Verusevski odi si!!!
Verusevski odi si!!!
Pana Ako ne moze da si go vospita 17 godisniot sin ne zasluzil da bide na takva odgovorna funkcija na koja e sega. Podobro mu e sam da se povlece odkolku da bide izbrkan i ponizen zasto toa i go zasluzil. p.s. i kakov li e toj sud koga za kopiljov ima pet krivicni prijavi a za ni edna do sega ne odgovaral.Ebate takov sud,ebate.Za toa sme deset svetlosni godini zad Evropa.Sramota!
Divider Kade? Kaja da se dene? U zatvor li? Neli bese od tvojata partija? Ili sega ne go sakate u SeDeSe-to, hehehe!
Pana Pa sto vrska ima ako bil od mojata partija.Pa ne sum jas od DPMNE pa da gi branam takvite kako nego.Megu ostanatoto i po toa se razlikuvame sto i nasite sto zabeguvaat odma gi stavame na "tapet".
Divider Gledam i sin mu go stavivte na robija sto pukase vo nedolznoto momce, drugono go izbode, a onoj so kradeni tablici na sluzbeniot dzip na MVR sto go pregazi. Gledam i ne znam dali da se smeam ili da placam bidejki i DPMNE i SDS ni prikazuvaat tragikomedii veke 14 leta!!
concrete Eh Pana,Pana, jas sum samo gledac od daleku , VMRO vo site izdanija e tazna katastrofa, ama durbinov me laze li ili nosot nesto ti e izdolzen ????? Ne na "tapet"(citaj hotel) da gi stavate, momce , tuku vo samica od koja se progoltuva klucot.I ne samo od SDSM tuku site na koi im sleduva, ama nekako slabo ide i na vas vi odi......
Divider Concrete, ne se cepkaj so forumskiot portparol na SeDeSe!!
Pana
quote:
Concrete, ne se cepkaj so forumskiot portparol na SeDeSe!!
Nema vrska,ne sum od tie sto branat nekogo po sekoja cena. Zborot mi bese deka sekoj sto napreavil krivicno delo treba da skape vo zatvor.Zatoa rekov deka pederskovo kopile na Verusevski treba da skisne vo zatvor a tatkomu da si ja ponese politickata odgovornost. Zasto ne bev raazbran ne mi e jasno.
concrete Ti si razbran, ic ne se brigaj.Kamo sreka nedorazbiranjeto so tebe da bese problemot. Mnogu e pogolem i ocajno kompliciran.
Divider Izvinjavaj Pana, ama mi teknuva na diskusiite stio gi imavme na ajvar so tebe okolu prestedatelskite izbori i morav malku da te cepnam. Ti teknuva. za da ni bide interesno. Ako nesto, ondak najizvini, ok. Inaku cestiti praznici!!