american civilian beheaded ..
american civilian beheaded ..
OooOo shto mislite za odsekuvanjeto na glavata na americhkiot civil? koj ne ja gledal snimkata mozhe da ja vidi [url="http://66.115.191.135/content/detail.asp?ID=34947&type=1&page=1&fav=0"]tuka[/url] i samo da napomenam deka snimkata e ODVRATNA. Za tie so slabo srce i slab stomak ne ja preporachuvam!
Thunder from down under abe neka se mislat roditelite malu dali da gi pushtat sinojte da se borat vo tugi zemji,za bez vrska, razbiram da e napadni nekoj tatkovinata tvoja da se borish,ama da odat vo tugi zemji so ne znaat nitu kaj se na karta,jas neznam kako pustaat deca svoi vo vojni so gi fatil besot bush i kompanija neznam dali gledavte nekoj na vestite na fox news gledav jas tatkomu na ova deteto rece ubijcite na sinmi ne se razlikuvaat mnogu od administracijata na bush, gi klasificira vo ista grupa
OooOo Narodot mnogu dobro znae shto se deshava, samo nadvoreshnata politika toa mnogu umno go prikriva (do nekade). Okolu sluchajov ja ne mislam deka bil CIVIL VO POTRAGA PO RABOTA kako shto reche vladata na bush. Prashanjeto moe e: nema li dovolno rabota vo amerika, pa otishol u Irak po rabota? Jas lichno mislam deka bil shpiun. Zhal mi e za toa sho se desi, ali neznam shto ochekuval koga otishol da bara rabota vo zemja kade shto negovata zemja e okupator!
Gazment
quote:
Originally posted by OooOo
shto mislite za odsekuvanjeto na glavata na americhkiot civil? koj ne ja gledal snimkata mozhe da ja vidi [url="http://66.115.191.135/content/detail.asp?ID=34947&type=1&page=1&fav=0"]tuka[/url] i samo da napomenam deka snimkata e ODVRATNA. Za tie so slabo srce i slab stomak ne ja preporachuvam!
Trazili ste gledajte! So qur bara u Irak? Samo jas gleav druga snimka koja e na istiot link samo gore desno. Za tie pomali od 18god ne ja preporachuvam![:)]
mafisKumA PHILADELPHIA - The father of Nick Berg, the American beheaded in Iraq, directly blamed President Bush and Defense Secretary Donald Rumsfeld on Thursday for his son's death. "My son died for the sins of George Bush and Donald Rumsfeld. This administration did this," Berg said in an interview with radio station KYW-AM.