Teтово
Teтово
Thief http://www.culture.org.mk/Tetovo%20frames.htm A, може и да ја продолжиме дискусијата, која одамна беше прекината [url="http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=1663"]ТУКА[/url]
Strelec Бобан, има ли други web страни направени за Тетово? Ова што го видов не ме воодушеви премногу!
Thief Знаеш, едно време зборевме со Борис дека е време да се направи нешто... За жал, нема баш нешто многу во интерентов... Баш ќе побарам да видам дали има нешто квалитетно, но некако однапред сум сигурен дека нема да најдам ништо квалитетно, или барем во рамките на здоволување на „нашите“ критериуми, кои знам отприлика какви се... На овој сајт има нешто за Шарена Џамија, Лешочки манастир, ама колку е квалитетен сајтот ќе забележиш ако одиш на линкот [url="http://www.culture.org.mk/koristena_literatura.htm"]користена литература [/url] и таму ќе прочиташ (некаде при крај): „NE E ZAVR{ENO - DA SE DOPOLNI SO OD GOCE ZURA SPISOKOT I DA SE PODREDI PO GODINI “ :)
ozonce Boban pochni da rabotish i promoviraj go tvojot grad!
Strelec I navistina treba da se stori nesto za da se cue za toa Tetovo... sega-zasega Tetovo za vo krstozbori go objasnuvaat kako "Naseleno mesto vo Makedonija, nedaleku od Kicevo (so sest bukvi)"!:)
Thief Ѓоле, шта мислиш о Београду? Лепа варош, али забачена, чак 60 километара од Новог Сада! [:D] Инаку, јас сакав да го прашам redstar, кој беше активен на форумот за Тетово, оној архивираниот, и ја спомна ТВ Менада, да ги каже неговите импресии после нејзиното едногодишно работење... Би му бил благодарен ;)
ozonce
quote:
Originally posted by Strelec
I navistina treba da se stori nesto za da se cue za toa Tetovo... sega-zasega Tetovo za vo krstozbori go objasnuvaat kako "Naseleno mesto vo Makedonija, nedaleku od Kicevo (so sest bukvi)"!:)
Tetovo go znaat samo kako del od krizata vo 2001 godina. Thief daj go vistinskoto svetlo na Tetovo.
a-pin-dim Jas sum cul za Tetovo deka naj ubav graf pravat vo Makedonija ... :o)
dejan http://www.popovashapka.com/macedoniainfo/cities/city_tetovo.htm
StormAngel Ke me izvinite,ama moram ova da go napisam...Izbrisete go,koga ke sakate! :)) "Tetovo e predgradie na Gostivar".[:D]
Strelec Tetovo e naseleno mesto na patot za Debar!:)