Се роди малата Хомерка
Се роди малата Хомерка
Strelec Ова е ’големиот’ Homer Makedonski (Автор на Илијада и Одисеја)... [img]http://www.lukaroski.com/forum/homer_makedonski.jpg[/img] Е тој ’големиот’ сега е пресреќен и слави, бидејќи му се роди една многу убава ќеркичка на која што и’ го дадоа името Ана!:) И’ посакуваме безгрижно детство и долг и среќен живот!:)
mEnEmA Neka e ziva i zdrava cestito kerkicka :) iako pojma nemam civa e :))
Homer MakeDonski Почитувани Ретко навистина ретко останувам без зборови и да не знам како да возвратам на убавите зборови кои што ги читам од сношти во форумов Виртуалци мои и интернет семејство мое, кон сите што сте ја споделувате мојата радост Благодарам -за сето ваше внимание Благодарам -за сите ваши честитки желби и пожелби Посакувам да и вам да ви се исполнат нештата кон кои тежнеете со надеж дека и вам ке ви се насмевнат убавините што животот ги носи со себе . Сполај ви Гоце Јаневски
Divider Гоце, Хомер, се најубаво да и се случува во животот, безгижно да расте, уште побезгрижно да порасне во вистинска убавица чии среќни денови ќе ти го огреат живото повеќе од сега кога оваа среќа како сонце те огреа. да ти е жива и здрава до 101 и плус, а ти да и се радуваш вечно, на неа, на нејзините деца. Правнуци да си дочекаш. Честито!
ozonce Chestitki za presrekniot tatko, neka Vi e ziva, zdrava i zlatna!!
Thief Превелик, 101 да направи, а ние да и` пиеме на сто и првиот роденден, се прифаќа?! :) Голема да расте, пелени да и` менуваш ;) Поздрав од Тетово, Б.
RaGeAnGeL neka ti e ziva zdrava i srekna dolgi godini[:)]
StormAngel Neka e ziva i zdrava. Da ste srekni site Homere.[;)]
silijeski Homer MakeDonski , Ziva i zdrava neka e Ana.