taxi
taxi
n/a Rabotam 4 godini taksi i sakam da sorabotuvam so makedonskite agencii vo Kanada.Nashata firma se vika Taxi Le grand i raspolagame so 20 vozila.Jas sum direktor na firmata i gi nudime nashite uslugi za prevoz na nashite iselenici od skopskiot,sofiskiot,solunskiot i belgradskiot aerodrom do Bitola i okolinata.Raspolagame so klimatizirani vozila i iskusni vozachi.Ve molam da mi dadete adresi od turistichki agencii koi posreduvaat za doagjanjeto na nashite iselenici.
Strelec http://www.tugjinojabano.com/sponsors/cosmo_travel.asp Tamu imas i tel. broevi i se' drugo shto ti treba... Sopstvenikot na ovaa agencija e Makedonec (se vika Ilija Crvenkovski) i mnogu Makedonci preku negovata agencija patuvaat za Makedonija. Dokolku se slusnes so nego, pozdravi go od gazdata na 'Tugjino Jabano'!
dejan hej strelec dali mozat makedonci od avstralija da patuvat preku Ilija za Makedonija? :) dali im pomognuva tamu vo kanada? sto pravi?
Strelec
quote:
Originally posted by dejan
dali im pomognuva tamu vo kanada? sto pravi?
Im pomaga na Makedoncite, kako ne? Im gi zema parite!:)))
Sunshine
quote:
Originally posted by Strelec Im pomaga na Makedoncite, kako ne? Im gi zema parite!:)))
i povekje nego shto treba :)
Strelec !:)))
Sunshine
quote:
Originally posted by Strelec
!:)))
Pa mozhda ako nekoj prijatelski(Strelcho!) mu kazhe kje se oprai [:D]
velesanka
quote:
Originally posted by legrand
Rabotam 4 godini taksi i sakam da sorabotuvam so makedonskite agencii vo Kanada.Nashata firma se vika Taxi Le grand i raspolagame so 20 vozila.Jas sum direktor na firmata i gi nudime nashite uslugi za prevoz na nashite iselenici od skopskiot,sofiskiot,solunskiot i belgradskiot aerodrom do Bitola i okolinata.Raspolagame so klimatizirani vozila i iskusni vozachi.Ve molam da mi dadete adresi od turistichki agencii koi posreduvaat za doagjanjeto na nashite iselenici.
Idejava ti e super,ali samo da ti kazam koga se vraka 'vujce od Amerika' cela familija(pa duri i Dzeki-zagarot[:D]) e na Petrovec.Razmisli da ostavis reklama na nekoja od web stranite vo vrska so poseta na Mk,zatoa sto mislam deka poveke strancite bi gi koristele vasite uslugi. Makedoncite koga se vrakaat od tugina sekogas nekoj gi ceka[:D]