Општина Центар со интернет страница
Општина Центар со интернет страница
melpomena Општина Центар со интернет страница Како дел од проектот ЕУ ФАРЕ "Програма за развој на локалната самоуправа, Општина Центар активираше интернет страница њњњ.опстинацентар.гсц.гов.мк. На оваа страница граѓаните ќе може секојдневно да се информираат за динамиката на проектите на општината, проектите во подготовка, надлежностите на општината, урбанистичките планови. Страницата секојдневно ќе биде ажурирана со нови информации за секојдневните активности. Проектот ќе се заокружи, велат од Центар, со електронски обрасци, дозволи и барања, кои ги издаваат Подрачните единици на министерствата. Со ова ќе се овозможи побрз пристап на граѓаните до бараниот документ. (Ј.И.) www.vest.com.mk Aj sea i Aerodrom da napravi ushte poubava[^]
OooOo ja nemozham da go otvoram toj web sajt :)
Strelec Da... mora greska da ima so linkot... i toa vo Vest, a ne kaj melpomena!
melpomena Da vi kazham ni ja ne go otvoriv samo ispastav sho imashe napishano:) A pa i ovie koa stavaat websajt mozhat da go napraat na latinica!
OooOo A shto znachi toa GSC.gov.mk znae li nekoj?? Probav i kako GSK.gov.mk (mi praveshe logika kako Grad SKopje, (opstinacentar.gsk.gov.mk) ali ni taka na raboti.
sapeski Барам и на гугл, нема ништо слично на тоа.