Informacii za iselenistvo vo Canada
Informacii za iselenistvo vo Canada
n/a Sekakvi informacii vo vrska so iselenicki vizi za Canada
OooOo Prashaj shto te interesira, a vo isto vreme proveri i [url="http://forums.snapsolutions.ca/viewforum.php?id=1"]tuka.[/url] Forumot izobiluva so detalni informacii.
n/a BLAGODARAM ZA PRVICNITE INFORMACII, BIDEJKI SUM DIPLOMIRAN MASINSKI INZINER (A TOA MI IMAAT KAZANO DEKA BILA MALA PREDNOST) SAKAM DA DOBIJAM INFORMACII ZA STO DOKUMENTI MI TREBAAT, KADE DA GI NABAVAM, KADE DA GI ISPRATAM I SLICNO
Strelec Igor, uste vcera ti pustiv privatna poraka, ama gledam deka ne si ja otvoril... Vidi na stranicata gore-desno eden link narecen "Private Messages"... I klikni na toj link, pa kje dojdes do privatnite poraki!
n/a Zdravo! Jas sum nova na forumov. Super vi e, gledam dosta ste informirani za rabotava "Begaj za Kanada" pa me interesiraat nekoi podetalni informacii. Jas sum studentka i me interesira kako bi mozela da otidam, so toa sto voopshto ne sum informirana, pa sakam da mi podobjasnite poubavo kako najlesno bi dobila bilo kakva viza za nekako da stignam do tamu, i kolku od prilika bi koshtalo toa?
n/a Zdravo Viki za podetalni informaci mozis da vlezis na http://forums.snapsolutions.ca/ i tamu ima dosta informacii, pa mozis da se zaclenis i da vidis sto te interesira. pozdrav