Javna kritika
Javna kritika
darkjesus sakam javno da ja kritikuvam TAJCI74 zosto pocna da nalikuva na nate niki i kompanija so nejzinite postovi.. ja ima i kaj treba i kaj ne.. tocno deka e vo red da se vpushta vo sekoja edna diskusija ama ne i da zabeguva od temata .. neli to e edno od pravilata..

bez ljutenje TAJCI74 nemam nisto protiv tebe
Strelec Во право си... Tajci еднаш веќе беше од мене опомената (заедно со Dime i tinceto) и нека го свати ова како уште една опомена!
n/a nema sto da se ljutam samo sakam da znam na koj postovi zabeguvam od temata osven so toa bese opomenata so tinceto i a-pin-dim i drugo ako na nekoj mu smeta deka sum upagala na nekoj postovi slobodno neka kaze a i voopste nemora ni poveke na forum da idam .. a se po se mi izgleda demek so pokana poveli na topikov a toa sto go zboruvate za mene vazi i za vas zatoa sto vie ste tie sto zabeguvate od temite na razgovorot a na koje ne se gleda .. a na koj vi nalikuvam neste merodavni vie da kazuvate ... pozdrav sve najdobro!!!!!!
darkjesus tajci stvarno nema problem od moja strana ne sum merodaven faktor ovde a kraj kraeva nisto konkretno ne napraviv samo dadov edna primedba i kritika.. za da dajs kritika ne mora da si nekoj merodaven faktor izvini sto pogreshno si svatila rabotata[:D][:X] p.s. ali eve strelco e merodaven pa cim veke ste opomenati jas eve se povlekuvam od ovde [8)]
orko imashe edna reklama porano i glaseshe vaka: "Nekoj ednostavno ima stil... Star Lisec" dobro beshe pivoto nema shto![:D][;)]
n/a DaRkJeSuS uzivaj [;)]
Strelec Јас сум убеден дека нема да има никакви проблеми со Tajci, па дури и би рекол дека таа е позитивен пример колку брзо ги отстрани своите недостатоци што ги манифестираше во почетниот период. Јас лично сум многу среќен што таа се дружи овде со нас. И претпоставувам дека и Darkjesus нема да има ништо против што ќе го заклучам топиков, затоа што мислам дека нема понатаму причини за истиот да постои!