22-ri Dekemvri
22-ri Dekemvri
OooOo Znachi cel den na nikoj da ne mu tekne da mu chestita praznik na nashiot fio. Pa majku mu taka li lesno go zaboravivme denot na armijata?? (JNA normalno) fio druzhe, molim te primi izvinuvanje shto nikoj od nas ne se seti da ti go chestita praznikot, a voedno primi srdechni chestitki od site nas.
fio СОС [;)] Би ти даблју, благодарам. Иначе, до скоро беше ВЈ, и за разлика од пиченцата и продадените души што ја водат нашата “армија“, тие си ги чуваат своите и не ги даваат во Хаг ниту пак по затвори, посебно не оние кои се бараат за (недокажани) убиства на шиптари на косово.
Strelec
quote:
Originally posted by fio
...тие си ги чуваат своите и не ги даваат во Хаг...
Ало... Да не знае некој кј’е Слободан Милошевиќ? Ми требаше нешто! Него, кога сум веќе тука, на сите фиовци на форумов им го честитам празникот 22 декември со следнава песна: Под стијегом партије скршисмо ланце, Буржујских сила и тамница мрак, Свијешќу гранитном сковасмо братство, Бољем животу и темељ и зрак. Партијо славна узрасла у боју, Нека ти поносно свијетли моќни знак, Херојством рада ми градимо новом, Бољем животу и темељ и зрак.
OooOo se prashuvam dali fio prisustvuval [url="http://www.utrinskivesnik.com.mk/default.asp?pBroj=1660&stID=27583&pR=2"]tuka![/url]
Strelec fio пуштил мустаќи!? [img]http://www.vreme.com.mk/sliki/tito4_resize.jpg[/img]
jamajka Уште го лажа... :)
jamajka Fio, dali ne gledam vo tvojata izjava izednachuvanje na Srbija so bivsha Jugoslavija, slichno kako shto beshe so bivsho-bivsha Jugoslavija ?????nesho kao za kralja i otadzbinu. I wanna be a Imperor instead of Imperor. ipotitotito :)
ozonce Eh jas sum od 17.01.2005 vojnik :(