Amerikancite se svtarno gadovi!
Amerikancite se svtarno gadovi!
dejan I New York Times isto so oni, posleden pat sto odam na toi sajt! http://www.nytimes.com/2004/05/28/international/europe/28EMBA.html?ex=1086321600&en=27593a9d3d89d30d&ei=5062&partner=GOOGLE Amerikancite se uporni da go pravaat ambasadata na kale![:(!]
dejan Za toa ne odam na New york times nikogas, usvari! jas sum member na toi sajt, i ke im napisam emajl sa ovoi tekst deka e stramota! Jas kako sto znam...citav lani mislam, deka od togas bilo toa zemja prodadeno? Ako ke se napravi, dali ke moze uste da se seta na kale? mi nedostasuva.
OooOo kolku pati si proshetal na toa kale?
Christian so vi se krivi amerikancite,nasite se krivi so go dadoa Kale.
Ceki Za edna privatizacija na dpmne pa i sdsm, oci ke si izterate. A za nasa istorija sto nikogas ne smee da se prodade, ne se brinit nikoj. Site znajte kouku pari lapna georgievski pa i crvenkovski, a za ova bez sto narod ne e narod vi e gajle. Ke im go dajme na amerikanci, za da imame dobri odnosi so nimi, posto e "EXCLUSIVE" prostor.
Ceki
quote:
Romans, Byzantines, Slavs, Turks, Austrians, Serbs, Bulgarians, Italians and Germans have all at some stage controlled the hill, making it one of the most disputed pieces of territory in the Balkans, local historians say.
A kaj sme nije tuka??? Ili ne smetat pod Slavs ili bulgarians?????
quote:
"There are so many places in the world where the United States Embassy is situated in an exclusive position," Macedonia's deputy prime minister, Musa Xhaferi, said in a recent interview. "In my opinion, this shows respect for their state and their people."
[:(!]
dejan Ne go znam brojot OooOo. Da znaejete, koga bil prodaden taja zemja, ne bese Crvenkovski na glas, bese neki drug.