ПИЈАНИЧИШТЕ И ЖДЕРАЧ
ПИЈАНИЧИШТЕ И ЖДЕРАЧ
f9 During the NATO summit in Istanbul, a number of presidents gathered, including the president of Macedonia. As the summit ended, before returning to his country, mister president had dinner in a certain restaurant on the Bosporus. He attracted the attention of the people gathered there that evening with his sporting look and the choice of food. Restaurant employees claim that, while drinking large quantities of whiskey till 3 in the morning (am), Branko ate: for hors d'oeuvre - bresaola cheese, Mozzarella caprice; then jumbo (biggest portion) oysters, spaghetti with seafood, mushroom risotto, beef sausage, grilled perch, tiramisu and apple sate.
OooOo Go Mr. President Go, show them how it's done! [:D]
Thunder from down under mozit na kurvi imat bideno pred toa pa zagladnal coekot
Pina Stomak k'o ciganska torba. Dobar apetit e znak za dobro zdravje.
Strelec
quote:
Originally posted by Pina
Dobar apetit e znak za dobro zdravje.
Јас мора да сум многу здрав човек!:)
Pina
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by Pina
Dobar apetit e znak za dobro zdravje.
Јас мора да сум многу здрав човек!:)
Zdrav si k'o Bradest Seirdzija na polna sofra be brat.
RedAlert Pa so ogled na toa deka negovata sredba so Bush traela celi 30 sekundi ( i so bukvi TRIESET) moral da privlece vnimanie B.C. A koga sme veke kaj zdravjeto ne ke e na arno bidejki maksimum da ima 55 kilogrami.Odelo broj XS nosi.A koga mu vikaa porano da ne pravi gluposti so porocite ne sfakase za ozbilno.
Rommel koj bi tepal strelec vs. brane c. u zderenje?
f9 Пијаничиштево и ждерачов на Република Македонија Бранко Црвенковски ја одложи за денеска најавената дводневна лапачка во Брисел со цел да остане во Скопје и да биде детално информиран за менито што му се припремало во Брисел. Од други причини претседателот Црвенковски вчера не присуствуваше на свеченото отворање на годинашната културна манифестација „Охридско лето“тој ја испушти вечерата припремена од Охригани(Му понудиле кинески крап-место пастрмка и чаша вода од колекторот на Љупчо). Во Брисел шефот на македонската држава требаше да пие и ждере со претседателот на Европската комисија Романо Проди и со високиот претставник на ЕУ за надворешна и безбедносна политка Хавиер Солана, за идните лапачки и пијачки во Унијата и за активностите што треба да се преземат на тој план во иднина. Претседателот Црвенковски требаше да има вечера и со генералниот секретар на Северноатлантската алијанса Јап де Хоп Шефер на која ке се муабетеше за вискито во Македонија за седенките во НАТО и за трезнењето од Истанбулскиот самит.
f9 Струга станува мнозинско албански град со 54% Албанци, а во Кичево 53% остануваат Македонци а 30% Албанци. Скопје станува двојазично, бидејќи со припојувањето на Сарај и Кондово се постигнува условот од 20% Албанци. НЕ БРЕ ЛУГЕ НЕ Е САМО ПИЈАЧКА И ЖДЕРАЧКА,ТУКУ КИЛА КОКА... САМО НАРКОМАН МОЖЕ ВАКВИ СРАЊА ДА ПОСЕРЕ... Струга ќе биде со мнозинско албанско население, Скопје двојазично, Кичево до 2008 година најверојатно ќе остане во сегашните граници. Овој договор постигнат синоќа под патронат на претседателот Црвенковски, вечерва формално го одобруваат партиските тела на СДСМ, ЛДП и ДУИ.
acelav Branko i Hari ja posraa rabotata.Treba da zavrsat kako causesku vo Romanija....