Najnovi informacii
Najnovi informacii
ozonce Sinoka na edna dobra zabava i ushte podobra nastinka gi slushnav ovie informacii: Od sigurni izvori na SDSM referndumot nema da uspee :( taka bilo kazano od EU. SDSM ke napravi se za da ne uspee referendumot. Ke ima golemi mestenja za referendumot. Pochetok na ova e pushtanjeto na mladata vojska na vikend. SMK ne dobi akriditacii za site nabljuduvachi. Zal mi e za vakvite informacii koi Vi gi plasirav tuka. Se gledame na referendum!
Great_Macedonian ne uspea referendumot, zalno sto povejketo makedonci nemaat nacionalno cuvstvo za da se zacuva svojot interes.
OooOo Pogledni [url="http://www.petitiononline.com/glasajza/petition.html"]ovde[/url] i vidi kolku dushi se potpishale za referendumot. Mislam deka nema potreba od mestenje, barem spored rezultatite shto se tamu. Za razlika od peticijata za izgradbata na novata ambasada [url="http://www.petitiononline.com/Gradiste/petition.html"]ovde,[/url] kade shto se potpishaa 15 pati povekje lugje.
sapeski Види, и без ова референдумот немаше да успее.
gisot OooOo, so ogled na faktot (od oficijalnata statistika) deka samo 3% od Makedoncite imaat pristap na internet, taa brojka nikako ne e merodavna za bilo kakvi sporedbi. Krajot na utresniot den ke bide edinstvenoto merilo za uspesnosta na referendumot.
sfetle i ova se najnovi informacii?!?:)jas mislev kojznae shto kje procitam:)) sekoj gragjanin utre ima pravo da glasa ili ne glasa,a vojskata vekje go napravi toa denes... kje vidime utre shto kje bide..
dejan nisto nova od SDSM. 3 000 Makedonci od Amerika citav deka ke patuvale za Makedonija, duri mislam stignale sega!
gisot Znaci,spored tebe, na referendumot ke izlezat 274 gragjani zatoa shto tolku dale poddrshka na Petitiononline.com ?? Peticijata za Kaleto ja potpishaa okolu 15000 Skopjani za razlika od 3622+ internet glasovi,a razlikata od internet glasachite koi dale poddrshka za referendumot i vkupno izlezenite na referendumot ke ja vidish sam po otvoranjeto na glasachkite kutii!
OooOo NE! Spored mene ako odzivot e ist kako shto e na internet, togash turi mu pepel na referendumot. Najverovatno deka narodot e umoren vekje od politichki igri.
OooOo
quote:
Originally posted by gisot
OooOo, so ogled na faktot (od oficijalnata statistika) deka samo 3% od Makedoncite imaat pristap na internet, taa brojka nikako ne e merodavna za bilo kakvi sporedbi. Krajot na utresniot den ke bide edinstvenoto merilo za uspesnosta na referendumot.
Kazhi mi kako togash brojkata za Kaleto e tolku visoka, a za referendumot tolku niska?
AaaAa Najverojatno makedonskiot narod e troa po pameten od amerikansiot i posle se :)A umorni se isto, nie troa poise zemajki go predvid odzivot. That makes me feel good :)
NARCIS` da ti imas nacionalno custvo poveke od nas tuka,ne seri molimte
Great_Macedonian dovolno sum zivean i vo makedonija i nadvor od neja za da znam kako da se brani makedonizmot. koga ke se vejat samo albanski znaminja vo kicevo i struga, koga site makedonci ke bidat izbrkani od drzavni funkcii vo tije gradovi, togas pak da mi se obratis da vidam sto ke imas da kazis. Golemi Cestitki do tije 400 i nesto iljadi makedonci koj znaat samite da si procenat sto e podobro za makedonija i ne dozvolija branko i ali teroristot da mu gi napolnat glavite so lagi.