Zosto se Banirani Macedonian-Shells
Zosto se Banirani Macedonian-Shells
n/a more killer zosto gi baniras site macedonian-shells. Ako nekoj ti zgresil od niv baniraj gi niv.. ne site so red.. ebate.. Imam shell od niv mi treba za konekcija vo internet cafe nemat smisla ova sho go prajs..
DonVito nisto ne e tesko no da bese taka sekoj ke bese @ na #macedonia , a toa so grci romunci portugalci i koj znam jas se obiduvat da floodirat i masakrirat na kanal nikoj ne go misli . trebit da si maz so madinja za da stavis ban na .gr ili na .ro posto ako ti ja doznavat IP adresata ke te skinat od ddos i so znam jas a takvi operatori kako killerr se cesti !
DonVito error404 koa mu zborvis na killerr ko na X
n/a more DonVito toj killer tolku mu ja imate krenato cenata ko gospod za jajca da go ima fateno.. svakas?
DonVito
quote:
Originally posted by Error4O4
more DonVito toj killer tolku mu ja imate krenato cenata ko gospod za jajca da go ima fateno.. svakas?
sekoj za sebe si ima svoja cena nikoj nikomu mu imat krenato tuku izgleda edno ne ti e jasno deka ako ne e toj na #macedonia slobodno mojs da kazvis i da pisis PROPALO #MACEDONIA !
n/a more yuri ako ti kara ne ti kara na kanal toj.. sho ima veze. na pvt ti kara i sho ima vrska ako se karas so tie vampir nikola neznam ti koj.. braniraj gi niv.. sho koj kurac site so red gi imate banirano.. na nekoj im treba.. primer in cafinjata.. ako za vas e zaebanvija banot za nekoj ne e .. aj trgnete tamu da nema ban... sho e ova bez veze...
SirAndReW Abe pravite nekoja selekcija na banovite , ovoa nema smilsa vistina kako sto procitav toj nema poima zosto se na ban negovite shelovi i sekako toj e najmalku vinoven ..
n/a eroor404 hehehhe to ti e isto kako da se raspravas ili prasuvas zid :) nema da ti se odgovori:)
a-pin-dim
quote:
Originally posted by Error4O4
more killer zosto gi baniras site macedonian-shells. Ako nekoj ti zgresil od niv baniraj gi niv.. ne site so red.. ebate.. Imam shell od niv mi treba za konekcija vo internet cafe nemat smisla ova sho go prajs..
Smenija shell kompanijata ... i jas sum na ban so ident *!*apindim@* ... sepak badijala se zalis.
AlF0t Abe kako moze taka ednostavno :"Smeni ja Shell kompanijata"? Epa covekov platil za toj shell i sega sho treba da pravi so nego? Mnogu pati se otvarat topici na ovaa tema za da ne se slucuva i ponatamu samo da se povtoruvame kje moze li @ na #macedonia namesto na ident ili adresa da baniraat na +x ili na nick? Naj covecno e taka zatoa sho ima mnogu koi koristat ist ident i ista IP
yURI mnogu pati probano alf... no sepak same old story .. baniraj go na +x ili pak na nick .. po 5 min so drug host ili nick ti kara se zivo i divo i pak SAME OLD STORY. i spored toa .. sekogas se odi po onaa narodnata : UDRI PO SAMAROT DA MU TEKNE NA MAGARETO. PAPA
n/a epa bas za to kako so rece error mu e imate dignato cenata za to mislis `ti` taka i ostanati kako tebe a so e tolku tesko da vospostavis red na eden kanal ?????????
Thief Дон Вито, се лижеш за ацц кај Кил (мала шала!)?! [:D]
n/a ok vito taka neka e ili e se povlekuvam od argumentite::)))
killerr Macedonian-Shells ke ostane baniran kazhano im beshe na adminite i CO - Adminite koj shto se navedeni na vashata web strana.... a zoshto?? zatoa shto ne mora na sekoja vasha greshka da vi se objasnuva zoshto