Makedonija 2012
Makedonija 2012
SirAndReW Da.. vo 2012 godina mozebi makedonija ke ja dobie formata na reprezentacija , nema da mislime samo na "povolen rezultat" tuky i vlez na nekoe golemo natprevaruvanje . Nema da gledame so koja reprezentacija igrame, tuky ke gledame kako golovi da i davame ,nema da go broime sekoe mesto po gore na fifa rang listata ,tuky ke gledame kako da osvoime evropskoto prvenstvo. Se dodeka ne se razmisluva pozitivno.. Se dodeka ne se smeni nesto vo fudbalot.. Se dodeka dobieme nekontraverzen,apoliticki,iskusen,strucen Fudbalski Sojuz.. i red drugi reformi ..pred se vo finansiranjeto na fudbalot By Optimist 2012 (Ako ne nie, nasite deca neka gledat dobar fudbal!!)
StormAngel Bidi siguren deka ke dojde i toj den.[;)]
darkjesus vidi za da stignime do dobro nivo treba dobri klubovi, znaci doticnite treba da frlat grdna para na deca koi ke gi treniraat. na primer.. iskreno ne gledam nekoj nadezen sreden igrac vo mkd. za takvi bogami treba da se pomacime malce, im treba posebno vnimanie:) mnogu polesno e da napravish nekoj golgeter ili odbramben:) ama ona sto ja gradi igrata:)) neznam ni dali 2012 moze da e pocetokot na nesto dobro ne pa da e dobro:)
Bravo Dark decko .... ti za hattrick reprezentacijata zborish ili za onaa na Capar?:)) Aj se citame:)
SirAndReW Da mozebi StormAngel 2012 , mozebi i podocna [:)]
StormAngel Ova zatoa sto izgubivme od Cesite? Pa mislam,so Ceska igravme ej,ne e toa zaebancija,iako ne treba da se vadime na toa,ama sepak.
SirAndReW Da taka e ... so Ceska igravme .. vopshte topikot ne e postaven za razvrskata na natprevarot Makedonija - Ceska tuku kade e makedonskiot fudbal Storm zar mislis deka ke dozivees nekoj den koga ke vikaat Chesite : So Makedonija igrame toa ne e zajbancija !!
darkjesus seedno[:D] jas duri imam i shansi za pobrz napredok[^]
Divider Yeah, right. Let me remind you, it spells still : ANDORA. Makes me crazy!!
SirAndReW darkjesus zar tolku e losho vo fudbalot?! hahaha Togas da ti dadime ti da ja vodis reprezentacijata
StormAngel Toa e toa. Valjda ke ni dojde pametot.[;)]