Evtini avionski karti od USA za MK....anybody?
Evtini avionski karti od USA za MK....anybody?
OXPID Cenava na kartive od Amerika za Makedonija skoknala u bestraga radi benzinot i vrednosta na evroto. Da ne ima slucajno nekoj informacii za nekoja od agenciite vo Amerika so uste odat po lanski ceni, ili voopsto so inudat evtini karti? Isto taka po nekoja agencija od Makedonija od vreme na vreme nudi karti vo obraten smer. Da ne slusnal nekoj nesto?
Divider Probaj so Alitalia!
deni hiaihaahia
OooOo Slushnav deka Austrian imal golema rasprodazhba.
silijeski Vo Chicago,agencijata se vika "Ilirija tours" tel:773-279-4000 mongu se eftini.Eden drugar sega si bega za Makedionija za 360$ eden pravec,a od 31vi maj nataka ke se malku poskapi
OXPID Fala decki, bas ke probam tie Ilirija Tours utre, slusnav deka imalo nekoja albanska agencija za evtino ama nemav informacii. a DIVIDER, da ne imas podetalno neso kontakt info za toa Alitalia? Austrian se iskurnazija ova godina mrcat neso dosta se skapi.
RaGeAnGeL heldon travel vo NJ 1-800-565-4440
Whitebaby http://www.ohridtravel.com Da si gi reklamiram malce prijatelite. [:)] Shega na strana, navistina mnogu usluzhlivi, i baegi ljuge kupuvaat avionski karti preku niv. Do sega ne sum slushnala da ima nezadovolni. Imash telefon, fax, mailovi od gazdite... rasprashajse.