Ovaa se odnesuva do Boris i Alek
Ovaa se odnesuva do Boris i Alek
a-pin-dim Ke molam na forumot posebno nekoj od Administratorite da ne si zima takva sloboda ! Kako prvo .. Gi ponizuvat posetitelite a koga ke im vratat tro duplo gi banirat ili gi brishat postovite onija sto im prilega na nif ...
Ako brishat neka brishat sve od kaj pocnuva raspravijata ...
Blagodaram na vnimanijeto !
VeGaS Dime, zarem za priglupiot T bi otvoril ova :D
RaGeAnGeL vo pravo si!!!!!!!!!!!!!!!!
a-pin-dim
quote:
Originally posted by VeGaS
Dime, zarem za priglupiot T bi otvoril ova :D
Brat ne otavaram jas za dzabe sepak najmalku sakam da bidam ponizen od licnost koja treba da prikazuva na forum kako da se pristavuva a ne ke go bocnam i poslem ako mi vrati ke mu se zakanuvam da se pridrzuva pravilno spored pravilata na forumot ! Ali ima edna narodna pogovorka "kako ke si nadrobish taka ke si srkash"
Thief Дали јас сум те банирал некогаш?! НЕ! Што споменуваш банови тогаш?!
BorisVM
quote:
Originally posted by a-pin-dim
Ke molam na forumot posebno nekoj od Administratorite da ne si zima takva sloboda ! Kako prvo .. Gi ponizuvat posetitelite a koga ke im vratat tro duplo gi banirat ili gi brishat postovite onija sto im prilega na nif ... Ako brishat neka brishat sve od kaj pocnuva raspravijata ... Blagodaram na vnimanijeto !
Dime, Jas nema da navleguvam vo toa koj shto rekol i kako rekol. Kako shto vidov ti ne mozhesh da prifatish shega na tvoja smetka i mislish deka se pravat zagovori protiv tebe. Prifatija ja shegata, ne go navreduvaj Thief (koj dodushe i samiot malku pretera so komentarite od tipot Hepo kocka) i prodolzhi ponatamu, silno, trezveno, a znaejci te tebe i dosta strastveno, vo novi rabotni pobedi. Ako si nervozen, ispushi edno cigarche koe ce si go zavitkash samiot ili pushti ja pesnata od Zheljko Samardzic "Sipajte mi josh jedan viski". Vo kraen sluchaj, ako ni ednoto ni drugoto ne pomagaat, lapni edna ljuta feferonka. Blagodaram na vnimanijeto! Boris P.S. Za ova nesoglasuvanje, zadolzhen e Opshtinskiot SuT vo Shtip.