Prasalnikot od EU, duri ke stane prasanje
Prasalnikot od EU, duri ke stane prasanje
dejan Prasanje dali Makedonija ke go dobi prasalnikot od EU. http://www.utrinskivesnik.com.mk/default.asp?pBroj=1562&stID=21528&pR=2 Ako oni glumat nekoja demokratija, togas neka ne podrzuvat za referendum, deka ova e demokratska evropa, i vo makedonija ova sega sto e so refendumot e demokratski.......i ako EU saka makedonija da bide demokratska zemja, togas ke ja zatvorat ustata za refendumot i da ne jadat trci.
Ceki Po nivno samo koga malcinstvo bara referendum e demokratija. Ili podobro da kazam koga Makedoncite se borat za svojte pravdini, to NE e demokratija.
dejan eve, prasalnikot nema da bide prasanje:p http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?pBroj=2547&stID=39087
dejan Ne gi razbiram tie kucinja od EU.
Ceki Abe ti ne znajs kouku jas sakam, da imat i tie isti problemi kako gi imame nie. I tamu neka im pocnat malcinstvata da im se pukat. Pa posle ke vidime, koj ke bide pameten. Mnogu se dosadni so takvi gluposti. A da ojs samo juzno od nas vo "demokraticna, olimpiska, istorijska, ..." grcija, ke vidis, deka nikoj ne gi ebe malcinstvata. Ako veke mora da ima demokratija( KOJA SEKOGAS JA IMASE VO MAKEDONIJA, NIKOJ NIKOGAS NE IM STORIL ZLO NA MALCINSTVATA VO MAKEDONIJA), onda neka ja ima sekade, i tamu kaj ziveat Makedonci od sekogas!
redstar EU Prestavnici,emisari,specijalni pratenici i sekakvi belosvetski hostapleri sekogas ce ni prodavaat "demokratija" soglasno na toa na civ platen spisok se i kolkavi im se mesecnite honorari za "prodavanje" na demokratija. So ogled na toa kakvo ni e lobito vo EU i SAD,a kakvo na albancite nisto ne e cudno i neocekuvano.Kolku pari tolku muzika - toa e sovremenata demokratija na Balkanite.
vmro
quote:
Originally posted by dejan
Prasanje dali Makedonija ke go dobi prasalnikot od EU. http://www.utrinskivesnik.com.mk/default.asp?pBroj=1562&stID=21528&pR=2 Ako oni glumat nekoja demokratija, togas neka ne podrzuvat za referendum, deka ova e demokratska evropa, i vo makedonija ova sega sto e so refendumot e demokratski.......i ako EU saka makedonija da bide demokratska zemja, togas ke ja zatvorat ustata za refendumot i da ne jadat trci.
ee braka koga jas ovde na ovoj ist forum zborev deka EU saka da ne unishti site bea protiv mene... togash kazav a ke kazam i sega makedonija moze da raste na ekonomski plan samo so podrshka od amerika i nikoj drug...
Misirkov Interesno, izvornata ideoloska orientacija na VMRO pred 100 godini e pro-amerikanska i isto taka izricno zboruva za "orospijata Vavilonska".