forums.vmacedonia.com ги крши основните правила
forums.vmacedonia.com ги крши основните правила
VeGaS Форумот кој до неодамна важеше за најпочитуван и најмасовен, го изгуби епитетот што го имаше и премина во форум кој се користи за лична корист на поединец од администраторите. Станува збор за http://forums.vmacedonia.com Имено, ашљакот ( со прекар ОоОоОо) си зеде за право да ги брише сите постови кои не кореспондираат со неговото размислување на било која тема (иако не се користат безобразни зборови-да не дојде до забуна, значи се што било напишано е пристојно).
Си зеде дури за право неколку пати да ги смени пасвордите на корисниците, односно го прекрши едно од најстрогите непишани администраторски правила. Со ваков админ, се ставаат во знак прашање сите лични податоци и информации кои ќе ги оставите на страната и се поставува прашањето дали можат да бидат злоупотребени за лични цели???
Иако неколку пати од повеќе корисници е побарано да се образложи зашто се бришат нивните размислувања, сепак тоа не се случи. Лозинките беа повторно променети.

Очекував од сопственикот на форумот г-дин Борис Презименемузнам да превземе било какви мерки кон овој администратор за да си го врати угледот кој го ужива.
Бидејќи тоа не се случи, логиката на нештата ме тера да помислам дека лично тој е човекот кој ги смислува и поддржува овие појави!




Ne mi e mesto jas da otvoram vakov topic, no sepak mislam deka vredi da se prodiskutira!

Ako adminite mislat deka ne sum vo pravo, si znaat sto e sledno ...
BorisVM Ova ne samo shto se gluposti, tuku e i lazhenje, t.e. slander., poshto pred da se zachlenat na forumov, se soglasija site na slednovo:http://forums.vmacedonia.com/policy.asp Poradi ova ce prevzemam zakonski merki, poshto sepak sajtot e hostiran vo Amerika.
BorisVM Nema potreba da mu se dava na ova nekoe golemo znachenje nitu pak da se diskutira. Ne e do tolku vazhno mislenjeto na nepromisleni koi pishuvaat pred da pomislat shto vsushnost pishuvaat.
OooOo Iako mislam deka ne treba da im se dava na znachenje mnogu na detskite postapki na bivshite chlenovi na ovoj forum, no bidejkji bev direktno spomnat, sakam samo da obrazlozham neshto.
quote:
Originally posted by VeGaS
Форумот кој до неодамна важеше за најпочитуван и најмасовен, го изгуби епитетот што го имаше и премина во форум кој се користи за лична корист на поединец од администраторите. Станува збор за http://forums.vmacedonia.com Имено, ашљакот ( со прекар ОоОоОо) си зеде за право да ги брише сите постови кои не кореспондираат со неговото размислување на било која тема (иако не се користат безобразни зборови-да не дојде до забуна, значи се што било напишано е пристојно). Си зеде дури за право неколку пати да ги смени пасвордите на корисниците, односно го прекрши едно од најстрогите непишани администраторски правила. Со ваков админ, се ставаат во знак прашање сите лични податоци и информации кои ќе ги оставите на страната и се поставува прашањето дали можат да бидат злоупотребени за лични цели??? Иако неколку пати од повеќе корисници е побарано да се образложи зашто се бришат нивните размислувања, сепак тоа не се случи. Лозинките беа повторно променети.
Lozinkite nikogash ne bea smeneti. Acid i Misticen bea banirani! A koga nekoj chlen e baniran, togash pri sekoj obid da se logira na forumov kje dobie poraka deka lozinkata ne e tochna. Ne se oni krivi, tolku im e znaenjeto.
quote:
Очекував од сопственикот на форумот г-дин Борис Презименемузнам да превземе било какви мерки кон овој администратор за да си го врати угледот кој го ужива. Бидејќи тоа не се случи, логиката на нештата ме тера да помислам дека лично тој е човекот кој ги смислува и поддржува овие појави!
Pred ova da go napishat trebashe da se podzamislat za posledicite. I ako ochekuvaa takvo neshto, na civiliziran nachin kje postapea.