Baranje
Baranje
The_Crow Vo posledno vreme gledam deka na forumot na vmacedonia postoi nedostatok od dve temi. Ako ima sansi i tie nekako da se vkomponiraat nema da bide loso. Imeno se raboti za temite obrazovanie i nauka i za temata povrzana so avtomobilizmot. SEa nekoj ke rece pa ima takva tema avtomobilizam ama taa e povrzana samo so formula1. Ako postoi razbiranje kaj adminive bi mozele da se vmetnat temite kako bi mozele da dojdeme do poglemi soznanija od ovaa oblast

Fala.
Strelec Kje vi go kazam sopstveniot stav. Smetam deka so otvoranje na takov forum bi trgnale vo obratna nasoka od ona sto veli logikata. Spored mene, namesto da se otvori takov forum i potoa da se otvoraat takvi temi, mnogu pologicno e da se 'trgne' obratno, t.e. so otvoranje na takvi topici na subforumot "Општи муабети - General Chat" da se dojde do zaklucok deka ima interes i potreba od otvoranje na takov forum. Ajde neka kaze nekoj kolku topici za kultura i umetnost se godinava otvoreni!? Vrz osnova na sto mozeme da zaklucime deka bi imalo interes za eden takov forum? Nie zaradi racionalizacija zatvorivme prethodno 10-15 forumi, a sega treba da se otvori nov forum za koj sto mozeme realno da ocekuvame deka mesecno kje se otvorat mozebi edna ili dve temi!? Isto e i so avtomobilizam. Za cela godina se otvoreni vkupno dva topici i ne mislam deka e logicno da se bara sega poseben forum za toa!?
ozonce A dali mestoto na kulturata i umetnosta e vo Opshti muabeti?!!!?
slasa a tema so sexot kaj ojde
Strelec
quote:
Originally posted by ozonce
A dali mestoto na kulturata i umetnosta e vo Opshti muabeti?!!!?
Idejata za forumot za 'Opsti muabeti' ne bese da se 'mirca' na nego (ako nekoj naslovot go svakja taka zaradi ona 'chat' sto stoi tamu), tuku tamu da se postiraat sekakvi temi sto ne mozat da si go najdat mestoto vo drugite vekje postoecki forumi. Megjutoa, eve za da bide toj naslov pojasen, kje go smenime naslovot od "Opsti muabeti - General Chat" vo "Opsti muabeti - Miscellaneous"!
StormAngel
quote:
Originally posted by slasa
a tema so sexot kaj ojde
Otide jabana toa odamna cicko Slasa.[;)]
ozonce Drag Aco, ovoj tvoj post go chitam pred Nova godina i ke bide neshto posledno koe sum go prochital vo 2004 godina od ovoj forum. Namesto forumi za Film i Literatura mozete da napravite eden za Kulturata i umetnosta. Kako umetnik te pochituvam, kako moj kolega Web dizajner mislev deka ke zastanesh zad mojata ideja za forum za kultura i umetnost. Opshti muabeti e premnogu kako i samiot shto kaza za mircanje i tresenje gluposti. Dodeka kulturata i umetnosta e seriozna tema, da ne zobruvam za kulturnoto nasledstvo (Nepokor javete se).. Kako i da e, umetnici i lubiteli na kulturata i umetnosta, se gledame vo 2005 godina so mnogu nastani i druzenja...
ozonce Kultura i umetnost!!! Poddrshka za takov forum. Ja sakam umetnosta, a kulturata e neshto koe ne vodi vo zivotot. Jas imam shto da pokazam na toj forum. Celta e da gi animirame mladite avtori od Makedonija, prezentacija na kulturnite aktivnosti. Samo za ilustracija koga beshe Maljevich u Skopje nikoj ne spomna deka toj ima izlozba vo Skopje, a inaku tipot e osnovopoloznik na kubizmot, pravec od modernata umetnost, vo istorijata na umetnosta. Crtniot kvadrat na Maljevich!! Ruskata avangarda... Boris i Admini imam zelba za Nova godina da otvorite forum za Kultura i umetnost. Blagodaram odnapred.
n/a Автомобилизам можеш да отвориш ти свој топик во "Останати спортови", а не би било лошо да се отвори еден главен форум за "Образование и култура", имаш мој support за топиков!
wolf_pack imash support i od mene.[:)] Ja ucham za avtomobilizmot.[8D][8D]
n/a jas te podrzuvam za temata kultura i umetnost[:)][?]