Кој е кољегата ПАНА ,односно под кој ник се „крие„
Кој е кољегата ПАНА ,односно под кој ник се „крие„
lav Во очекувањe да се јави мојот , НО и на други форумџии овде кољега викан своеволно pana му упатуван јавна покана за учество овде со „песната„ ПАЛА ВЛАДА - разбира се.
IvanC Batka, se registrira vcera a veke imas 10 postovi. Nikoj za tolku kratko vreme nemoze tolku pametni raboti da kaze, ednostavno kvalitetot ima limit. Znaejki ja katastrofata od ajvar TE MOLAM nemoj da go povtoris toa i ovde, da go svedes forumov na karanja megju tebe i pana na VMRO vs SDSM osnova. Ova i za drugite vazi, porano nikako da ne se razgovara odkolku taka. Blagodaram.
lav Batka, se registrira vcera a veke imas 10 postovi.Не гледам во што е проблемот кај тебе ? ..во бројот на постовите или пак во тоа што се регистрирав , а ? Nikoj za tolku kratko vreme nemoze tolku pametni raboti da kaze, ednostavno kvalitetot ima limit.Секако и сам забележуваш дека кај секого е тоа различно...нели ?? или можеби грешам , а ??? Znaejki ja katastrofata od ajvar TE MOLAM nemoj da go povtoris toa i ovde, da go svedes forumov na karanja megju tebe i pana na VMRO vs SDSM osnova.Јас , а се надевам и сите други ТАКВО НЕШТО не забележаа досега ...освен тебе !!! Ova i za drugite vazi, porano (овде треба ПОАРНО да напишеш) nikako da ne se razgovara odkolku taka.Ова секако „сериозно„ ми/ни го препорачуваш ...нели ??? Blagodaram.Благодарност и од мене ...секако за „поукиве„ кои овде ми ги даде. [8D]
protivpropaganda ЕЈ ГИ ДИ Лавчо ни дојде!!! Супер!!! Една порака лавчо. Многу сериозно да ме сфатиш!!! Ако мислиш да расипуваш теми како на Ајвар треба да знаеш дека од мене ќе имаш реакции, односно ќе се пријавам за модератор и ќе ти бришам постови, добри или лоши. Воедно у фирма ќе ти дојдам за да ти кажам з`ш тоа го правам. Овој форум нема да дозволам да го расипеш со вмро vs сдсм глупи и безвредни караници. Очекувам да бидеш над сите провокации од тие кои знаат што те провоцира најмногу. П.С. Како и да е, добродојде!!![;)]
lav [/quote] Ако мислиш да расипуваш теми како на Ајвар треба да знаеш дека од мене ќе имаш реакции, односно ќе се пријавам за модератор и ќе ти бришам постови, добри или лоши. Воедно у фирма ќе ти дојдам за да ти кажам з`ш тоа го правам. Овој форум нема да дозволам да го расипеш со вмро vs сдсм глупи и безвредни караници. Очекувам да бидеш над сите провокации од тие кои знаат што те провоцира најмногу. П.С. Како и да е, добродојде!!![;)] [/quote] Ашиќере се гледа оти некого овде паника , и тоа БЕЗ видливи ПРИЧИНИ го фатила..нели колега???. Не те разбирам само што ти мислиш под „расипување„ на теми , оти ако мислиш на тоа што јас одговарам а не во нечие име и по нечија желба скроено ...тогаш имаш решение односно еден фин метод секако КОМУНИСТИЧКИ и се нарекува „модерирање„ сосе „соодветен„ модератор - разбира се. А и самиот знаеш какви се модераторите ..нели. Веројатно „чистат„ она што не е по волја на благоугодните и преподобните на форумот. Ако сакате едномислечки и според нечиј терк скроен форум , имате шанса тоа и ЈАВНО да го обзнаните на сите новодојдени членови. Во стилот на Данте....ВИЕ КОИ ОВДЕ ПРИСТАПУВАТЕ ...ОСТАВЕТЕ ГИ СИТЕ СВОИ НАДЕЖИ И ЖЕЛБИ односно неподобни МИСЛИ. И благодарам на „добредојдето„ секако искажано од тебе. пс МОЛАМ без користење на демунитиви ...секако ако може ...нели ???. [8D]
StormAngel Na pana u vremeto voda mu nosevte. Daleku od nego bevte. Mislam edinstveno toj vi se sprotistavuvase na site vas na ajvar,i toa kako.Sekoj pat negovoto bese poargumentirano i podosledno.[;)] Citaat lugeto,citaat.
intel Лав пишува:
quote:
Ooooooo шок Интељ бре , па и ти си останал стариот ДОБАР интељ , пашазоти кад ти кажем.
Па му се обраќаат со:
quote:
ЕЈ ГИ ДИ Лавчо ни дојде!!! Супер!!!
за да изреагира со:
quote:
МОЛАМ без користење на демунитиви ...секако ако може ...нели ???.
Капираш лавче без опавче или не. Патем те молам и превод на твоето обраќање кон мене.Не разбирам Албански бидејќи никогаш не ми бил омилен јазик па да го научам.
quote:
Воедно у фирма ќе ти дојдам за да ти кажам з`ш тоа го правам.
Хихахо.Упс.Нем така сеа,нели гледиш оти почна да мјаука наместо да рикне какотоа на Лав му доликува. Што се однесува до темата,ако може така да се нарече за жал мислам дека Пана не е повеќе меѓу нас.
OooOo Neznam kako bilo na Ajvar forumot i iskreno ne me interesira, samo treba da znaete deka ova ovde ne e Ajvar. Lav ne e losho da prekinesh so tie boite i so navredite, a bogami i ti Intel. Prepucavajte se na drugo mesto! Ima mal milion drugi forumi za takvi raboti.
intel
quote:
Originally posted by OooOo
Neznam kako bilo na Ajvar forumot i iskreno ne me interesira, samo ova ovde ne e Ajvar. Lav ne e losho da prekinesh so tie boite i so navredite, a bogami i ti Intel. Prepucavajte se na drugo mesto! Ima mal milion drugi forumi za takvi raboti.
А каде тоа јас употребив бои и навреди.Само му посочив како се однесува кон едни а реагира кога така му се обраќаат други.Се во функција на тоа да свати дека не може повторно да не тероризира со истата шема од ајвар. А препукување ли беше муабетот помеѓу Анче и Бојан на една друга тема????
OooOo
quote:
Originally posted by intel
А каде тоа јас употребив бои и навреди.Само му посочив како се однесува кон едни а реагира кога така му се обраќаат други.Се во функција на тоа да свати дека не може повторно да не тероризира со истата шема од ајвар.
Jas rekov neznam kako bilo na Ajvar i ne me interesira, ali gledam deka vie dvajca tuka se prepucavate. On vo pogolema mera, ti vo pomala.
quote:
А препукување ли беше муабетот помеѓу Анче и Бојан на една друга тема????
Prashanjeto ne beshe za niv dvajca niti za nekoja druga tema. Za sproveduvanje na pravilata na forumov ne se sekiraj i ostavi go toa na administratorite i moderatorite.