da bideme malku pokreativni!:)
Aj sega malku i seriozen da bidam! Utre vekje mi go skroile planot, taka da jas ne moram voopsto da planiram! Utre kje ima nedelno pazarenje na hrana, a posle toa kje pravam rucek (mi se slucuva toa 2-3 pati mesecno)! I drugoto vreme slobodni aktivnosti!:)
dopolneto i fala na sovetot [:)] toa sto kaza javno deka pazaris hrana za da pravis rucek,mozam da go svatam kako invitation? [:)]
Strelec Vo sekoe vreme, Princ!:))) Ti samo kazi broj na let, a ostanatoto e moja griza!:)
Strelec
quote:
Originally posted by pr1nc
quote:
Originally posted by Biki
toa so pravev i denes[:D]
А што правеше денес Госпоѓо? [:D]
I so kogo i kolku pati?:)
pr1nc da da,zaboraviv da ja prasam toa.
Biki
quote:
Originally posted by Strelec I drugoto vreme slobodni aktivnosti!:)
a za kakvi 'slobodni' aktivnosti stanuva zbor??:)) nego uspea da se izvleces i da ne kazes so kogo i kolku pati..daj spodeli gi i ti tvoite tajni so nas..bidi malku druzeljubiv:)))
ace6vel ja za utre imam samo tri plana: da stanam od spienje da sednam na kom da si legnam na spienje [;)]
Biki
quote:
Originally posted by pr1nc
quote:
Originally posted by Biki
toa so pravev i denes[:D]
А што правеше денес Госпоѓо? [:D]
toa so praam i sekoj den[:D] *****
Maverik Bidejki e nedela, nisto rabotno. Utre ke pospijam podolgo pa odam na skating, pa od tamu nazad na kompjuter. Skoro kako sekoja nedela
elena_ ja utre imam sredba so Strelec u Varsava ...sluzbena da se razbereme...heheehe
Error4O4 gluposti...
Strelec Da:) So elena_ ni e vo tek otvoranje na mesovita polsko-kanadska korporacija za povrzuvanje na osameni lica!:) Korporacijata kje ima svoja kancelarija i vo Makedonija, a za site clenovi na forums.macedonia kje ima 50% popust!:)))
elena_ e dobro ima li smisla da bides tolkava izdaica kazi mi??? ni Biznis plan ne napraivme, ni nisto, ti odma pofali se na site ...site neka razberat i posle nesto da ne ispadne da ni go faka seirot cela MKD.. mislev deka si seriozen partner, ama za zal se pokaza tokmu sportivnoto, taka da ne moras ni da doagas vise....me razocara..... Tvojata ne sudena biznis partnerka, Elena Jacuzzi
Strelec Dokolku ostanes na vakviot stav, da znaes deka kje gi obelodenam site matni zdelki koi sto gi napravi vo tekot na minatata godina so CYTEC Engineered Materials, Ltd., kako i za tvojata povrzanost so Ser Buffetti od Sicilia - Italy!
Ania` elena nema nikakva povrzanost so sicilija ama za toa shto pravela po hotelite vo Milano moze da se snimi sapunska opera....
Strelec hm!:) milano, hoteli, jacuzzi, sapuni, ofa, ona!:))) i plus nekoi moi secret dokazi!!!:)
elena_ Ah Strelec , Strelec ...eden pogresen cekor duso i sam ke posakas da isceznes od Planetava Zemja... Se pravis deka nisto ne znaes a vistinata e takva deka ti bese inicjatorot na site tie matni zdelki...ti bese sefot ...a ja bev samo instrumentot so pomos na koj sakase da ja postignes tvojata cel... Megutoa.... jas imam se crno na belo, site dokazi lezat vo mojot sef vo edna od Svajcarskite banki.... Znam za site zeni sto gi imase pred mene i znam kako se odnesuvase so niv..otkako ke ja zavrsea celata rabota za tebe, gi napustase ne ostavajki im nitu eden dolar.... Se sekavas na denot koga prv pat se sretnavme i koga mi go predstavi tvojot plan ?? I pokraj toa sto celo vreme zjapase vo moeto dekolte ne go primeti mikrofonceto vo mojot wonderbra....hehhee...epa eve znaj deka celiot razgovor bese snimen ... A nokta sto ja pominavme zaedno vo Hayat... ??? ti teknuva....kutriot ti zaljuben ne ja primeti kamerata ... Zatoa nemoj da si igras so mene i da me ocrnuvas pred site...zastot i vetuvam I'll make ure life a living hell..
elena_ Anio a ti kucko mi pomagase da go namestime Strelec se sekavas???
Ania` ama ti ne mi gi dade moite 100 grand pa sea ke te ocrnuvam dur mozam suko!
elena_ ne ti gi dadov zasto osetiv deka se zaljubuvas u Strelec ...a toa vise bese pregolem rizik za mene.. i priznaj pred site za denot koa ve fativ zaedno....kade ako ne vo moeto Jacuzii...rasturikuko edna nikkava....
dzadzev Ја ќе спијам па ќе идам на работа, како и секој божји ден [:(] Ако некоја има попаметна работа да ми предложи нека се јави на: 0-800-hot-line-dzadzev [;)]
pr1nc abe deca,me razocarafte. namesto da kazuvate sto kje pravite UTRE,vi pocnavte da gi kazuvate matnite zdelki sto ste gi pravele vo MINATOTO.daj prodolzete so utre. za minatoto sega otvaram nov topic... Pozdrav.
RaGeAnGeL pak toj?ti bre sfe sakas da znajs a?[;)]
zaljubena vo tebe utre planiram da se uspijam za na skolo pa da..se sretnam so nikki po pat pa da ojme na shkolo dvete pa.. da se vratime doma hahaha i da po ircame, pa kje jajme.. iiii....... to :)
fio Ај сега топик “Што ручавте вчера и што ќе доручкувате утре?“
GoDsHaNd Baram da se otvori topic: "Shto ke pravish zadutre"
pr1nc
quote:
Originally posted by GoDsHaNd
Baram da se otvori topic: "Shto ke pravish zadutre"
Request Denied.
StormAngel
quote:
Originally posted by pr1nc
quote:
Originally posted by GoDsHaNd
Baram da se otvori topic: "Shto ke pravish zadutre"
Request Denied.
be be,opasna rabota.[}:)]
SpaceLily a od kaj znjte vie deka kie go docekate utresniot den??????taka da muabetive ne vi se na mesto:))
Biki hehehe imas pravo space..ko i sekogas;))))**
ozonce lelelee utre sho ke praam da zaete... cel dena auvtomatsko upravuvanje i elektrichni kola
јузер ќе чекам да дојде задутре, за да видам што ќе ми донесе прекутре
pr1nc jas utre najposle ke se izbricam...posle 2 godini apstinencija...